• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

cennetkusum2558

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
98
48
8
42
Kızlar merhaba, bir şey sormak istiyorum.
Ovulasyon testinde ne zaman açık pembe renk görmeye başladınız? Yani pozitif değil de silik pembe diyelim. Yumurtlamadan kaç gün önce silik pembe çıkmaya başlıyor?

5E2B58BE-DB90-4215-AF83-FC2170345707.jpeg

Merhabala arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım vaaaarrrrrrr...bu ay ilk defa bu testi kullanıyorum ben ve sonuç yorumlarınızı rica ediyorummmm ❤️

Yapışkan olan akıntı gelmedi ve hala kasık ağrım var şiddetli..yumurta çatladıktan sonra da ağrı yapıyor muydu yahuuu beynim döndü.yeni test yaptım Buda az önce kiii

aylardır deniyorduk bu ay tuttu bizim de. en son ovulasyondan önce ultrasona girmiştim. doktor pazartesi, salıyı değerlendir demişti. salı günü 2 koyu çizgi gördüm mesela. son yapılan çalışmalara göre bir gün ilişki yaşayıp, ertesi gün de yaşayınca, son ilişkide hamile kalma ihtimali daha çok oluyomuş. ben üst üste ilişki yaşayınca 2. gün olanda ihtimal azalıyor diye biliyordum. sadece bu ay doktorun dediği gibi yaptık ve oldu.

Back