Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duzenli adet oluyorum ben 28 gunde bir 14 gunumde testim pozitif sonuç vermisti bende o gunu hemen degerlendirmisdim 12 gun 13 gun 14 gunleri acaba yumurtammi catlamadi bilemedim ki simdi hsg sonrada hamile kalan cok bayan var ama benimde umidim vardi bu ay icin kismet olmasi sanirim ne diyelim bundada vardir bir hayir esimde cok istiyor ama ben anlam veremedim bir türlü adetimin 3 gunu tekrar bi hormon testi yaptircam lh biraz yuksekti bide cikolata kissimde vardi benim acaba onlarmi engel oldu bilemedim ki simdi bilgisi olan varmi bu konuda hanimlar

Canım benim bildiğim pozitif verdiği günden sonra silikleşiyosa yumurta çatlıyo

Öyle olduda anlamadim cnm tutmadi sanirim bide sadece pozitif verdigi gunu degerlendire bildim cnm snr esim sehir disina gitti artik bakalim yarin regli gunum hayirlisiyla ins kirmizilari gormem tatlim

Öyle olduda anlamadim cnm tutmadi sanirim bide sadece pozitif verdigi gunu degerlendire bildim cnm snr esim sehir disina gitti artik bakalim yarin regli gunum hayirlisiyla ins kirmizilari gormem tatlim
İnşallah görmezsin canım benim bekliyorum güzel haberleri

İnşallah görmezsin canım benim bekliyorum güzel haberleri
İns canim ama sancilarim var gorcem heralde tatlim kismet nasip se olur nasip degilse obur aya daha dikkatli kontrol ederim artik tatlim hsg den snr cok umitliydim ama kismet artik

İns canim ama sancilarim var gorcem heralde tatlim kismet nasip se olur nasip degilse obur aya daha dikkatli kontrol ederim artik tatlim hsg den snr cok umitliydim ama kismet artik
Canım bende hala adet gibi agrım var sancım var normal herhalde bilmiyorum ama günün geçene kadar umudunu yitirme

Akintimda var cnm sari sari ama artik kismet diyelim uzuluyorum tabi ama rabbim neylerse guzel eyler insallah

Canım bende hala adet gibi agrım var sancım var normal herhalde bilmiyorum ama günün geçene kadar umudunu yitirme
Bende öyle yapiyorum cnm bi varmis hissine kapiliyorum bazen snr sancim olunca bu ayda beceremedim diyorum artik dedigin gibi cnm stresde yapmiyorum kendime

Kızlar bende gttm Dr a tansiyonum normale döndü Dr bi kaç kan testi istedi sonuc bekliyorum normal çıkarsa stresten dir dedi beklemedeyim bakalım 4 günüm kaldı bnmde belim ağrıyo bnde olcam galiba

Canlar adet olursam bal tarçın çörek otu kürüne başlamaya karar verdim bugun öğütülmüş çörek otu aldım aktardan bal olarakta kestane balı kullanılmalıymış adetin 2. Günü başlanıp 12.günü bitiriliyormuş günde 2 tatlı kaşığı ne dersiniz hep birlikte yapalımmı tabi adet olursak:)

Yapalim canim ben varim benimde yarin olmam lazim bakalim olursak basliyalim valla herseyi deniyoruz valla bebislerimiz icin onuda deneriz hayirlisiyla cnm

871043"]Yapalim canim ben varim benimde yarin olmam lazim bakalim olursak basliyalim valla herseyi deniyoruz valla bebislerimiz icin onuda deneriz hayirlisiyla cnm[/QUOTE]
Aynen cnm valla hem hepberaber başlarsak gelişmelerle birbirimize de destek olu ruz adet belirtisi bişi varmı cnm bnm daha 4 gün var olsamda rahatlasam valla hiç gebelik gibi hissetmiorm çünkü

V
871043"]Yapalim canim ben varim benimde yarin olmam lazim bakalim olursak basliyalim valla herseyi deniyoruz valla bebislerimiz icin onuda deneriz hayirlisiyla cnm
Aynen cnm valla hem hepberaber başlarsak gelişmelerle birbirimize de destek olu ruz adet belirtisi bişi varmı cnm bnm daha 4 gün var olsamda rahatlasam valla hiç gebelik gibi hissetmiorm çünkü[/QUOTE]

Valla var canim kasiklarim belim baya agriyor bende olsamda su stresim gecse biraz yarin olurum kesin akintimda basladi ztn bir haftadir hayirlisi onumuzdeki aya ins tatlim nasip artik bundada vardir bir hayir bakalim

Selam
Dün adetimin 10. Günüydü
Normalde daha ovulasyon dönemim değil
Ama yine de aldığım testlerden yaptım bi tane
Lh idrarda her zaman bir miktar olan bir hormonmuş zaten
O yüzden 2. Çizgi çok silik çıktı
Sevdim ben bu testleri işe yarar bence doğru zamanda doğru şekilde uygulandığında
Gerisi de şans :)

Yumurtlama dönemi dışında olduğumu görünce 10 seneden beri ilk defa korunmasız ilişki yaşadım çok heyecan verici bişeymiş ya

Sen bide tuttu mu tutmadı mı diye bekleme sürecini gör:) hem heyecanlı hem stresli bi dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…