Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attnmı canımTamam canim tekrar atiyim
Ayy canım kaç gün kaldı adete? Çıkmış gibi gözüküyor inşallah cıkar yaaa inşallah hamilesindir:)Kızlar erken gebelik böyle çıktı inş vardır kan vermeye gidiyorum dua edin banaEki Görüntüle 2106627
2 gün cnn m ilaç kullancaktım dedim nolur nolmaz yapım öle kullanım şoktayım ama yanıltabiliyoms bı testler o yuzdn kan verdmAyy canım kaç gün kaldı adete? Çıkmış gibi gözüküyor inşallah cıkar yaaa inşallah hamilesindir:)
Haber ver canım2 gün cnn m ilaç kullancaktım dedim nolur nolmaz yapım öle kullanım şoktayım ama yanıltabiliyoms bı testler o yuzdn kan verdm
Var sanki canim hadi hayirlisi insKızlar erken gebelik böyle çıktı inş vardır kan vermeye gidiyorum dua edin banaEki Görüntüle 2106627
Canım ikinci çizgi net değilKızlar benimkinede bi bakarmisiniz halen hastalanmadim bende keske erken gebelik testi alsaydim
Bence yarın kan testi ver net cevap ala)Bende varmi ki cozemedim kizlar ya siz ne diyorsunuz yarin tekrarmi alsam sizce
Ayy ins canim biraz karisik cikmis gibi geldi banada ama heycanlanmadim desem yalanda olmaz ins vardir cnm yarin tekrar bi yapcamVar sanki canim hadi hayirlisi ins
Yarın tekrar yapycanımAyy ins canim biraz karisik cikmis gibi geldi banada ama heycanlanmadim desem yalanda olmaz ins vardir cnm yarin tekrar bi yapcam
Belli değil canımHafifte olsa biraz bellimi 2 ci cizgi canim benim gozlerde iyice saçmaladi valla karisik gormeye basladim
Ümidini yitirme yine de canım Belli olmazhayirlisi cnm bian icin valla sevincten ucmusdum ama kismet artik biraz daha beklicem yarin 2 ci günum olcak bakalim
Cıktı mı canım sonucKızlar erken gebelik böyle çıktı inş vardır kan vermeye gidiyorum dua edin banaEki Görüntüle 2106627
Hayirlisi canim artik olmassada kismet obur aya olur inş hsg den sonra baya umitliydim ama halende umidimi kaybetmis degilim cnm hayirlisiÜmidini yitirme yine de canım Belli olmaz