Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bide tuttu mu tutmadı mı diye bekleme sürecini gör:) hem heyecanlı hem stresli bi dönem

Bu ay böyle planlı deniycem
Olmazsa gelecek aylarda uğraş vermemeye karar verdik
Spontane takılacağız :D bakalım olursa olur olmazsa da şimdilik tedavi olmayacağız. Eşim de ben de böyle düşünüyoruz. Sürprizli olur hem belki.

Bu ay böyle planlı deniycem
Olmazsa gelecek aylarda uğraş vermemeye karar verdik
Spontane takılacağız :KK70: bakalım olursa olur olmazsa da şimdilik tedavi olmayacağız. Eşim de ben de böyle düşünüyoruz. Sürprizli olur hem belki.
Valla ben onu pek beceremiyorum ama inşallah sen başarabilirsin hayırlısı olsun hepimizin hakkında ;)

Evet umarım istediklerine kavuşursun en kısa zamanda. :)
Benim çok bebek isteğim yok şu an. Ama belki de olmadıkça strese girebilirim.
İlk çocuk mu olcak valla bende başlım denemelere hemen tutmaz belkş dedim başladım daha 2. Ayım şimdide deli gibi istiyorum ve strese giriyorum ister istemez :)

İlk çocuk mu olcak valla bende başlım denemelere hemen tutmaz belkş dedim başladım daha 2. Ayım şimdide deli gibi istiyorum ve strese giriyorum ister istemez :)

Evet daha önce hiç hamilelik de geçirmedim
6 seneden fazladır evliyiz
Ancak cesaret edebiliyorum.
Doktora gidip baktırdım kist vs bi sorunum var mı diye
Sorun görünmüyormuş
Belki polip im olabilirmiş. O da çok sorun değil sanırım sıkıntı yapmadı doktor
Folik asit içiyorum güzel besleniyorum yürüyüş yapıyorum falan
Yani ben ortamı sundum geleceği varsa gelsin :D

Senin de ilk olacak sanırım?

Evet daha önce hiç hamilelik de geçirmedim
6 seneden fazladır evliyiz
Ancak cesaret edebiliyorum.
Doktora gidip baktırdım kist vs bi sorunum var mı diye
Sorun görünmüyormuş
Belki polip im olabilirmiş. O da çok sorun değil sanırım sıkıntı yapmadı doktor
Folik asit içiyorum güzel besleniyorum yürüyüş yapıyorum falan
Yani ben ortamı sundum geleceği varsa gelsin :KK70:

Senin de ilk olacak sanırım?
Evet cnm bende 1.5 yıllık evliyim bakalım nasip artık beklicez

Burada fazla takılınca insan bi pimpirikleniyor
Kendini fazla dinlememek lazım sanırım
:KK66:
Stres yapmaZsak olur bence
:KK51:
Ben bu ayı salladım zaten arrk 3 günüm var adetime bidaha ki ay daha sıkı geliyorum:)bnde ovülasyonu ilk kez bu ay kullandım yumurtlama gününü de değerlendirdim ondan galiba biraz stres oldum tuttumu tutmadımı diye

Hay
Ayy hadi inş gelmez kırmızılar gzl haberler ver bize bnmde bugun daha çok ağrm var adet öncesi ağrım ben olcam kesin
Hayirlisi canim ins gelmez diyorum bende ama agrilarim var gelcek sanirim artik kismet ne diyim cok sikinti yapmiyorum kendime cnm nasip olacagi varsa olur hayirlisiyla

Kizlar merhaba.Ovulasyon testini ilk kez yaptım sonuç nedir acaba?

Eklentiler

• 20180204_161632.jpg
    20180204_161632.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar benim bugun regli gunumdu ama olmadim bana dua edinde kirmizi gormeyim ins dualariniza ihtiyacim var canlarim agrilarim var ha oldum diyorum ama olmuyorum sanirim hamileyim allahin izniyle

Kizlar benim bugun regli gunumdu ama olmadim bana dua edinde kirmizi gormeyim ins dualariniza ihtiyacim var canlarim agrilarim var ha oldum diyorum ama olmuyorum sanirim hamileyim allahin izniyle
Canım az önce düşündüm seni naptı acaba diye yarabbim inşallah gönlüne göre versin gelmesin kırmızılar gecikme oluyormu normalde hiç test yapcakmısın yarında olmazsan

Back