Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim benim amin tatlim insallah bende senin gibi tadarim bu guzel duyguyu tatlim sende saglikli kuganina alirsin ins tatlim allah sana annelik duygusunu en guzel sekilde yatasir ins ❤❤❤
İnşallah sizlerede nasip olsun dualarımdasınız

Kızlar ya birşey sormak istiyorum ben dayanamadım ovülasyon testi yaptım ama testte 2. Çizgi hiç yok ilk defa görüyorum böle bişi tamam hamile değilim büyük ihtimalle ama lh hiç çıkmaması normal mi

Canım emin değilim ama içinden çıkan kağıtta tek çizgide olabilir yazıyor benimkilerde ama tabi bozukta olabilir test elinde varsa bir daha yap.

Canım emin değilim ama içinden çıkan kağıtta tek çizgide olabilir yazıyor benimkilerde ama tabi bozukta olabilir test elinde varsa bir daha yap.
Bozuk olcanı sanmıyorum canım lh yokmu hiç vücudumda fln die düşünmeye başladım iyice hiç.iyi değilim zaten yarın Dr gidicem çok halsizim sürekli uykum gelio avuç içlerim alev gibi yanıo ağzım sürekli ku ru yo hatta konu açtım bugub bununla alakalı kan değerlerime baktırcam yarın korunmadığımı söyleyip gebelikte yaptırırm belki nasıl olsa kan vercem korkmaya başladım arrk bi sağlık sorunumu var diye

İnşallah sizlerede nasip olsun dualarımdasınız
Ins canim aminn tesekkur ederim tatlim darisi tum annelerimize
Ins canim hayirlisi ne zamansa ozaman olur ins tatlim n
Test bozukdur canim en kotu 1 tane cikmasi lazim bnd yapiyorum cunki a tane cikiyor

Ins canim aminn tesekkur ederim tatlim darisi tum annelerimize
Ins canim hayirlisi ne zamansa ozaman olur ins tatlim n

Test bozukdur canim en kotu 1 tane cikmasi lazim bnd yapiyorum cunki a tane cikiyor
Ay kızlar bilmiyorum sinirlerim iyice gerildi bi kaç gündür üst üste sıkıntılar var hepten kafam atık üstüne bide bu iyice gerdi beni hasta olucam stresten die korkuyorum ya tansiyonum 9-4 iki gündür mafoldum vallahi

Canım senin adet yaklaşmış olmalı yanlış hatırlamıyorsam.. Lh seviyesi yumurta catladiktan sonra düşüyor. Yani çizgi çıkmaması da normal diye biliyorum ben.. Ama yine de aklında soru olacaksa görün tabi bi doktora..

Valla ne düşüncemi şaşırdım kızlar Dr a görünme sebebim lh değil aslında iyi hissetmiorm pek cnm düşük tansiyon halsizim hep uyumak istiyorm kan değerlerime bi baktırcam gebelik testi de yaptırım belki kan vermişken

Üff çok heyecanlı bekleyiş sürecine girdik hadi bakalım hayırlısı :) ama benim hiç bi belirtim yok galiba bişey yok bende
Bnmde umudum iyice kırıldı hala ağrılarım var ama bu ay olmadı sanki öyle hissediyorum rüyamdaki pembiş tulumlar bidahaki aya kaldı galiba

Canım umitlendirmis gibi olmayım ama düşük tansiyon ağız kuruluğu uyku hali hep gebelik belirtisi olarak sayılıyor.. İnsallah öyledir senin de.. :)

Canım umitlendirmis gibi olmayım ama düşük tansiyon ağız kuruluğu uyku hali hep gebelik belirtisi olarak sayılıyor.. İnsallah öyledir senin de.. :)
Valla bende öyle düşünmek istiyorum ama bunlar şeker hastalığının da belirtisi :) o yuzden korkmuyor değilim gebelik testi yaptım negatif normal yaptım ama erken değil o yuzdn galiba kendi kendimin modunu düşürdüm

Kaç gün kaldı şimdi senin canım?

Canim cok sitres yapma kendine iyi dusun iyi olsun ins umidini kaybetme herseyin hayirlisi tatlim bende artik kendimi oyle avutuyorum son 2 gunum kaldi kismet bu ay olmassa obur ay ins

Bende bekleyisteyim cnm bizde grip olmusum ki iyice halsizlestim valla ama ben umidimi kaybetmiyorum hic illa bu ay olsun diyede sikinti yapmiyorum olursada fena olmaz tabi ama ne zaman benim icin hayirliysa ozmn olur ins hanimlar iyi dusunelim iyi olacak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…