Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben hamileyim bence canim sol kasigimda batma oluyor bide bas donmesi ve migde bulantilarim var hafiften adet sancimda o kadar az ki anliyamadim yarin erken gebelik testi alcam bide onunla denicem snr emin olduktan snr kan vercem tatlim

Valla ben hamileyim bence canim sol kasigimda batma oluyor bide bas donmesi ve migde bulantilarim var hafiften adet sancimda o kadar az ki anliyamadim yarin erken gebelik testi alcam bide onunla denicem snr emin olduktan snr kan vercem tatlim
Ben senin testten ikinci çizgiyi göremedim
Ama umarım vardır

Kizlar elimde 1 tane daha vardi sabah yapiyim aç karnina diyordum ama dayanamadim simdi yaptim bu nasil sizce ayy valla kafayi yedim gozlerim her yeri cift cizgi gormeye başladi

Eklentiler

• 20180205_222442.png
    20180205_222442.png
    52,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar sonucum 20.88 yani çooook yeni ama bebişim tutunmuş hiç beklemiyordum şoktayım sizin için ovülasyon ve normal gebelik testide yapıcam hepinize umut olsun 2 gün sonra tek rar kan vericem dua edin bana

Kızlar sonucum 20.88 yani çooook yeni ama bebişim tutunmuş hiç beklemiyordum şoktayım sizin için ovülasyon ve normal gebelik testide yapıcam hepinize umut olsun 2 gün sonra tek rar kan vericem dua edin bana
Ay çok sevindim canım benim sağlıklı haberlerini almaya devam edersin inşallah çok mutlu oldum ya rabbim kucagına almayıda nasip etsin :anne::anneadayı::nazar:

Ay çok sevindim canım benim sağlıklı haberlerini almaya devam edersin inşallah çok mutlu oldum ya rabbim kucagına almayıda nasip etsin :anne::anneadayı::nazar:
Amin cnn m inşallah şimdi katlanmasını beklicem bakalım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı kucağıma aldırsın hepinizede versin inşallah

Valla cnm seninde var normalde çıktıysa senin değerde yüksekttir yarın direk kan ver uğraşma hiç

Back