Bende öleyim inan ki adet oluyorum dedim ama sitede gezerken dur bende deniyim diye yaptım pozitif çıkınca şok oldumIns canim valla dort gozle bekliyoruz bizde agrilarim olunca ayy regli olcam diyorum bazen ama umidimide kaybetmiyorum tabi artik beklemeye devam sitreste yapmamaya calisiyorum bnd
Amin canımöHakmizda hayirlisi neyse o olsun cnm rabbim ins gonlumuzdekini bize nasip eder
Bnde denicem cnm ama daha bir haftam var bende 4-5 gün kala bi denemeyi düşünüyorum bnmde göğüs hassasiyetim başladı dün bugun daha fena bel ve kasık ağrım da var normalde adete bi iki gün kala olur ağrılarım bakalım nasip inşallah hepimiz gl haberler veriirzBende öleyim inan ki adet oluyorum dedim ama sitede gezerken dur bende deniyim diye yaptım pozitif çıkınca şok oldum
Cnm bence sende 4 gün kala falan ovülasyon yap varsa çıkıyo zaten çoğundaBenimde kasiklarimda kramplar oluyor ara ara canim belimede vuruyor ayy hadi insallah hayirli haberler olur cnm benim
Canım benim on gün var daha ama ara ara agrılarım oluyo karnım kasıklarım ve belimdeLayd sende birsey yok demi daha belirti falan cnm benimde az kaldi
oylemi diyorsun bilemedim ki cnm olmassa bnd 4 gun kala yapiyim ama sancilarim var ya olcam galiba ben kasigim belom baya bi agriyor cnm artik kismet bakalimCnm bence sende 4 gün kala falan ovülasyon yap varsa çıkıyo zaten çoğunda
Hadi bakalim hayirlisi canim beklemek zor valla ama ins guzel haberleri aliriz onada degerCanım benim on gün var daha ama ara ara agrılarım oluyo karnım kasıklarım ve belimde
İnşallah canım gögüs uclarına dokunduğumda acıyo seninde öle bişe varmı?Bnde denicem cnm ama daha bir haftam var bende 4-5 gün kala bi denemeyi düşünüyorum bnmde göğüs hassasiyetim başladı dün bugun daha fena bel ve kasık ağrım da var normalde adete bi iki gün kala olur ağrılarım bakalım nasip inşallah hepimiz gl haberler veriirz
Evet ve cok dolgun adet belirtiside oluyo bazen bende ama bilmiyorum beklemedeyim akıntım da varİnşallah canım gögüs uclarına dokunduğumda acıyo seninde öle bişe varmı?
Aynen cnm nasip genelde çünkü çift çizgi de pozitif oluo çok nadir negatif duydum şimdiye kdr roylemi diyorsun bilemedim ki cnm olmassa bnd 4 gun kala yapiyim ama sancilarim var ya olcam galiba ben kasigim belom baya bi agriyor cnm artik kismet bakalim
Benimde akıntım var ama gögüs uçlarım ilk defa başıma geldiEvet ve cok dolgun adet belirtiside oluyo bazen bende ama bilmiyorum beklemedeyim akıntım da var
Bnm göğüsler adete yakın yada yumurtlama gününde hassas olurdu ilk defa adeta bi hafta kala oldu dün daha azdı hassaslık bugun baya var kasiklarimda da ağrı var bilmiyorum bakalım sonuc ne olcakBenimde akıntım var ama gögüs uçlarım ilk defa başıma geldi
Ovülasyon testi yapmaya devam etcekmisin adete kdrBenimde akıntım var ama gögüs uçlarım ilk defa başıma geldi
Bugun bi daha denicem yine pozitif çıkarsa denerimOvülasyon testi yapmaya devam etcekmisin adete kdr
Tamam cnm haberdar et bizlerideBugun bi daha denicem yine pozitif çıkarsa denerim
Tamam canım bugun yapar yapmaz haber ederimTamam cnm haberdar et bizleride
Silik olması normal cnn az da olsa lh vücutta bulunuyor artık batı bekleme zamanı tamamen kaybolmuyoKizlar 14.gun ovu testi en koyu halindeydi, bu durumda o gun yumurtlama gunuydu diye hesapladim. Bugun 18. Gunumdeyim hafif silik test. Yumurtlamadan sonra adetin ilk gunune kadar ovu testi hala silik olabilir mi yoksa bembeyaz mi olur, tecrubelerinizi aktarabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?