Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
In
Ins canim kismet artik olmasada birdaki aya calismalara devam ederiz kismet birgun bizimde bebislerimizin oldugu gun burda mutlu haberi veririz canlarim bol bol birbirimize dua edelim :)

Aynen öyle canım inşallah yaaaa

Canım ben herşeyimi bıraktım okulumu kariyerimi hayallerimi bıraktım anne olucam anne olmak istiyorum diye her ay bana adet günü ızdırap geliyodu inan çok zor

Canım ben herşeyimi bıraktım okulumu kariyerimi hayallerimi bıraktım anne olucam anne olmak istiyorum diye her ay bana adet günü ızdırap geliyodu inan çok zor
Oluruz canim bizde hayirlisiyla o mutlu haberi aliriz kuzum morel bozmak yok bizde o guzel duyguyu yasicaz burda sevincimizi paylaşcaz insallah

Oluruz canim bizde hayirlisiyla o mutlu haberi aliriz kuzum morel bozmak yok bizde o guzel duyguyu yasicaz burda sevincimizi paylaşcaz insallah
İnşallah kuzum inan bütün kadınlar adına istiyorum kim olursa olsun o duyguyu yaşamalı ben inanıyorum herp beraber geri sayım yapıcaz sizlerle. Şimd kan sonucumu almaya gidiyorum bakalım ne dicek

İnşallah kuzum inan bütün kadınlar adına istiyorum kim olursa olsun o duyguyu yaşamalı ben inanıyorum herp beraber geri sayım yapıcaz sizlerle. Şimd kan sonucumu almaya gidiyorum bakalım ne dicek
Bende inanıyorum birbirimize güç ve moral vericez ve hep birlikte anne olmanın gzlliklerini paylaşıcaz Rabbimin izniyle

Bende inanıyorum birbirimize güç ve moral vericez ve hep birlikte anne olmanın gzlliklerini paylaşıcaz Rabbimin izniyle
Sizler bana öle güzel morel verdiniz ki inanın çok iyi geldi bana belki bir cümle dersiniz ama ben yazdıklarınıza tutundum çok teşekkür ederim Raabim sizede nasip eder de beraber yaşarız

Ins
Canim rabbim gonlumuze gore verir dilerim herkez yasar bu guzel duyguyu ❤

Hanimlar ovulasyon testi aldim simdi yapsammiki ne dersiniz erken gebelik testim foss cikti ovülasyon yapsam olurmu sizce

Oleyyyyy gozun aydin canim benim 4 haftalik yani cok sevindim senin adina bu sure zarfinda kendine dikkat et tatlim bebisinede kendinede cok iyi bak saglikli kucagina almayi nasip eder rabbin ins tatlim
Amiğn inşallah sizlerden de bekliyorum güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…