Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi al istersen bak derim cnm ama 3 gun istersen bekle bnce yinede sen bilirsin ben bile kararsizim yapsammi biraz dahami beklesem olurmuyum acaba diye ara ara sancilarim oluyor valla kasik ve belimde normalmi onuda bilemedim hanimlar
Anladım canım bekleym oozaman

Erken gebelik testi al istersen bak derim cnm ama 3 gun istersen bekle bnce yinede sen bilirsin ben bile kararsizim yapsammi biraz dahami beklesem olurmuyum acaba diye ara ara sancilarim oluyor valla kasik ve belimde normalmi onuda bilemedim hanimlar
adetin ne gün olacaktı?

Pko olanlarda ovulasyon testi hep pozitif mi çıkar.benim adetlerim çok düzenli ama usg de pko varmış sağda.ovulasyon testi yapıyorum en koyuyu yakalıyorum hep.ama sonraları yine koyuya yakın çıkıyor hep pkodan mı acaba

Valla gecikmenin 2. Günü olur herhalde cnm sen yap çıkmazsa beklersin bi kaç gün daha olmazsan direk kan verirsin
Canim yaptim ama cikmadi birsey tek cizgi cikti uzuldum valla cnm artik kismet bakacaz yeni yapti
Valla gecikmenin 2. Günü olur herhalde cnm sen yap çıkmazsa beklersin bi kaç gün daha olmazsan direk kan verirsin

Benim daha 1 gunum gecti canim heycanliydim ama kismet birazdaha beklerim ins kirmizi gormessem kan veririm cnm
Üzüldüm kuzum bendede idrar yolu enjeksiyonu çıktı bende erken gebelik yapıcam akşam ilaç kullanmam lazım haber veriirm

Kizlar ya hafif sanki bir cizgimi var banami oyle geliyor halen kirmiziyi goremedim agrimda kalmadı anliyamadim valla bi bakarmisiniz lutfennnnn resmi atiyorum

Eklentiler

• 20180205_191942.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…