Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 4 subat kizlar olsaydi erken gebelikte cikardi bi yerde yanlislik yaptik sanirim ama anlamadim ovulasyon gunumude degerlendirdim ama esim 4 gun yoktu bekli o zmn olsaydi olurdu sanirim kismet ne diyim :KK43:
Nasip cnm ya bakalım bnmde ilk denemem di bende merakla bekliorm ama yok gibi gelio bana her ne kdr göğüslerim kopacak gibi ağrısa da sen yinede bekle gününü cnm

hoşbulduk teşekkürler
sizleri bulmuşken bi soru sorayım

adet döngüm 30 ila 33 gün arasında değişiyor
ovulasyon testlerini hangi günden itibaren yapmam lazım acaba bilen var mı?
Valla cnm bnm 29 gün döngüm bende bu ay ilk kez kullanım ben erken başladım ilk ay heyecanıyla 8. Gün başladm ama çok erken başlamışım tabi 11-12 idealmiş sende 12. Gün fln başlayabilirsin adet döngünün tam ortalamasını al benm 29 gün 15. Gün yumurtladım tam ortası oldu yani

Ben bu testen birsey anlamadim adet gununden snrmi yoksa ondn 6 gun oncemi valla cozemedim ama sonuç negatif hanimlar

Eklentiler

• 20180201_165755.jpg
    20180201_165755.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 37
Ben bu testen birsey anlamadim adet gununden snrmi yoksa ondn 6 gun oncemi valla cozemedim ama sonuç negatif hanimlar
Erken gebelik testiyle once gösterio cnm normal test se gecikmeden. Sonra ovülasyonda alsaydı keske bi tane bide onu yapardın yumurtlama gününü değerlendirmişmiydin sen

Nasip cnm ya bakalım bnmde ilk denemem di bende merakla bekliorm ama yok gibi gelio bana her ne kdr göğüslerim kopacak gibi ağrısa da sen yinede bekle gününü cnm
Hayirlisi cnm pazar gunu günum az kaldi artik bakalim kirmiziyi gorursek artik onumuzdeki aya bakacaz morelimi bozmuyotum 3 at oldu ayni devam :(

Valla cnm bnm 29 gün döngüm bende bu ay ilk kez kullanım ben erken başladım ilk ay heyecanıyla 8. Gün başladm ama çok erken başlamışım tabi 11-12 idealmiş sende 12. Gün fln başlayabilirsin adet döngünün tam ortalamasını al benm 29 gün 15. Gün yumurtladım tam ortası oldu yani

teşekkürler ben de daha 8-9 gün sonra yapıcam o zaman

Erken gebelik testiyle once gösterio cnm normal test se gecikmeden. Sonra ovülasyonda alsaydı keske bi tane bide onu yapardın yumurtlama gününü değerlendirmişmiydin sen
Yumurtlama gunum 14 cü gundu cnm ben 12 13 14 gunleri degerlendirdim snr esim sehir disina gitti ama 14 ovulasyon testim kop koyu cikmisdi acaba 36 saat snr catladida bizmi yetisemedik

Bilemedim ki simdi artik hayirlisi ne diyim vardir bundada bir hayir ama erkrn gebelik testi sabah aç karnina diye yaziyordu bnd aldim hemen yaptim :(

Canim simdi okudumda erken gebelik testi iliskiden 15 gun snr yapilmalidir diyor yani benim 11 gunum oldu bugun itibari ile acaba biraz dahami beklemeliyim yoksa kan testimi yaptirsam sizler ne önerirsiniz kizlar

Canim simdi okudumda erken gebelik testi iliskiden 15 gun snr yapilmalidir diyor yani benim 11 gunum oldu bugun itibari ile acaba biraz dahami beklemeliyim yoksa kan testimi yaptirsam sizler ne önerirsiniz kizlar
Kan verme kuzum adetin geçerse ver bekle bi kaç gün daha

Kan verme kuzum adetin geçerse ver bekle bi kaç gün daha
Tamam canim olmassa pazar olmam gerek eger olmassam pazartesi kan veririm kesin sonuc alirim sanirim bende bu ay cok umitlenmisdim hsg den snr hamile kalanlar coktu bnd bu ay cektirmisdim ama hayirlisi umidimi kaybetmiyorum uzulmuyprumda kismet artik

İlk idrarla yapman gerekiyor bide normalde ama bekle bakalım
Valla yarin sabahi bekliyemedim cnm ya hemen yaptim azcik uzuldum ama artik hayirlisi olsun bakalim 14 gun yumurtlama gunumdu kacirmadim ozellikle cokda umidim vardi acikcasi artik bi dakine :(

Valla yarin sabahi bekliyemedim cnm ya hemen yaptim azcik uzuldum ama artik hayirlisi olsun bakalim 14 gun yumurtlama gunumdu kacirmadim ozellikle cokda umidim vardi acikcasi artik bi dakine :KK43:
Canım bende bi bakaym dedim tek çizgi aynı senin gibi bende sabah yapmadım testi belki ondan yanılttı bi de daha var benim bi hafta var en iyisi adet gününü beklemek

Valla yarin sabahi bekliyemedim cnm ya hemen yaptim azcik uzuldum ama artik hayirlisi olsun bakalim 14 gun yumurtlama gunumdu kacirmadim ozellikle cokda umidim vardi acikcasi artik bi dakine :KK43:
Nasip canım geç döllenme fln da olabilir kırmızılar görünene kdr üzülmek yoookkk lügatımızdan Çıkartıyoruz kızlar ben niye hamile kalamadım demiyoruz bidahaki aya inş diyip kendimizi motive ediyoruz:) tamam mı umutsuz olmayalım bak elif-sem elif-sem de üzülüyordu gzl haberler vercek bize inşallah

Nasip canım geç döllenme fln da olabilir kırmızılar görünene kdr üzülmek yoookkk lügatımızdan Çıkartıyoruz kızlar ben niye hamile kalamadım demiyoruz bidahaki aya inş diyip kendimizi motive ediyoruz:) tamam mı umutsuz olmayalım bak elif-sem elif-sem de üzülüyordu gzl haberler vercek bize inşallah
Aynen öyle canım inşallah yaaaa:emir_bebek::anneadayı:

Canım bende bi bakaym dedim tek çizgi aynı senin gibi bende sabah yapmadım testi belki ondan yanılttı bi de daha var benim bi hafta var en iyisi adet gününü beklemek
Benimde var cnm ne biliyim erken gebelik testlerine pekde guvenim yok ama sancilarim var cnm benim olcam galiba artik pazara kadar beklicem kismet olursa rabbimden olmassada rabbimden herseyde bi hayir vardir canim morelimi yuksek tutmaya calisiyorum artik

Back