Ayy hadi inş gelmez kırmızılar gzl haberler ver bize bnmde bugun daha çok ağrm var adet öncesi ağrım ben olcam kesinEvet cnm bakalim simdilik birsey yok hayirlisi ins cnm amin amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi inş gelmez kırmızılar gzl haberler ver bize bnmde bugun daha çok ağrm var adet öncesi ağrım ben olcam kesinEvet cnm bakalim simdilik birsey yok hayirlisi ins cnm amin amin
Sen bide tuttu mu tutmadı mı diye bekleme sürecini gör:) hem heyecanlı hem stresli bi dönem
Valla ben onu pek beceremiyorum ama inşallah sen başarabilirsin hayırlısı olsun hepimizin hakkındaBu ay böyle planlı deniycem
Olmazsa gelecek aylarda uğraş vermemeye karar verdik
Spontane takılacağızbakalım olursa olur olmazsa da şimdilik tedavi olmayacağız. Eşim de ben de böyle düşünüyoruz. Sürprizli olur hem belki.
Valla ben onu pek beceremiyorum ama inşallah sen başarabilirsin hayırlısı olsun hepimizin hakkında![]()
İlk çocuk mu olcak valla bende başlım denemelere hemen tutmaz belkş dedim başladım daha 2. Ayım şimdide deli gibi istiyorum ve strese giriyorum ister istemez :)Evet umarım istediklerine kavuşursun en kısa zamanda. :)
Benim çok bebek isteğim yok şu an. Ama belki de olmadıkça strese girebilirim.
İlk çocuk mu olcak valla bende başlım denemelere hemen tutmaz belkş dedim başladım daha 2. Ayım şimdide deli gibi istiyorum ve strese giriyorum ister istemez :)
Evet cnm bende 1.5 yıllık evliyim bakalım nasip artık beklicezEvet daha önce hiç hamilelik de geçirmedim
6 seneden fazladır evliyiz
Ancak cesaret edebiliyorum.
Doktora gidip baktırdım kist vs bi sorunum var mı diye
Sorun görünmüyormuş
Belki polip im olabilirmiş. O da çok sorun değil sanırım sıkıntı yapmadı doktor
Folik asit içiyorum güzel besleniyorum yürüyüş yapıyorum falan
Yani ben ortamı sundum geleceği varsa gelsin
Senin de ilk olacak sanırım?
Evet cnm bende 1.5 yıllık evliyim bakalım nasip artık beklicez
Ben bu ayı salladım zaten arrk 3 günüm var adetime bidaha ki ay daha sıkı geliyorum:)bnde ovülasyonu ilk kez bu ay kullandım yumurtlama gününü de değerlendirdim ondan galiba biraz stres oldum tuttumu tutmadımı diyeBurada fazla takılınca insan bi pimpirikleniyor
Kendini fazla dinlememek lazım sanırım
Stres yapmaZsak olur bence
![]()
Hayirlisi canim ins gelmez diyorum bende ama agrilarim var gelcek sanirim artik kismet ne diyim cok sikinti yapmiyorum kendime cnm nasip olacagi varsa olur hayirlisiylaAyy hadi inş gelmez kırmızılar gzl haberler ver bize bnmde bugun daha çok ağrm var adet öncesi ağrım ben olcam kesin
Buhun adetinin kaçıncı günü canım?Kizlar merhaba.Ovulasyon testini ilk kez yaptım sonuç nedir acaba?
15. Gün canimBuhun adetinin kaçıncı günü canım?
Pik cnm yani yumurtlama günün değerlendir çatlama oldugunda da ikinci çizgi silikleşiyo15. Gün canim
Bugünü mutlaka değerlendir canımKizlar merhaba.Ovulasyon testini ilk kez yaptım sonuç nedir acaba?
Pik cnm yani yumurtlama günün değerlendir çatlama oldugunda da ikinci çizgi silikleşiyo
Gece ilişki olmuştu aslında bugün de garanti olsun diye değerlendirsem miBugünü mutlaka değerlendir canım
Kizlar merhaba.Ovulasyon testini ilk kez yaptım sonuç nedir acaba?
Kizlar benim bugun regli gunumdu ama olmadim bana dua edinde kirmizi gormeyim ins dualariniza ihtiyacim var canlarim agrilarim var ha oldum diyorum ama olmuyorum sanirim hamileyim allahin izniyle
Canım az önce düşündüm seni naptı acaba diye yarabbim inşallah gönlüne göre versin gelmesin kırmızılar gecikme oluyormu normalde hiç test yapcakmısın yarında olmazsanKizlar benim bugun regli gunumdu ama olmadim bana dua edinde kirmizi gormeyim ins dualariniza ihtiyacim var canlarim agrilarim var ha oldum diyorum ama olmuyorum sanirim hamileyim allahin izniyle