Nasip cnm ya bakalım bnmde ilk denemem di bende merakla bekliorm ama yok gibi gelio bana her ne kdr göğüslerim kopacak gibi ağrısa da sen yinede bekle gününü cnmBenimde 4 subat kizlar olsaydi erken gebelikte cikardi bi yerde yanlislik yaptik sanirim ama anlamadim ovulasyon gunumude degerlendirdim ama esim 4 gun yoktu bekli o zmn olsaydi olurdu sanirim kismet ne diyim
Hoşgeldin cnm aramıza :)ben de ovulasyon testi aldım
çok merak ettim yumurtluyor muyum diye
bakalım bu ay testleri yapıcam
Hoşgeldin cnm aramıza :)
Valla cnm bnm 29 gün döngüm bende bu ay ilk kez kullanım ben erken başladım ilk ay heyecanıyla 8. Gün başladm ama çok erken başlamışım tabi 11-12 idealmiş sende 12. Gün fln başlayabilirsin adet döngünün tam ortalamasını al benm 29 gün 15. Gün yumurtladım tam ortası oldu yanihoşbulduk teşekkürler
sizleri bulmuşken bi soru sorayım
adet döngüm 30 ila 33 gün arasında değişiyor
ovulasyon testlerini hangi günden itibaren yapmam lazım acaba bilen var mı?
Erken gebelik testiyle once gösterio cnm normal test se gecikmeden. Sonra ovülasyonda alsaydı keske bi tane bide onu yapardın yumurtlama gününü değerlendirmişmiydin senBen bu testen birsey anlamadim adet gununden snrmi yoksa ondn 6 gun oncemi valla cozemedim ama sonuç negatif hanimlar
Hayirlisi cnm pazar gunu günum az kaldi artik bakalim kirmiziyi gorursek artik onumuzdeki aya bakacaz morelimi bozmuyotum 3 at oldu ayni devamNasip cnm ya bakalım bnmde ilk denemem di bende merakla bekliorm ama yok gibi gelio bana her ne kdr göğüslerim kopacak gibi ağrısa da sen yinede bekle gününü cnm
Valla cnm bnm 29 gün döngüm bende bu ay ilk kez kullanım ben erken başladım ilk ay heyecanıyla 8. Gün başladm ama çok erken başlamışım tabi 11-12 idealmiş sende 12. Gün fln başlayabilirsin adet döngünün tam ortalamasını al benm 29 gün 15. Gün yumurtladım tam ortası oldu yani
Yumurtlama gunum 14 cü gundu cnm ben 12 13 14 gunleri degerlendirdim snr esim sehir disina gitti ama 14 ovulasyon testim kop koyu cikmisdi acaba 36 saat snr catladida bizmi yetisemedikErken gebelik testiyle once gösterio cnm normal test se gecikmeden. Sonra ovülasyonda alsaydı keske bi tane bide onu yapardın yumurtlama gününü değerlendirmişmiydin sen
Hayirlisi cnm pazar gunu günum az kaldi artik bakalim kirmiziyi gorursek artik onumuzdeki aya bakacaz morelimi bozmuyotum 3 at oldu ayni devam
İlk idrarla yapman gerekiyor bide normalde ama bekle bakalımBilemedim ki simdi artik hayirlisi ne diyim vardir bundada bir hayir ama erkrn gebelik testi sabah aç karnina diye yaziyordu bnd aldim hemen yaptim
Kan verme kuzum adetin geçerse ver bekle bi kaç gün dahaCanim simdi okudumda erken gebelik testi iliskiden 15 gun snr yapilmalidir diyor yani benim 11 gunum oldu bugun itibari ile acaba biraz dahami beklemeliyim yoksa kan testimi yaptirsam sizler ne önerirsiniz kizlar
Tamam canim olmassa pazar olmam gerek eger olmassam pazartesi kan veririm kesin sonuc alirim sanirim bende bu ay cok umitlenmisdim hsg den snr hamile kalanlar coktu bnd bu ay cektirmisdim ama hayirlisi umidimi kaybetmiyorum uzulmuyprumda kismet artikKan verme kuzum adetin geçerse ver bekle bi kaç gün daha
Valla yarin sabahi bekliyemedim cnm ya hemen yaptim azcik uzuldum ama artik hayirlisi olsun bakalim 14 gun yumurtlama gunumdu kacirmadim ozellikle cokda umidim vardi acikcasi artik bi dakineİlk idrarla yapman gerekiyor bide normalde ama bekle bakalım
Canım bende bi bakaym dedim tek çizgi aynı senin gibi bende sabah yapmadım testi belki ondan yanılttı bi de daha var benim bi hafta var en iyisi adet gününü beklemekValla yarin sabahi bekliyemedim cnm ya hemen yaptim azcik uzuldum ama artik hayirlisi olsun bakalim 14 gun yumurtlama gunumdu kacirmadim ozellikle cokda umidim vardi acikcasi artik bi dakine
Nasip canım geç döllenme fln da olabilir kırmızılar görünene kdr üzülmek yoookkk lügatımızdan Çıkartıyoruz kızlar ben niye hamile kalamadım demiyoruz bidahaki aya inş diyip kendimizi motive ediyoruz:) tamam mı umutsuz olmayalım bakValla yarin sabahi bekliyemedim cnm ya hemen yaptim azcik uzuldum ama artik hayirlisi olsun bakalim 14 gun yumurtlama gunumdu kacirmadim ozellikle cokda umidim vardi acikcasi artik bi dakine
Aynen öyle canım inşallah yaaaaNasip canım geç döllenme fln da olabilir kırmızılar görünene kdr üzülmek yoookkk lügatımızdan Çıkartıyoruz kızlar ben niye hamile kalamadım demiyoruz bidahaki aya inş diyip kendimizi motive ediyoruz:) tamam mı umutsuz olmayalım bakelif-sem de üzülüyordu gzl haberler vercek bize inşallah
Benimde var cnm ne biliyim erken gebelik testlerine pekde guvenim yok ama sancilarim var cnm benim olcam galiba artik pazara kadar beklicem kismet olursa rabbimden olmassada rabbimden herseyde bi hayir vardir canim morelimi yuksek tutmaya calisiyorum artikCanım bende bi bakaym dedim tek çizgi aynı senin gibi bende sabah yapmadım testi belki ondan yanılttı bi de daha var benim bi hafta var en iyisi adet gününü beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?