Ben senin testten ikinci çizgiyi göremedimValla ben hamileyim bence canim sol kasigimda batma oluyor bide bas donmesi ve migde bulantilarim var hafiften adet sancimda o kadar az ki anliyamadim yarin erken gebelik testi alcam bide onunla denicem snr emin olduktan snr kan vercem tatlim
Son attigima bakabildinmi canim ben cok silik gordum 2 ci cizgiyi yada resmi cekemedimmi neBen senin testten ikinci çizgiyi göremedim
Ama umarım vardır
Gidiyorum almaya cnm şimdiCıktı mı canım sonuc
Hayirlı haberlerini aliriz insallah canim gelir bebisinnGidiyorum almaya cnm şimdi
Pozitif canım hadi hayırlı olsunKizlar elimde 1 tane daha vardi sabah yapiyim aç karnina diyordum ama dayanamadim simdi yaptim bu nasil sizce ayy valla kafayi yedim gozlerim her yeri cift cizgi gormeye başladi
Aldın mı canım sonucu ?Gidiyorum almaya cnm şimdi
Ay çok sevindim canım benim sağlıklı haberlerini almaya devam edersin inşallah çok mutlu oldum ya rabbim kucagına almayıda nasip etsinKızlar sonucum 20.88 yani çooook yeni ama bebişim tutunmuş hiç beklemiyordum şoktayım sizin için ovülasyon ve normal gebelik testide yapıcam hepinize umut olsun 2 gün sonra tek rar kan vericem dua edin bana
Amin cnn m inşallah şimdi katlanmasını beklicem bakalım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı kucağıma aldırsın hepinizede versin inşallahAy çok sevindim canım benim sağlıklı haberlerini almaya devam edersin inşallah çok mutlu oldum ya rabbim kucagına almayıda nasip etsin
Valla cnm seninde var normalde çıktıysa senin değerde yüksekttir yarın direk kan ver uğraşma hiçAy çok sevindim canım benim sağlıklı haberlerini almaya devam edersin inşallah çok mutlu oldum ya rabbim kucagına almayıda nasip etsin
Yanlış mı yazdın canım?Valla cnm seninde var normalde çıktıysa senin değerde yüksekttir yarın direk kan ver uğraşma hiç
Canım hayırlı olsun inşallah allah devamını getirsinAmin cnn m inşallah şimdi katlanmasını beklicem bakalım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı kucağıma aldırsın hepinizede versin inşallah
Olur öle bende dicektim ben yaptırdım kan testimi diye
Canım bu teste göre hamilesin inşallah bence de kan ver yarın:)Kizlar elimde 1 tane daha vardi sabah yapiyim aç karnina diyordum ama dayanamadim simdi yaptim bu nasil sizce ayy valla kafayi yedim gozlerim her yeri cift cizgi gormeye başladi
İnş cnm. Darısı başına dualarımdasınCanım hayırlı olsun inşallah allah devamını getirsin
Amin canım inşallah dualariniza ihtiyacımız var :) eksik olmayınİnş cnm. Darısı başına dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?