Canım benim bildiğim pozitif verdiği günden sonra silikleşiyosa yumurta çatlıyoHanimlar valla benim sancilarim var olcam galibaartik hayirlisi ovülasyon testinide degerlendirdim ama kismet subata kaldi sanirim ozmnda doktor komtroluyle yumurta takibi yaptircam acaba çatlamiyor olabilirmiki ovulasyon testi pozitif verdiginde yumurta catlamamama gibi bi durum olabilirmi bilgisi olan varmi bu konuda acaba
İnşallah görmezsin canım benim bekliyorum güzel haberleriÖyle olduda anlamadim cnm tutmadi sanirim bide sadece pozitif verdigi gunu degerlendire bildim cnm snr esim sehir disina gitti artik bakalim yarin regli gunum hayirlisiyla ins kirmizilari gormem tatlim
İns canim ama sancilarim var gorcem heralde tatlim kismet nasip se olur nasip degilse obur aya daha dikkatli kontrol ederim artik tatlim hsg den snr cok umitliydim ama kismet artikİnşallah görmezsin canım benim bekliyorum güzel haberleri
Canım bende hala adet gibi agrım var sancım var normal herhalde bilmiyorum ama günün geçene kadar umudunu yitirmeİns canim ama sancilarim var gorcem heralde tatlim kismet nasip se olur nasip degilse obur aya daha dikkatli kontrol ederim artik tatlim hsg den snr cok umitliydim ama kismet artik
Bende öyle yapiyorum cnm bi varmis hissine kapiliyorum bazen snr sancim olunca bu ayda beceremedim diyorum artik dedigin gibi cnm stresde yapmiyorum kendimeCanım bende hala adet gibi agrım var sancım var normal herhalde bilmiyorum ama günün geçene kadar umudunu yitirme
Aynen cnm valla hem hepberaber başlarsak gelişmelerle birbirimize de destek olu ruz adet belirtisi bişi varmı cnm bnm daha 4 gün var olsamda rahatlasam valla hiç gebelik gibi hissetmiorm çünkü[/QUOTE]871043"]Yapalim canim ben varim benimde yarin olmam lazim bakalim olursak basliyalim valla herseyi deniyoruz valla bebislerimiz icin onuda deneriz hayirlisiyla cnm
Canım bana sizler destek oldunuz gönlünü ferah tutAkintimda var cnm sari sari ama artik kismet diyelim uzuluyorum tabi ama rabbim neylerse guzel eyler insallah
Hayirlisi cnm ins bizede senin gibi guzel haberleri almak nasip olur cnm kismetse olur artik umidimi kaybetmis degilim halenCanım bana sizler destek oldunuz gönlünü ferah tut
Canım senin bugün son günün galiba inşallah güzel haberler verirsin:))Hayirlisi cnm ins bizede senin gibi guzel haberleri almak nasip olur cnm kismetse olur artik umidimi kaybetmis degilim halen
Sen bide tuttu mu tutmadı mı diye bekleme sürecini gör:) hem heyecanlı hem stresli bi dönemSelam
Dün adetimin 10. Günüydü
Normalde daha ovulasyon dönemim değil
Ama yine de aldığım testlerden yaptım bi tane
Lh idrarda her zaman bir miktar olan bir hormonmuş zaten
O yüzden 2. Çizgi çok silik çıktı
Sevdim ben bu testleri işe yarar bence doğru zamanda doğru şekilde uygulandığında
Gerisi de şans :)
Yumurtlama dönemi dışında olduğumu görünce 10 seneden beri ilk defa korunmasız ilişki yaşadım çok heyecan verici bişeymiş ya
Evet cnm bakalim simdilik birsey yok hayirlisi ins cnm amin aminCanım senin bugün son günün galiba inşallah güzel haberler verirsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?