Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse bakacağız artık duruma. Görev gibi görmeye calistikca olmuyor. Akışina birakacagim sanırım
Bncede canım benimde çift çizgi günü ilişki olmustu ertesi gün bile girmedm ilişkiye aman dedim bir sperm değilmi bu işi halleden eşim zaten çok geç geliyordu işten salladım gitti bakalım bekliyorum suanda:)

Aa az kalmış.. var mı bir belirti filan
Valla kasıklarım ağrıyor gögüs hassasiyetim vardı ama suan normal bekliyorum bu ay olmadı gibi.bi his var ama bilmiyoeum idrar yolu enfeksiyonu oldm galiba yarn sonuçlarımı görcek Dr belki kasık ağrım ondandır diyorum sık idrara çıkmadan vat oda enfeksiyondan olabilir bilmiyorum o yuzden

Hayırlısı olsun hakkında canım ama allahtan ümit kesilmez..

Canım az önce düşündüm seni naptı acaba diye yarabbim inşallah gönlüne göre versin gelmesin kırmızılar gecikme oluyormu normalde hiç test yapcakmısın yarında olmazsan
Normalde hic olmazdi canim bende hep gununde olurdum yarin yapiyorum diyorum snr biraz dahami beklesem diyorum valla karar veremedim ins vardir sol kasigima ara ara batmalar oluyor bide gogus uclarim sizliyor cnm hayirlisi bnd dort gozle bekliyorum valla

İnş vardır cnm hayırlısı olsun hakkında bnmde karnım cok ağrıyo ama adet ağrısı bekliyorum arrk bakalım

Kizlar benim bugun regli gunumdu ama olmadim bana dua edinde kirmizi gormeyim ins dualariniza ihtiyacim var canlarim agrilarim var ha oldum diyorum ama olmuyorum sanirim hamileyim allahin izniyle
Canım gelişme olursa haber ver olur mu inşallah hamişsindir:)

Cumartesi günü adetimin 10. Günüydü ovulasyon testi yapmıştım çok silik çıkmıştı normal olarak
Pazartesi yani bugün de yaptım 12. Günde
Yine aynı siliklikte :)
İlk kez yaptığımdan kaçırmayayım diye böyle iki günde bir yapayım dedim
Çarşamba da yaparım
Sonra her gün yapmaya başlarım 14. Günden sonra

Bakalım hangi gün çatlama olacak :)

I

Ins sende kirmizilari gormessin cnm benimde agrim oluyor bugunde olmadim ama bakalim tatlim yarin sanah bi tes yapcam
Ovülasyon varsa elinde dene istersen inş vardır bebişin bende bazen acaba mı diyorum göğüslerde değişim var ama sonradan diyorum olsun sen kötüsüne hazırla kendini iyisi gelirse başım üstüne:)

Ovülasyon varsa elinde dene istersen inş vardır bebişin bende bazen acaba mı diyorum göğüslerde değişim var ama sonradan diyorum olsun sen kötüsüne hazırla kendini iyisi gelirse başım üstüne:)
Yok canim isimi bitiriyimde test almaya gitcem ins vardir canim testi ac karnina yapmak sartmi kizlar bugun alip yarin sabahmi yapsam sizce ne dersiniz

Yok canim isimi bitiriyimde test almaya gitcem ins vardir canim testi ac karnina yapmak sartmi kizlar bugun alip yarin sabahmi yapsam sizce ne dersiniz
Varsa zaten hertürlü çıkar cnm açlık tokluk farketmiyo genelde sabah ilk idrarla yapıolar ama sen bilirsin

Benim de adete 3 gün var test yapsam cıkar mı
Erken gebelik testi al istersen bak derim cnm ama 3 gun istersen bekle bnce yinede sen bilirsin ben bile kararsizim yapsammi biraz dahami beklesem olurmuyum acaba diye ara ara sancilarim oluyor valla kasik ve belimde normalmi onuda bilemedim hanimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…