Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik kullandim olsaydi kesin cikardi demi sans kaldi obur aya artik

Eklentiler

• 20180206_162533.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 62
Senin aldiginin aynisini aldim canim valla 30 tl verdim bide eczaneye
Anladım kuzum nasip kısmet artık bekle bakalım bi kaç gün daha ama olmazsan git bi Dr a hiç gecikme olmuyo diyosun yumurtlama günün ne zamandı senin yumurtlamanın kaçıncı günü

Artik yarinda olmassam kan vercem varsa var yoksa yoktur be diyim bu kadar gecikince valla bende cok umitlenmisdim kizlar bugun 3 gunum oldu halen birsey yok agrilarim tam oldum diyorum gidiyorum bakiyorum birsey yok anliyamadim valla kafamda allah bullak oldu artik tek care kan testi

Senin aldiginin aynisini aldim canim valla 30 tl verdim bide eczaneye
Anladım kuzum nasip kısmet artık bekle bakalım bi kaç gün daha ama olmazsan git bi Dr a hiç gecikme olmuyo diyosun yumurtlama günün ne zamandı senin yumurtlamanın
Yumurtlamadan 14 gün geçti demi suan kist fln mı var acaba ihmal etmeden gitsen mi Dr a pek normal değil belkide geç döllenme falandır olabilir yani en son ilişkiden kaç gün geçti

Canim bende zaten cikolata kissi var doktor 6 ay kendi imkanlarinla gebe kalabilirsen sikinti olmaz kalamassan ameliyat dediler tatlim bana 3 cu ayim o yuzden hsg cektirdik temiz cikti ins obur aya mutlu haberlerle gelirim kismet rabbimin taktiri napalim 1 ay daha beklemeye devam ovulasyonda 14 gunumdu ve degerlendirmistim 12 13 14 gunleri snr kismet olmadi esim gitti sehir disina acaba gecmi catladi yumurtam spetm ulasamadi bakcaz artik tatlim bu ay doktorlar esliginde takip edecegim cnm kismet

Aynen cnm vardır mutlaka bi sebebi kist için kür fln yokmu cnm soğan kürü fln yaptın mı bi araştır istersen illa ameliyat mı diyolar

Aynen cnm vardır mutlaka bi sebebi kist için kür fln yokmu cnm soğan kürü fln yaptın mı bi araştır istersen illa ameliyat mı diyolar
Kür kullaniyorum cnm ibrahim saraçoglunun sayfasindan aldim cnm adet olursam tekrar bi hormon testi yaptircam bakalim morelimi hic bozmuyorum cnm obur ay ins artik kismet nasip vardir onunda bi gelecegi gun tatlim

Kür kullaniyorum cnm ibrahim saraçoglunun sayfasindan aldim cnm adet olursam tekrar bi hormon testi yaptircam bakalim morelimi hic bozmuyorum cnm obur ay ins artik kismet nasip vardir onunda bi gelecegi gun tatlim
Aynen kuzum hayat sürprizlerle dolu allah bizden daha iyi bilir vakti zamanını Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize

umarim herse u istediğiniz gibi olur

Ben saracoglunda kur aldim canim kisler icin onu kullaniyorum iste adet olursam 3 cü gunu tekrar hormon testi yaptircam bide yumurta takibi yaptiriyim artik bakalim tatlim kismet olursa gelir bebisim olmassa obur aya artik ne diyim bu ay baya umitliydim o kadar emindim ki ovu gunumude takip etmisdim 14 gunumde koyu rengi yakalayinca aksami degerlendirdim valla bnd anlamadim kafam karisti artik cnm benimde

Aynen kuzum hayat sürprizlerle dolu allah bizden daha iyi bilir vakti zamanını Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize
Aminnn canim insallah 3 aydir deniyoruz ama ins birgun gelecek inaniyorum artik onumuzdeki aya kismet olur cnm :)

kızlar geçen ay adetim 15inde ondan önceki ay 12sindeydi. şimdi adetime 9 gün var. eğer gebelik varsa ovulasyon testinde çıkar mı ? ne zaman çıkar eger çıkarsa ?

Ben de bu ay ovulasyon testi kullandim canim 3 gun once yumurtlama gunumdu. Suan bende senin gibi merakla bekliyorum 3 gunde de gebelik belli olmazki anca döllenme olusmustur rahime yerlesmesi bi hafta on gun sürüyormuş. Anca bi hafta sonra falan belli olur bizimki bence

Hanimlar ben kırmızıyı gördüm simdi artik obur aya bakacam kismet ama cokta stres yapmicam kendime olsun diye valla kafayi yiyorum snr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…