Olmaz olurmu ölüyorum sancıdan sanki adet oldum gibi tuvalate gidiyorum bişey yok. Gögüslerimin üstünede yatamıyorum acıyo irileştilerde ama adet belirtilerimde böle benim. Arada kasıklarıma minik kramplar giriyo akıntım var 4 5 gündürSancin oluyormu tatlim kasiklarda ve belimde regli donemlerinde ki gibi
Benimde bugun oldu kahve renkli akintim ayyy hadi insallah mutlu haberleri bizlerde aliriz kendinide fazla yormamaya calis cnm hamilede olabilirsin regliye 4 gun kala yumurtlama olmaz cunki umitlendirmis gibi olmayimda bnd 28 gunde bir oluyprum 14 gunu yakalim degerlendirdik snr hep silik cikti artik hakkimizda hayirlisi olurOlmaz olurmu ölüyorum sancıdan sanki adet oldum gibi tuvalate gidiyorum bişey yok. Gögüslerimin üstünede yatamıyorum acıyo irileştilerde ama adet belirtilerimde böle benim. Arada kasıklarıma minik kramplar giriyo akıntım var 4 5 gündür
Amin canım inşallah sende de varıdırBenimde bugun oldu kahve renkli akintim ayyy hadi insallah mutlu haberleri bizlerde aliriz kendinide fazla yormamaya calis cnm hamilede olabilirsin regliye 4 gun kala yumurtlama olmaz cunki umitlendirmis gibi olmayimda bnd 28 gunde bir oluyprum 14 gunu yakalim degerlendirdik snr hep silik cikti artik hakkimizda hayirlisi olur
Amin cnm amin beklemek ne zor valla safak sayiyorum bende resmen ama senin ki daha az kalmis hayirlisi artik iyi dusunelim iyi olsunAmin canım inşallah sende de varıdır
İnan az kaldıkça daha zor geçiyo amin canımAmin cnm amin beklemek ne zor valla safak sayiyorum bende resmen ama senin ki daha az kalmis hayirlisi artik iyi dusunelim iyi olsun
Aynen oyle valla haklisin canimİnan az kaldıkça daha zor geçiyo amin canım
Ayy hadi insallah bende yarin bi yapsammiki ovülasyon testi heycanlandim simdi vallaElif-sem bence hamilesin ümitlendirmek gibi olmasın ama iki kere yumurtlama olmaz yani inşallah hamişsindir:)
İnşallah rabbim herkese nasip etsinElif-sem bence hamilesin ümitlendirmek gibi olmasın ama iki kere yumurtlama olmaz yani inşallah hamişsindir:)
Elif-sem bence hamilesin ümitlendirmek gibi olmasın ama iki kere yumurtlama olmaz yani inşallah hamişsindir:)
Acaba sabah normal gebelik testtinde çıkarmı?Ayy hadi insallah bende yarin bi yapsammiki ovülasyon testi heycanlandim simdi valla
Himm bi dene istersen kiminde erkende belli oluyor cnm bilemedim simdiAcaba sabah normal gebelik testtinde çıkarmı?
Canım erken gebelik testi dene istersen normallerinde çıkmayabilir ya da bi kaç gün daha bekle az kalmış gcikirsen kanda baktırırsnAcaba sabah normal gebelik testtinde çıkarmı?
Tamam canım öle yapıyım o zaman Cumayı beklerim olmazsam kan ceririmCanım erken gebelik testi dene istersen normallerinde çıkmayabilir ya da bi kaç gün daha bekle az kalmış gcikirsen kanda baktırırsn
Var kuzum belirtilerim. Kasıklarımda minik minik kramplar adet olur gibi şiddetli sancılarım oluyo hatta tuvalate gidiyorum bişe yok. Gece yatarkan gıdıklamır gibi sağ kasığım . Belimde agrı var bide 4 5 gündür akıntım var.Layd sende birsey yok demi daha belirti falan cnm benimde az kaldi
İnşallah canım sonra sizler yazarsınızbanaHadi insallah canim mutlu haberlerini aliriz valla senin az kalmis benim biraz daha var ilk haberi senden aliriz insallah kizlarrrrr bebiş geliyor dersin
Benimde öle önce sancı sonra belime vurduBenimde kasiklarimda kramplar oluyor ara ara canim belimede vuruyor ayy hadi insallah hayirli haberler olur cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?