Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç umudum yok ama hayırlısı canım
Canim umudunu kaybetme yerlesme kanamasida olabilir sikma canini morelinu yuksek tutmaya calis istersen bir daha ovulasyon testi yap sonuc ayni olursa kan ver biran once sikma canini tatlim bnd bekliyotum halen testde yapamiyprum husrana ugramamak icin artik hayirlisi

Bak benimde 4 gunum kaldi ama halen bi umidim var sari sari akintim oluyor ama herseyin hayirlisi ovulasyon testinide takip ettim ama dedigim gibi kismet bu ay olmassa birdaki ay ins guzel haberleri aliriz sikma canini benimde sancim var ama tuaf ki goguslerim hiç agrimiyor kasiklarim ve bel agrim fazla ara ara icini rahat tut ins guzel sonuclar aliriz

Canım sen bi hafta kala filan test yaptın mı hiç ovülasyon

R Rhm2323 L Lady_lord 4 41EEEEE41 kızlar çok kötüyüm yatıyodum kalktım ovulasyon testi yaptım hala kahverengi lekeler gelmeye devam ediyo . Bakım testiö böle

Eklentiler

• 6C87EBBF-5A84-42EC-9C06-404A90F19244.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 50
Canım bence kan ver umudunu da kaybetme kist yada gebelik ikisinden biri hala pik yapması normal değil çok yoğun ve koyu kahve mi gelio peki
Yoğun kahverengi bildiğin bide sildiğin zaman geliyo artık. Kan vericem gidicektim bıgunde kötüyüm kalkmıyorum

Yoğun kahverengi bildiğin bide sildiğin zaman geliyo artık. Kan vericem gidicektim bıgunde kötüyüm kalkmıyorum
Kafanı boşalt gzl seyler düşün yerleşme kanaması olabilir adet olsan bile üzülme sonucta Rabbimin vardır bir bildiği dinlen cnm ağır iş yapma bence nolur nolmaz görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler:}

Çok saol kuzum morel verdiğin için yatıp dinleniyorum herşeyin hayırlısı

Evet canın kan vericem şuan kötüyüm yatıyorum ama kendimi toparlıyım kan vericem
Dikkat et kendine canım moralini bozma ne geliyorsa Allah tan de hiç canın sıkma olacaksa da olmayacaksa da Allah tan olmazsa allah ın bi bildiği vardır olursa ne mutlu:)

Canım sen bi hafta kala filan test yaptın mı hiç ovülasyon
Yaptim canimda silik cikti ama 3 gunum kaldi benimde bakalim artik hayirlisi bugun erken gebelik testi alcam yarin sabah onu bir denicem bakalim hayirlisi cnm ben sitres yapmiyorum kendime bu ay olmassa onumuzdeki ay olur herseyin hayirlisi

R Rhm2323 L Lady_lord 4 41EEEEE41 kızlar çok kötüyüm yatıyodum kalktım ovulasyon testi yaptım hala kahverengi lekeler gelmeye devam ediyo . Bakım testiö böle
Cnm valla bilemedim ki simdi morelinide yuksek tut tatlim sikinti yapma kendine ama sasirdim ya bu kadarda ust ustte yumurtlama olmaz bu iste bir sey var inş hamilesindir tatlim rabbim hayirlisini nasip etsin umidini kaybetme hiç

Kızlar göğüslerim ve belim çok ağrıyo daha 6 günüm var adet olcak gibiyim yumurtlama 24 ünde oldu bu kdr şiddetli olması normal mi adet zamanımda da göğüs hassasiyetim olur ama bu kdr değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…