Anladım canım bekleym oozamanErken gebelik testi al istersen bak derim cnm ama 3 gun istersen bekle bnce yinede sen bilirsin ben bile kararsizim yapsammi biraz dahami beklesem olurmuyum acaba diye ara ara sancilarim oluyor valla kasik ve belimde normalmi onuda bilemedim hanimlar
adetin ne gün olacaktı?Erken gebelik testi al istersen bak derim cnm ama 3 gun istersen bekle bnce yinede sen bilirsin ben bile kararsizim yapsammi biraz dahami beklesem olurmuyum acaba diye ara ara sancilarim oluyor valla kasik ve belimde normalmi onuda bilemedim hanimlar
Cnm erken gebelik 6 gün öncesinden gösteriyor bende cok tereddüt ettim hem çok pahalı hemde aman dedim adet geçerse normal yaparım dedm elimde var normal test bekliyorum o yuzdnBenim de adete 3 gün var test yapsam cıkar mı
TTama canımCnm erken gebelik 6 gün öncesinden gösteriyor bende cok tereddüt ettim hem çok pahalı hemde aman dedim adet geçerse normal yaparım dedm elimde var normal test bekliyorum o yuzdn
Dun olmam gerekti cnm 4 de ama daha olmadim heran olcakmisim gibi sancilarim oluyor da tatlim anlayamadimadetin ne gün olacaktı?
Çatlama mı olmuyor cnm acabaPko olanlarda ovulasyon testi hep pozitif mi çıkar.benim adetlerim çok düzenli ama usg de pko varmış sağda.ovulasyon testi yapıyorum en koyuyu yakalıyorum hep.ama sonraları yine koyuya yakın çıkıyor hep pkodan mı acaba
Bilmiyorum ki canım doktor da yumurtlama takibi yapmadı hiç off off yedi aydır sıkıldım artıkÇatlama mı olmuyor cnm acaba
Bilmiyorum ki canım doktor da yumurtlama takibi yapmadı hiç off off yedi aydır sıkıldım artık
Dun olmam gerekti cnm 4 de ama daha olmadim heran olcakmisim gibi sancilarim oluyor da tatlim anlayamadim
Valla gecikmenin 2. Günü olur herhalde cnm sen yap çıkmazsa beklersin bi kaç gün daha olmazsan direk kan verirsinNormal aldim ben cnm erken gebelik testi almadim onda belli olmazmi cnm varsa
Benim bildiğim kadarıyla çıkar eger gebelik varsa cıkar canımNormal aldim ben cnm erken gebelik testi almadim onda belli olmazmi cnm varsa
Canim yaptim ama cikmadi birseyValla gecikmenin 2. Günü olur herhalde cnm sen yap çıkmazsa beklersin bi kaç gün daha olmazsan direk kan verirsin
Valla gecikmenin 2. Günü olur herhalde cnm sen yap çıkmazsa beklersin bi kaç gün daha olmazsan direk kan verirsin
Benim daha 1 gunum gecti canim heycanliydim ama kismet birazdaha beklerim ins kirmizi gormessem kan veririm cnmCanim yaptim ama cikmadi birseytek cizgi cikti uzuldum valla cnm artik kismet bakacaz yeni yapti
Üzüldüm kuzum bendede idrar yolu enjeksiyonu çıktı bende erken gebelik yapıcam akşam ilaç kullanmam lazım haber veriirmBenim daha 1 gunum gecti canim heycanliydim ama kismet birazdaha beklerim ins kirmizi gormessem kan veririm cnm
Hayirlisi cnm bakalim biraz daha gecsinde tekrar yaparim ama boyle cok hafif ikinci cizgisi var sanki anliyamadimÜzüldüm kuzum bendede idrar yolu enjeksiyonu çıktı bende erken gebelik yapıcam akşam ilaç kullanmam lazım haber veriirm
At canım bi bakalım bide fener tutup çek ay inş vardırHayirlisi cnm bakalim biraz daha gecsinde tekrar yaparim ama boyle cok hafif ikinci cizgisi var sanki anliyamadim
Çok bulanık çıkmışKizlar ya hafif sanki bir cizgimi var banami oyle geliyor halen kirmiziyi goremedim agrimda kalmadı anliyamadim valla bi bakarmisiniz lutfennnnn resmi atiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?