Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim ins bende senin gibi mutlu haberi veririm size seninde ara ara sancilarin oluyormu tatlim acaba kasik ve belde adet olacakmis gibi

kızlar sizin için lh ve normal gebelik testi yaptım lh gördüğünüz gibi hiç yok hcg çok silikte olsa var yani ovülasyonla gebeliğe bakmak pek mantıklı degil o zmn adete 6 gün kala ikisinide yaptığımda ikiside tek çizgiydi adete 1-2 gün kala yapın normal test yapacaksanız yoksa erken gebelik testi yapın size bi örnek olarak kalsın diye attım hepimiz inş sağlıklı gebelikler geçirirz

Sagol canim ins bende senin gibi mutlu haberi veririm size seninde ara ara sancilarin oluyormu tatlim acaba kasik ve belde adet olacakmis gibi
Cnm bnmde var ağrm kasıklarım belim karnım ama göğüslerde büyüme var bnm birde gözbebeklerim büyümüş derlerdi inanmazdım:)

Kizlar elimde 1 tane daha vardi sabah yapiyim aç karnina diyordum ama dayanamadim simdi yaptim bu nasil sizce ayy valla kafayi yedim gozlerim her yeri cift cizgi gormeye başladi

Gözlerin doğru görüyor
Var çizgi :) kesin sonuç alırsın umarım

Canim valla bilemedim bende sanki hastalancam cok sancim var tatlim sendede varmi eger kirmizi gorursem doktor kontrolune gidecem artik bakiyim
Bnm ağrım var hemde baya bel kasık olcak gibi aynı ama ona takılma sen inşallah gelmez kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…