Ayy ins canim ins hayirli olsun seninde tatlim allah saglikli kucagina almayi nasip etsin tatlim amin ins benimde vardir canim dua et bana bol bol lutfen yarin bende kan vercem
Tamam cnm haber ver mutlaka allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallahAyy ins canim ins hayirli olsun seninde tatlim allah saglikli kucagina almayi nasip etsin tatlim amin ins benimde vardir canim dua et bana bol bol lutfen yarin bende kan vercem
Amin canim amin insallah emin olmak icin yarin kan vercem tatlim bu teslerede pek guvenemiyor insan hayirlisi dualarinizi eksik etmeyelim birbirimizden tatlim :)Pozitif canım hadi hayırlı olsun
Tamam canim burdan yazarim sonucumu ins vardir kurban oldugum rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah tatlimTamam cnm haber ver mutlaka allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah
Heycanla bekliyorum dualrım sizinleAmin canim amin insallah emin olmak icin yarin kan vercem tatlim bu teslerede pek guvenemiyor insan hayirlisi dualarinizi eksik etmeyelim birbirimizden tatlim :)
Cnm bnmde var ağrm kasıklarım belim karnım ama göğüslerde büyüme var bnm birde gözbebeklerim büyümüş derlerdi inanmazdım:)Sagol canim ins bende senin gibi mutlu haberi veririm size seninde ara ara sancilarin oluyormu tatlim acaba kasik ve belde adet olacakmis gibi
Kizlar elimde 1 tane daha vardi sabah yapiyim aç karnina diyordum ama dayanamadim simdi yaptim bu nasil sizce ayy valla kafayi yedim gozlerim her yeri cift cizgi gormeye başladi
Bekle cnm belirtin var mı peki diğer aylardan farklı olarakEki Görüntüle 2106840 kızlar benim sabah yaptığım lh ve hcg testi ikiside tek çizgi: ( 2 gün var adete
Canım göğüs uçları acıyo farklı olarak baska normal kasık karın bel agrım öyleBekle cnm belirtin var mı peki diğer aylardan farklı olarak
Cnm m erken gebelik testi al onu yap varsa zaten kesin çıkar sanki bu testte de var gibi ama dağılmış idrar fazla gelmiş galibaEki Görüntüle 2106859 hafif belirmiş gibi çizgi sanki yoksa kendimimi ümitlendiriyorm karnım da agrıyo
Ben 2 gün daha bekliyim en iyisi canımCnm m erken gebelik testi al onu yap varsa zaten kesin çıkar sanki bu testte de var gibi ama dağılmış idrar fazla gelmiş galiba
Aynen cnm bekle istrrsen hem varsada kanda değer daha yuksek çıkarBen 2 gün daha bekliyim en iyisi canım
Kasık kesildi ama bel oluyo canınSagol canim ins bende senin gibi mutlu haberi veririm size seninde ara ara sancilarin oluyormu tatlim acaba kasik ve belde adet olacakmis gibi
Canim valla bilemedim bende sanki hastalancam cok sancim var tatlim sendede varmi eger kirmizi gorursem doktor kontrolune gidecem artik bakiyimTamam cnm haber ver mutlaka allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah
Sen kan vercekn cnm noldu adetin geçio mu normalde böyleCanim valla bilemedim bende sanki hastalancam cok sancim var tatlim sendede varmi eger kirmizi gorursem doktor kontrolune gidecem artik bakiyim
Bnm ağrım var hemde baya bel kasık olcak gibi aynı ama ona takılma sen inşallah gelmez kırmızılarCanim valla bilemedim bende sanki hastalancam cok sancim var tatlim sendede varmi eger kirmizi gorursem doktor kontrolune gidecem artik bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?