İntten baksaydın cnm benim çok net bilgim yok ama normal değer kaç olmalı bilmiyoeum bi bakayım bişi bulursam yazarımKızlar bende endokrinden bugün sonuçlarımı aldım prolaktinim 20 ye düşmüş hayıtlaDoktor ilaç yazmayı bile gerek görmedi en azından bu ay buna sevinebildim progesteron yine 0,6 da bu ayda yumurtlamamışım sanırım birazdan kadın doğuma da gidicem Diğer hormon tahsillerinde ise dikkatimi çeken estradiol 961 çıktı ne anlama geldiğini bilen var mı
Biraz yüksek sanırım cnm normali 120 fln mış baktımda Dr kesin bişi söler zatenİntten baksaydın cnm benim çok net bilgim yok ama normal değer kaç olmalı bilmiyoeum bi bakayım bişi bulursam yazarım
Canım bak bugun daha koyu çıktı adetime son 3 sayıyorumTamam cnm haberdar et bizleride
Cnm sen hamilesin bence ya gebelik testi yapsana bide t daha koyu çkms yumurtlama dönemindeki gibiCanım bak bugun daha koyu çıktı adetime son 3 sayıyorum
Bırmal gebelik testi var bende çıkmaz diye yapmıyorum cuma kan veriyim diyorumCnm sen hamilesin bence ya gebelik testi yapsana bide t daha koyu çkms yumurtlama dönemindeki gibi
İlk testi adete kaç gün kala yapmıştın cnmCnm sen hamilesin bence ya gebelik testi yapsana bide t daha koyu çkms yumurtlama dönemindeki gibi
Erken gebelik testlerinde çıkıo ama normalde çıkmayabilir valla inş vardır cnm ama içimden bir ses var diyorBırmal gebelik testi var bende çıkmaz diye yapmıyorum cuma kan veriyim diyorum
21 yazan adete 9 gün kala 26 yazan adete 4 gün kala bide bugun yaptım adete üç gün varİlk testi adete kaç gün kala yapmıştın cnm
İnşallah vardır canım hepimizde vardır inşallah. Erken gebelik testim yok 15 lira bizim burda kan veririm daha iyiErken gebelik testlerinde çıkıo ama normalde çıkmayabilir valla inş vardır cnm ama içimden bir ses var diyor
Aynen cnm benimde öle bnm suan 7 gün var bnde bi iki güne yapsam varsa görünür o zaman21 yazan adete 9 gün kala 26 yazan adete 4 gün kala bide bugun yaptım adete üç gün var
Ama şöle bişede var benim döngüm 28-30 gün arası
Çok ucuzmuş valla bncede o zaman bosver hem tereddüt olmaz içiindeİnşallah vardır canım hepimizde vardır inşallah. Erken gebelik testim yok 15 lira bizim burda kan veririm daha iyi
Aynen öle özel bide yarım saate veriyolar sonucuÇok ucuzmuş valla bncede o zaman bosver hem tereddüt olmaz içiinde
Bekle bencede son3 4 gün denersinAynen cnm benimde öle bnm suan 7 gün var bnde bi iki güne yapsam varsa görünür o zaman
Ay canım inşallah hamişsindir çok güzel cıkmıs testin:)Bekle bencede son3 4 gün denersin
İnşallah canımAy canım inşallah hamişsindir çok güzel cıkmıs testin:)
Hamilesin canim sen bence iki gun ust uste bu kadar koyu cikmaz hadi hayirlisi darisi basimiza ins benimde 6 gunum kaldi reglime artik kismetİnşallah canım
Hayırlısı olaun canımHamilesin canim sen bence iki gun ust uste bu kadar koyu cikmaz hadi hayirlisi darisi basimiza ins benimde 6 gunum kaldi reglime artik kismet
Amin cnm bi kan testi yaptir yarin cikar kesin sonucHayırlısı olaun canım
Cumayı bekliyorum adet günümüAmin cnm bi kan testi yaptir yarin cikar kesin sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?