Aynen erken biliorum ama beklemek çok zor bat 7 Şubat önce kim gzl haberler vercek bakalım
Ins canim benimde 5 subat ins hepimiz guzel haberleri veririzAynen erken biliorum ama beklemek çok zor bat 7 Şubat önce kim gzl haberler vercek bakalım
O bende de var sonrada diyorum olumsuz düşün olumlu olursa senin karına bakalım nolcak :)Benimde 7 8 subat canim. Insallah guzel haberler aliriz ve veririz . Zaman hic gecmiyo bana. Daha cok erken ama surekli vucudumda bisiler ariyorum
O bende de var sonrada diyorum olumsuz düşün olumlu olursa senin karına bakalım nolcak :)
Canim dollenme 6 ve 7 günü buluyormuş diye biliyorum inş hayirlisi olur hakkimizda hepimiz bekliyoruz ins guzel haberlerimizi burda paylasirizBenim 25 i ovulasyondu. Bugun daha 4 gun oldu. O da tabi dollenme olduysa. Ama benim gogus uclarim asiri hassas. Sutyen takamiyorum. Tabi hamilelik belirtisi olarak cok erken ama diyorumki acaba dollenme olduda o yuzden mi boyle. Kafamda deli sorular
Canim dollenme 6 ve 7 günü buluyormuş diye biliyorum inş hayirlisi olur hakkimizda hepimiz bekliyoruz ins guzel haberlerimizi burda paylasiriz
Canim bilgidim kadariyla hamileliktede ovülasyon tesleri koyu cikiyor inş hamilesindir tatlim ayin 13 dedemi bu sekilde cikmistiİyi akşamlar kızlar bat a 4 gün kaldı. Adetimin 13 günü ovulasyon testi pozitifti 21 güne kadar tekrarladım testleri ve giderek silikleşti. Bugunde adetimin 26 günü denemek için ovulasyon testi yaptım ve yine pozitif çıktı sizce bu nedemek?
Evet canım 13 tam pozitifti sonra silikleştiCanim bilgidim kadariyla hamileliktede ovülasyon tesleri koyu cikiyor inş hamilesindir tatlim ayin 13 dedemi bu sekilde cikmisti
28-30 arası oluyorum 4 gün var adetimedeKaç gunde bir dat oluyorsun canim bi yerde okudumda ovulasyon testleride hamile oldugunda iki cizgide koyu cikiyormus tatlim
Kalbim çıkıcak inşallah vardır bütün isteyenlere versin rabbimHamile olabilirsin canim iki kere yumurtlamam olmaz bildigim kadariyla hadi ins bebiş vardir
Amin canim ins vardir yarinda ayni saatte bidaha yap istersen azda kalmiş regli donemine hadi hayirlisi mutlu haberlerini alirizKalbim çıkıcak inşallah vardır bütün isteyenlere versin rabbim
İnşallah canım denicem yarında rabbim herkese nasip etsinAmin canim ins vardir yarinda ayni saatte bidaha yap istersen azda kalmiş regli donemine hadi hayirlisi mutlu haberlerini aliriz
Mutlaka paylaşıcamBenimde sancilarim var 7 gunum kaldi sanirim bu ayida es geccem hayirlisi olur ins hepimiz icin mutlu haberleri alirsin cnm bizlerlede paylasirsan seviniriz
Aminn canim ins sende guzel haberi alirsin rabbim her isteyene nasip etsin icindede bizlere aminnnnİnşallah canım denicem yarında rabbim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?