Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar göğüslerim ve belim çok ağrıyo daha 6 günüm var adet olcak gibiyim yumurtlama 24 ünde oldu bu kdr şiddetli olması normal mi adet zamanımda da göğüs hassasiyetim olur ama bu kdr değil
Göğüs hassasiyeti bende hiç olmuyordu ama şimdi var canım inşallah güzel haberler alırız:)

Canımm ben demiştim ama demi:) çok sevndm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin topiğimizin ilk hamişi ilan ediyorum seni darısı başımıza :)

Bnm çok fena işe geldim südyenin arkasını kapatmadan geziyorum :)adet olmadan olur bende ama2-3 gün kala ovülasyon testi yapcan mı sende pazar günü yapmayı düşünüoem
Aynen 2 gün kala filan yaparım diye düşünüyorum yada gecikmesini beklerim bilmiyorum ümitlenip olmazsa diye korkuyorum ama bu ay bişiler olacak gibi de hissediyorum karışığım yani.. Ovülasyon testi nasıl cıkması gerekir hamileysek

Aynen 2 gün kala filan yaparım diye düşünüyorum yada gecikmesini beklerim bilmiyorum ümitlenip olmazsa diye korkuyorum ama bu ay bişiler olacak gibi de hissediyorum karışığım yani.. Ovülasyon testi nasıl cıkması gerekir hamileysek
Kopkoyu çift çizgi bende korkuorm ama bi yandan da diyorum olmıca varsa olmıcak zaten bosver diyorum bakalım bende karışığım bi var hissediyorum bi yok

ovülasyonu kç aydır kullanıosun
Bu ay aldım. Bide ben bu ay havuç incir kürü denedim. 3 su bardağı kaynamış suda 5 dk havuçları kaynatıp 20 dk dinlendirip sabah akşam içiyosun inciride aynı şekilde adetliyken başladım 15 gün sonra içemedim bıraktım

Bu ay aldım. Bide ben bu ay havuç incir kürü denedim. 3 su bardağı kaynamış suda 5 dk havuçları kaynatıp 20 dk dinlendirip sabah akşam içiyosun inciride aynı şekilde adetliyken başladım 15 gün sonra içemedim bıraktım
Anladım canım çok sağol verdiğin bilgiler için bakalım nasip benm daha 2. Ayım bu o yuzden soruyorum

Anladım canım çok sağol verdiğin bilgiler için bakalım nasip benm daha 2. Ayım bu o yuzden soruyorum
Bende kist vardı canım o eridi pnla uğraştım ama çok şükür eridi gitti sonra incir havıç yaptım canım inşallah sende de işe yarar

Bende kist vardı canım o eridi pnla uğraştım ama çok şükür eridi gitti sonra incir havıç yaptım canım inşallah sende de işe yarar
Nasip cnm bakalım bu ay tutmazsa önce soğan kürü düşünüorm mantar fln oluorm çünkü arada sonra incir ve havucu deneyebilirim

Back