Yani üst.üste Dr lar pek önermiyor cnm ama sen bilirsin ta riske atmıyım diyosan .değerlendirebilirsinGece ilişki olmuştu aslında bugün de garanti olsun diye değerlendirsem mi
Neyse bakacağız artık duruma. Görev gibi görmeye calistikca olmuyor. Akışina birakacagim sanırımYani üst.üste Dr lar pek önermiyor cnm ama sen bilirsin ta riske atmıyım diyosan .değerlendirebilirsin
Bncede canım benimde çift çizgi günü ilişki olmustu ertesi gün bile girmedm ilişkiye aman dedim bir sperm değilmi bu işi halledenNeyse bakacağız artık duruma. Görev gibi görmeye calistikca olmuyor. Akışina birakacagim sanırım
Biraz daha bekliyim diyorum bilemedim ki agrimda var belim cok agriyor acaba olurmuyum diyede uzuluyorum vallatest yapacak mısınız?
Senin bat ne zaman canimBncede canım benimde çift çizgi günü ilişki olmustu ertesi gün bile girmedm ilişkiye aman dedim bir sperm değilmi bu işi halledeneşim zaten çok geç geliyordu işten salladım gitti bakalım bekliyorum suanda:)
7 Şubat cnmS
Senin bat ne zaman canim
Aa az kalmış.. var mı bir belirti filan7 Şubat cnm
Valla kasıklarım ağrıyor gögüs hassasiyetim vardı ama suan normal bekliyorum bu ay olmadı gibi.bi his var ama bilmiyoeum idrar yolu enfeksiyonu oldm galiba yarn sonuçlarımı görcek Dr belki kasık ağrım ondandır diyorum sık idrara çıkmadan vat oda enfeksiyondan olabilir bilmiyorum o yuzdenAa az kalmış.. var mı bir belirti filan
Hayırlısı olsun hakkında canım ama allahtan ümit kesilmez..Valla kasıklarım ağrıyor gögüs hassasiyetim vardı ama suan normal bekliyorum bu ay olmadı gibi.bi his var ama bilmiyoeum idrar yolu enfeksiyonu oldm galiba yarn sonuçlarımı görcek Dr belki kasık ağrım ondandır diyorum sık idrara çıkmadan vat oda enfeksiyondan olabilir bilmiyorum o yuzden
Normalde hic olmazdi canim bende hep gununde olurdum yarin yapiyorum diyorum snr biraz dahami beklesem diyorum valla karar veremedim ins vardir sol kasigima ara ara batmalar oluyor bide gogus uclarim sizliyor cnm hayirlisi bnd dort gozle bekliyorum vallaCanım az önce düşündüm seni naptı acaba diye yarabbim inşallah gönlüne göre versin gelmesin kırmızılar gecikme oluyormu normalde hiç test yapcakmısın yarında olmazsan
İnş vardır cnm hayırlısı olsun hakkında bnmde karnım cok ağrıyo ama adet ağrısı bekliyorum arrk bakalımNormalde hic olmazdi canim bende hep gununde olurdum yarin yapiyorum diyorum snr biraz dahami beklesem diyorum valla karar veremedim ins vardir sol kasigima ara ara batmalar oluyor bide gogus uclarim sizliyor cnm hayirlisi bnd dort gozle bekliyorum valla
Canım gelişme olursa haber ver olur mu inşallah hamişsindir:)Kizlar benim bugun regli gunumdu ama olmadim bana dua edinde kirmizi gormeyim ins dualariniza ihtiyacim var canlarim agrilarim var ha oldum diyorum ama olmuyorum sanirim hamileyim allahin izniyle
Ins sende kirmizilari gormessin cnm benimde agrim oluyor bugunde olmadim ama bakalim tatlim yarin sanah bi tes yapcamİnş vardır cnm hayırlısı olsun hakkında bnmde karnım cok ağrıyo ama adet ağrısı bekliyorum arrk bakalım
Tamam canim ins dedigin gibi olur dua edin bana bol bol kizlarrCanım gelişme olursa haber ver olur mu inşallah hamişsindir:)
Ovülasyon varsa elinde dene istersen inş vardır bebişin bende bazen acaba mı diyorum göğüslerde değişim var ama sonradan diyorum olsun sen kötüsüne hazırla kendini iyisi gelirse başım üstüne:)I
Ins sende kirmizilari gormessin cnm benimde agrim oluyor bugunde olmadim ama bakalim tatlim yarin sanah bi tes yapcam
Yok canim isimi bitiriyimde test almaya gitcem ins vardir canim testi ac karnina yapmak sartmi kizlar bugun alip yarin sabahmi yapsam sizce ne dersinizOvülasyon varsa elinde dene istersen inş vardır bebişin bende bazen acaba mı diyorum göğüslerde değişim var ama sonradan diyorum olsun sen kötüsüne hazırla kendini iyisi gelirse başım üstüne:)
Varsa zaten hertürlü çıkar cnm açlık tokluk farketmiyo genelde sabah ilk idrarla yapıolar ama sen bilirsinYok canim isimi bitiriyimde test almaya gitcem ins vardir canim testi ac karnina yapmak sartmi kizlar bugun alip yarin sabahmi yapsam sizce ne dersiniz
Erken gebelik testi al istersen bak derim cnm ama 3 gun istersen bekle bnce yinede sen bilirsin ben bile kararsizim yapsammi biraz dahami beklesem olurmuyum acaba diye ara ara sancilarim oluyor valla kasik ve belimde normalmi onuda bilemedim hanimlarBenim de adete 3 gün var test yapsam cıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?