Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bı arkadasınkı ama aynı bu sekılde cıktı daha nettı

Eklentiler

• 689E9C57-4800-47C8-9592-3618B3D4294E.png
    142 KB · Görüntüleme: 38
Testiniz varsa yapın bu akşam da ama az ise bu akşamı her halukarda değerlendirip yarın sabahtan tekrarlayın

kızlar ovulasyon testlerı gebelığı gosterr dıyorlar..biz yumurtlama dönemimde tam yumurtladıgım gun ve 2 gun oncesını eşımle degerlendırdık..ve yumurtlama haftamdan beri beri geçmeyen kasık kramplarım ve gobek çevremde çekılmeler var..2 gundurde sol kasıgımdan bacağıma vuran ağrı..beyaz süt renginde akıntım var ,sonra su gıbı akıntıya döndü ve cok fazla oldu iç çamaşırım sırılsıklam oluyordu şımdı azaldı ama hala var akıntım sarımsı gibi biraz ve uzayan akıntı..yaklaşık 10 gundur devam edıyor bunlar mıde yanmam 4 gun coktu ama azaldı gecıyor gıbı.. reglıme 8 gun var..akşamları 9 da uyur oldum normalde derın uykum yoktur okadar derın ve baygın uyuyorumkı..sizce var mı bı ıhtımal?ve varsa bunu evde son kalan 2 adet ovulasyon testıyle oğrenebılırmıyım ?karnım alt karnım devamlı şişlik var ve gergınlık var..

merhaba.bu benim ovulasyon kiti Kürtaj olduktan 1 hafta sonra yaptım yani hala vücut kendini hamile sanıyoken.. 1 gün sonra verdiğim kan da çıkan sonuç 580 küsür. yani bu demek oluyo ki hamileliği öğrenebiliriz bu koyuluktaysa tabi..

Eklentiler

• Screenshot_20180914-195918.png
    221,5 KB · Görüntüleme: 40
Olabilir canım ama henüz koyulaşmaz gibi 4-5 gün daha bekleyip regliye 2-3 gün kalsa maksimum koyulaştıkça hamilelik ihtimali varmış lh hormonuyla hcg hormonu testlerde birbirine karışabiliyormuş ama yanılma payı da var tabi ki
yok ben 30lu cephane yaptım bi 10 tane falan vardır

Bende de 16 tane kalmış birini yarın yapacağım regliye 1 gün kala koyulaşmış mı diye sonra artık bir daha ki aya

kız adet olmazsan bana gönder hemi annem

peki nezaman yapmalıyım 8 gun var reglıme?

çok sağol canım 3 gün kala yapayım madem :)

Yaptım simdi kızlar sabah hic çizgi yoktu ikincide . Simdi ikinci çizgi yine var. Ama dunkunu hatırlarsanız daha belirgindi. Insallah daha da koyulaşır . Dün kaçırdım ilişkiyi diye üzülüyorum ya .

Eklentiler

• 20180928_180233.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 34
Aslında 8.gün pik yaptı diye düşünüyorum çünkü o hemen çıkmıştı 10. Gün geç belirgenlesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…