Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hayırlısı olsun havuç incir denesen ya?Ovülasyon testi yaptim biraz once kizlar birsey cikmadi bende bu ay bisey yok artik darisi obur aya ins obur ay daha dikkatli olcam gun asiri devam edecem ins rabbimden hayirlisini diliyorum :)
Canım aderliyeken başladım ben adet bitimine doğru başla sende 20 gün uyula ben 15 gün dayanabildim.O nasil oluyor canim bana tarifini verebilirmisin sana zahmet ne zaman baslaniyor kac gun bide
İnşallah güzel haberlerle gelirsin tatlımTesekkur ederim canim hastalanirsam eger ki ins guzel haberi alirim alamassamda dedigin kuru uygulucam tatlim pazar gunu az kaldi kirmiziyi gormeme hayirlisi artik
Benim hala bel kasık agrım var sanki her an adet olucakmışım gibi. Ama hiç yaşamadığım bişeyi yaşıyorum oda gögüs uclarıma dokunduğum an sızlıyo acıyo. Gögüslerdeki hassasiyet adet döneminde bi kaç gün olur benim 15 güne yakın devam ediyo. Bide akıntım var ıslak hissediyorum hepHayirlisi cnm ins sen biraz belirtilerini bizimle paylasirmisin benim belim kasiklarim cok agriyor o yuzden umidimi kestim bu ay tatlim
İnşallah canım belli olmaz ki . Herkesde farklı oluyo belirtiler bissürü şey okudum farklı farklı bekliyip görelim canım inşallah sizdende güzel haberler alırızBenimde goguslerimde hic agrim yok canim kasik ve bel agrim var akintimda var ama artik bakalim hsg den snr umidim cok vardi ama olmasada sikinti degil hayirlisi ne zaman sa o zaman olur ins canim rabbim hepimize tatdirsin bu guzel duygu sende sag salim kucagina almayi nasip eder ins tatlim
İnş canim hayirlisi ben ümidimi hiç kaybetmedim artik kismet rabbimin takdiri o ol dese olur zaten cnm bu ay olmassa demek ki gunu vardir ben umidimi hic kaybetmedim kurban oldugumun vardir bir bildigi rabbim dileyen isteyen herkeze nasip eder insallahhİnşallah canım belli olmaz ki . Herkesde farklı oluyo belirtiler bissürü şey okudum farklı farklı bekliyip görelim canım inşallah sizdende güzel haberler alırız
Canım sonucun ne olduSizler bana öle güzel morel verdiniz ki inanın çok iyi geldi bana belki bir cümle dersiniz ama ben yazdıklarınıza tutundum çok teşekkür ederim Raabim sizede nasip eder de beraber yaşarız
Ne kadar güzel ne kadar iyi yüreklisin inşallah nasip ederİnş canim hayirlisi ben ümidimi hiç kaybetmedim artik kismet rabbimin takdiri o ol dese olur zaten cnm bu ay olmassa demek ki gunu vardir ben umidimi hic kaybetmedim kurban oldugumun vardir bir bildigi rabbim dileyen isteyen herkeze nasip eder insallahh![]()
Canım 4-5 haftalık dedi doktorCanım sonucun ne oldu
Canım ben de ovulasyon testiyle takip ettim ama gün aşırı değerlendirdimhanımlar benım 2 gun ust uste ovulasyon testimde çift çizgi çıktı . 2 gun denedik. hatta oncesinde de denedik. aslında her gün önerilmiyor ama sonradan denemedik demeyelim en azından dedim. doğru mu sizce ?
Sagol canim benim amin tatlim insallah bende senin gibi tadarim bu guzel duyguyu tatlim sende saglikli kuganina alirsin ins tatlim allah sana annelik duygusunu en guzel sekilde yatasir ins ❤❤❤Ne kadar güzel ne kadar iyi yüreklisin inşallah nasip eder
Hayırlı ugurlu olsun cnm sağlıkla gelsin inş darısı başımızaCanım 4-5 haftalık dedi doktor