Çok teşekkür ederim canım sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum çook saolsunAyyu canimmm cok sevindim senin adina hayirli olsun bebisin darisi bizim basimiza ins benimde 3 gunum kaldi artik bakalim tebrik ederim tatlim ayyyy cok guzel duygulandim valla
Haber vericem mutlaka canım çok saolCanım çok sevindim gözün aydın.. Baya da koyu çıkmış yüksek bi değer çıkar gibi geldi bana.. Haber ver bize de :) dua et bizlere de..
Yol canim yapmadim daha bitti valla bnd erken gebelik testi alcam birazdan denicem artik kismetOvülasyon yaptın mı cnm
Haber ver cnm bizedeYol canim yapmadim daha bitti valla bnd erken gebelik testi alcam birazdan denicem artik kismet
Canım kan verdnmiÇok teşekkür ederim canım sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum çook saolsun
Haber et canım:)Yol canim yapmadim daha bitti valla bnd erken gebelik testi alcam birazdan denicem artik kismet
Benim 7-8 şubat :) ama umarım görmem kırmızılarıKızlar bat tarihlerinizi yazar mısınız:))
Benimde 8 şubat gözüküyor :) inşşallahBenim 7-8 şubat :) ama umarım görmem kırmızıları
Arka arkaya gzl haberler alırız inşallahHep yakın tarihler :))
Yaptim cnm tek cizgi birsey cikmadi hamile degilim sanirim artik hayirlisi diyelim onumuzdeki aylara bakacagizHaber et canım:)
Hayirlisi olsun cnm ins sende guzel haberleri alirsinben de ovulasyon testi aldım
çok merak ettim yumurtluyor muyum diye
bakalım bu ay testleri yapıcam
Hayirlisi olsun cnm ins sende guzel haberleri alirsin
Hayirlisi olsun cnm ins sende guzel haberleri alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?