Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş.cnm aslında yok yada var gibi hissetmiorum ama şu tansiyon düşüklüğü beni mafetti 8-5 suanda elim ayağım titriyor bildiğiniz yarın Dr a gidene kdr düşüp bayılmazsam.iyi haberdar ederim sizleride bnm daha 4-5 gnm var hala göğüs ve kasık ağrım var hafifledi sadece bilmiyorum cnm yıllarca bebek bekleyenleri düşünüp nankörlük etme diyorum kendime daha yeni başladım olmazsa bidaha ki ay inş

İnşallah canım.. Bence de en hayırlı zamanda gelecek ama sabırsızlık işte :) sen hiç test yaptın mı günün yaklaşmış

Gecmis olsun cnm cok kafana takma tatlim iyi dusun ne olursa olsun sakin umutsuzluga kapilma benimde 2 gunum kaldi benimde sancilarim var ama adet sancilarima hic benzemiyor daha farkli resmen ama yineden cok kafami yormuyorum canim ne kadar sikinti yaparsak o kadar olmaz cnm cok stres yapma kendine oluruna birak gunu zamani saati vardir tatlim

D
İnşallah canım.. Bence de en hayırlı zamanda gelecek ama sabırsızlık işte :) sen hiç test yaptın mı günün yaklaşmış
Dun yaptim canim erken gebelik testi ama sabah yapilmasi gerekiyormus bide adet gecikimin ertesi gunu dedi eczaci bende duramadim yaptim ama tek cizgi tatlim cok uzulmedim valla 2 ay oldu bizde dusuneli 3 ay tutar ins bu ay tutmassa umudunu hic kaybetmiyorum cnm ama sancilarim ar tabi ara ara kasik ve bel agrilarim gogus uclarimda sizlamalar pazartesi bekliyorum bnd cnm ins kirmizilari gormeyiz tatlim

Simdi elimde ovulasyon testim var sonkez onu yapacam bakalim artik pazartesiyi beklicem herseyin hayirlisi tatlim rabbim herkezin gonlune gore verir ins

Senin belirtilerin benziyor sanki canım.. Evet hormon birikmesi adına sabah saatlerinde yapmak daha mantıklı.. İnsallah vardır bebiş.. Ovulasyon testini yapınca bize de haber ver merak ediyorum ben de :)

Simdi elimde ovulasyon testim var sonkez onu yapacam bakalim artik pazartesiyi beklicem herseyin hayirlisi tatlim rabbim herkezin gonlune gore verir ins
Bekliyoruz cnm sonucu bnm stresim pek gebelikle ilgili değil ya işte fln sıkıntılarım var cok doldum üstünede bu bekleyiş duygu karmaşası yarattı baya

Kizlar birtanesi cok net digeri silik cikti valla bende heycanliyim caktirmiyorum ama tabi beklemekte ayri bi stres artik pazar kirmizilari gormessem ki ins gormem pazartesi kan vercem kizlar sol kasigimda 2 gundur batmalar oluyor ama yinede hayirlisi kismet kizlar

Bekliyoruz cnm sonucu bnm stresim pek gebelikle ilgili değil ya işte fln sıkıntılarım var cok doldum üstünede bu bekleyiş duygu karmaşası yarattı baya
canim cok sitres yapma kendine olacagi varsada olmuyor stres olunca iyi dusun iyi olcak insallah tatlim

Anlamadım canım.. 2 tane ovulasyon mu yaptın?

Yok cnm bitane yaptimda ikinci cizgi silik cikti tatlim kismet artik yapcak birsey yok olmasini tabiki bende cok istiyorum ama dusunmemeye calisiyorum kendime stres yapmamak icin

Anladım canım.. Genelde 2 çizginin de koyu olması lazım ama silik olup adeti geçtikten sonra koyulasan da var.. Hayırlısı bakalım.. Adet gününü bekliycez sanırım
Aynen oyle canim az kaldi zaten ayin 4 de tatlim son 2 gun hayirlisi bakalim artik gec dollenme falanda olduysa eger yinde cok umitlenmiyptum stresde yapmiyorum gelecegi varsa gelir bebisim allahin izniyle tatlim

Bu belirtilerde gebelik belirtisi canım ama tabi beklemek lazım inşallah gebesindir

Hanimlar valla benim sancilarim var olcam galiba artik hayirlisi ovülasyon testinide degerlendirdim ama kismet subata kaldi sanirim ozmnda doktor komtroluyle yumurta takibi yaptircam acaba çatlamiyor olabilirmiki ovulasyon testi pozitif verdiginde yumurta catlamamama gibi bi durum olabilirmi bilgisi olan varmi bu konuda acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…