- 29 Aralık 2017
- 242
- 150
- 103
- 30
İnşallah.Benimde az kaldi artik kismet heycanla bekliyorum agrilarim var ama umidimide kaybetmek istemiyorum rabbim gonlumuzdekini yuregimize nasip eder insallahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah.Benimde az kaldi artik kismet heycanla bekliyorum agrilarim var ama umidimide kaybetmek istemiyorum rabbim gonlumuzdekini yuregimize nasip eder insallahhhhh
Canım kan testini ne zaman verirsen haberlerini bekleriz inşallah iyidir stres yapma hersey gönlünce olsun inşallah :)Cumayı bekliyorum adet günümü
Teşekkür ederim canım mutlaka haber vericem sizleredeCanım kan testini ne zaman verirsen haberlerini bekleriz inşallah iyidir stres yapma hersey gönlünce olsun inşallah :)
Silik olması normal cnn az da olsa lh vücutta bulunuyor artık batı bekleme zamanı tamamen kaybolmuyo
Bata yakın yaptıkları zaman varsa pik yapıo cnm yumurtlama zamanı koyulaşıp çatlama olunca silikleşio ama tamamen kaybolmuyoO zaman ovu testiyle gebe oldugunu ogrenenler nasil ogreniyor?
Yani ovülasyon testi nde hamilelik sonucu dogru mu canm?Bata yakın yaptıkları zaman varsa pik yapıo cnm yumurtlama zamanı koyulaşıp çatlama olunca silikleşio ama tamamen kaybolmuyo
Valla genelde doğru çıkıo cnm ama istisnalar da var tabi kiYani ovülasyon testi nde hamilelik sonucu dogru mu canm?
Ama hanimlar regliye 4 gun kalada yumurtlama olmucana göre bence hamileligide gosteriyor ben okumustum bi yerde hayirlisi olsun ins guzel haberleri bekliyoruz canimValla genelde doğru çıkıo cnm ama istisnalar da var tabi ki
Gözlemle canım biraz istrrsen yarına kdr gelmezse gidersin gebeliktede olabiliyor lekelenme inş hamilesindir dualarım seninleMerhaba kızlar bugun kan vermek istiyodum ama az önce kahverengi lekem geldi galiba adet oldum
Hiç sanmıyorum ya bütün umutlarım tükendi resmenGözlemle canım biraz istrrsen yarına kdr gelmezse gidersin gebeliktede olabiliyor lekelenme inş hamilesindir dualarım seninle
Lh yaptın mı bugun de umutsuz olma üstüne görenn insanlar var allah büyük bekle cnmHiç sanmıyorum ya bütün umutlarım tükendi resmen
Yapıcam bugun saati bekliyorum inan yıkıldımLh yaptın mı bugun de umutsuz olma üstüne görenn insanlar var allah büyük bekle cnm
Lh koyu çıkarsa yine dünkü gibi bi erken gebelik testi al idrar testi istrrsen valla ne dicem bilemedim inş vardır bizde biraz umutlandırdık sanırım normal adetinizin görmeden umutsuzluğa kaplmaYapıcam bugun saati bekliyorum inan yıkıldım
Öle yapıcam artık yine pozitif verirse drek kan vermeye gidicem testle bile uğraşmıcamLh koyu çıkarsa yine dünkü gibi bi erken gebelik testi al idrar testi istrrsen valla ne dicem bilemedim inş vardır bizde biraz umutlandırdık sanırım normal adetinizin görmeden umutsuzluğa kaplma
Canım inşallah yerleşme kanaması falandır. Stres yapmadan bi takip et bakalım..Öle yapıcam artık yine pozitif verirse drek kan vermeye gidicem testle bile uğraşmıcam
Öyle yap cnm kafan rahat eder hem yerleşme kanaması yumurtlamanın 10_12 günü oluyormuş cnm gönlüne göre olur inş herşeyÖle yapıcam artık yine pozitif verirse drek kan vermeye gidicem testle bile uğraşmıcam
İnşallah canım edicem hayırlısı olsun bakalımCanım inşallah yerleşme kanaması falandır. Stres yapmadan bi takip et bakalım..
Canım bende okumuştum bi kaç yerde yerleşme kanaması da olabiliyor bence bugün kan ver içinde bişi kalmasınİnşallah canım edicem hayırlısı olsun bakalım
Bakalım canım hayırlısı olsun bi daha yapıcam ovulasyon testi pozitif plursa kan vericemCanım bende okumuştum bi kaç yerde yerleşme kanaması da olabiliyor bence bugün kan ver içinde bişi kalmasın