- 29 Aralık 2017
- 242
- 150
- 103
- 30
Kan vericem bugün canım inşallahAaaa canm hamilesin sen yaaaaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vericem bugün canım inşallahAaaa canm hamilesin sen yaaaaaaa![]()
Çoook teşekkür ederim canım benim yaptırıcan haber edicem sizlerden de bekliyorum güzel haberlerHayırlı olsun canımkan testini yaptır artık ve haber ver ayyy cok mutlu oldunmmm
Ay inşallah canım dua et bizleredee:))Çoook teşekkür ederim canım benim yaptırıcan haber edicem sizlerden de bekliyorum güzel haberler
Göğüs hassasiyeti bende hiç olmuyordu ama şimdi var canım inşallah güzel haberler alırız:)Kızlar göğüslerim ve belim çok ağrıyo daha 6 günüm var adet olcak gibiyim yumurtlama 24 ünde oldu bu kdr şiddetli olması normal mi adet zamanımda da göğüs hassasiyetim olur ama bu kdr değil
Bnm çok fena işe geldim südyenin arkasını kapatmadan geziyorum :)adet olmadan olur bende ama2-3 gün kala ovülasyon testi yapcan mı sende pazar günü yapmayı düşünüoemGöğüs hassasiyeti bende hiç olmuyordu ama şimdi var canım inşallah güzel haberler alırız:)
Aynen 2 gün kala filan yaparım diye düşünüyorum yada gecikmesini beklerim bilmiyorum ümitlenip olmazsa diye korkuyorum ama bu ay bişiler olacak gibi de hissediyorum karışığım yani.. Ovülasyon testi nasıl cıkması gerekir hamileysekBnm çok fena işe geldim südyenin arkasını kapatmadan geziyorum :)adet olmadan olur bende ama2-3 gün kala ovülasyon testi yapcan mı sende pazar günü yapmayı düşünüoem
Ediyorum canımAy inşallah canım dua et bizleredee:))
Hepinizden güzel haberler bekliyorum bende kan veriyim kesinleşsinCanımm ben demiştim ama demi:) çok sevndm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin topiğimizin ilk hamişi ilan ediyorum seni darısı başımıza :)
Kopkoyu çift çizgi bende korkuorm ama bi yandan da diyorum olmıca varsa olmıcak zaten bosver diyorum bakalım bende karışığım bi var hissediyorum bi yokAynen 2 gün kala filan yaparım diye düşünüyorum yada gecikmesini beklerim bilmiyorum ümitlenip olmazsa diye korkuyorum ama bu ay bişiler olacak gibi de hissediyorum karışığım yani.. Ovülasyon testi nasıl cıkması gerekir hamileysek
Bekliyoruz cnm bu arada kaçıncı ayın denemede merak ettimHepinizden güzel haberler bekliyorum bende kan veriyim kesinleşsin
1 6 ay canımBekliyoruz cnm bu arada kaçıncı ayın denemede merak ettim
ovülasyonu kç aydır kullanıosun1 6 ay canım
Bu ay aldım. Bide ben bu ay havuç incir kürü denedim. 3 su bardağı kaynamış suda 5 dk havuçları kaynatıp 20 dk dinlendirip sabah akşam içiyosun inciride aynı şekilde adetliyken başladım 15 gün sonra içemedim bıraktımovülasyonu kç aydır kullanıosun
Anladım canım çok sağol verdiğin bilgiler için bakalım nasip benm daha 2. Ayım bu o yuzden soruyorumBu ay aldım. Bide ben bu ay havuç incir kürü denedim. 3 su bardağı kaynamış suda 5 dk havuçları kaynatıp 20 dk dinlendirip sabah akşam içiyosun inciride aynı şekilde adetliyken başladım 15 gün sonra içemedim bıraktım
Bende kist vardı canım o eridi pnla uğraştım ama çok şükür eridi gitti sonra incir havıç yaptım canım inşallah sende de işe yararAnladım canım çok sağol verdiğin bilgiler için bakalım nasip benm daha 2. Ayım bu o yuzden soruyorum
Nasip cnm bakalım bu ay tutmazsa önce soğan kürü düşünüorm mantar fln oluorm çünkü arada sonra incir ve havucu deneyebilirimBende kist vardı canım o eridi pnla uğraştım ama çok şükür eridi gitti sonra incir havıç yaptım canım inşallah sende de işe yarar
Ayyu canimmm cok sevindim senin adina hayirli olsun bebisin darisi bizim basimiza ins benimde 3 gunum kaldi artik bakalim tebrik ederim tatlim ayyyy cok guzel duygulandim valla
Ayyu canimmm cok sevindim senin adina hayirli olsun bebisin darisi bizim basimiza ins benimde 3 gunum kaldi artik bakalim tebrik ederim tatlim ayyyy cok guzel duygulandim valla