Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım. Birazdan degerlendircem artık.. Hayırlısı ile inşallah tutar. 14. Günden sonra test yaptın mı sen? Koyulugu nasıl çıktı?

14
Haklısın canım. Birazdan degerlendircem artık.. Hayırlısı ile inşallah tutar. 14. Günden sonra test yaptın mı sen? Koyulugu nasıl çıktı?
Gün t bolgesi daha koyu oldu cnm o gun birliktelik oldu 15 16 hafif cizgi oldu ama ben 14 ci gunu degerlendirdim snr esim sehir disina gitti 15 ve 16 gunleri agrim oldu bugunde hafif agrim var artik bekliyorum bakalim bu ay hayirlisiyla insallah

Doktor gün aşırı yapın diyor ya canım.. Sperm kalitesi açısından.. Ama Bugün de böyle olunca bugünü de degerlendirsek mi dedim :) kararsız kaldim
Aynen cnm gün aşırı en sağlıklısı malüm vücut da yoruluyor sağlıklı sperm üretmesi gerekiyor ama işte yinede çok yapımca daha etkili olcak gibi geliyor bize

Değerlendirmeniz gereken günü değerlendirmissiniz zaten canım bence.. Hayırlısı ile güzel haberler veririz inşallah birbirimize..

Aynen cnm gün aşırı en sağlıklısı malüm vücut da yoruluyor sağlıklı sperm üretmesi gerekiyor ama işte yinede çok yapımca daha etkili olcak gibi geliyor bize
 aynen öyle canım valla.. Ne kadar çok o kadar şans diyoruz ama dediğin de doğru.. Yine de dayanamadım bugüne de şans verdim

Değerlendirmeniz gereken günü değerlendirmissiniz zaten canım bence.. Hayırlısı ile güzel haberler veririz inşallah birbirimize..
Amin canim inş ben bide ayin 16 da hsg cektirdim o sure zarfinda birliktelik olmadi adetim 6 gün suruyor benimde snr hsg cektirdikten snrda bekledk 3 gun 19 20 21 hunler birliktelik oldu 21 gunde kirmizi cizgiyi sabah 11 30 gibi yakaladim aksamida degerlendirdin artik rabbim hayirlisini veriri inş hepimiz icin bu ay mutlu haberleri aliriz burda sizlerle mutlu bi sekilde paylasiriz inş cnm rabbim hepimizin gonlune gore verir ins bu guzel annelik duygusunu yasariz

Ya kzlar yumurta catladı diyelim catlayınca ultrasonda yok mu olması gerekiyor bi de çatlama olduktan sonra ilişki nasıl olck

Canim yumurta catladigi gun veya birgun once iliski olduysa hamile kalma sansi daha yuksek yada bir gun snr ama 2 gun 3 gun snr ihmal dusuk oluyor bende dort gozle bekliyorum valla adetime 9 gun kaldi ama bana 9 yil gibi geliyor gunler bitmek bilmiyor bu bekleyisle kafayi yedim valla ama rahat olalim stres yapmayalim bence cift cizgiyi yakaladigin gunu degerle dir bide ertesi gununu ins allahin izniyle bebis gelir

İnşallah canım zaten hep kafaya takmaktan olmuyo derler ben dün yakaladım çizgiyi de bugün o testten yapmadım dünü ve ondan önceki günü değerlendirdk bugün ü de mi değerlendirelim

İnşallah canım zaten hep kafaya takmaktan olmuyo derler ben dün yakaladım çizgiyi de bugün o testten yapmadım dünü ve ondan önceki günü değerlendirdk bugün ü de mi değerlendirelim
Bnce bugunde yaparsan 3 gün üst üste olms olcak ve sperm kalitesi düşecek o yuzdne bence bugun bos geçin bende çok kararsızım ama bos geçtm çünkü intte Dr yorumları hep bu yönde sağlıksız sperm döllenirse düşük olacağı için o daha büyük stres biz hep çok sperm o kdr şans gibi bakıorz ama yanlıs önemli olan sağlıklı sperm

Canım umutlandiriyor gibi olmayım ama bence senin şansın yüksek.. Hsg sonrası hamile kalan çok.. Bi de tam gününü yakalamışsın. İnşallah geliyordur bebiş :)

Ya kzlar yumurta catladı diyelim catlayınca ultrasonda yok mu olması gerekiyor bi de çatlama olduktan sonra ilişki nasıl olck
Canım biz aynıyız senle.. :) ben bugünü boş gecicem. Ustuste 3 gün bence çok iyi değil.. Kalitesi düşük olacak spermlerin sonra düşük olur falan daha fazla üzülürüz. Yine de sen bilirsin tabi

Bugunude degerlendir canim kacirma derim ben 12 13 14 gunlerimi degerlendire bildim artik kismet esim halen gelmedi ztn testimde sabah yaptim silik cikti ama ovulasyon gunumu degerlendirdim artik 9 gun snr bakcam sizlerle paylasirim ins umidim cok var bu ay ama kismet tabi hsg den snr hamile kalan cokmus bende baya umitliyim ama husranada uvramam ins allahin izniyle

Kızlar yap yada yapma diyen de var kafam cok karısıyo az önce test yaptım yine bakar mısınız bi de karnım agrıyo ya

AA nerden anladın canım ayy inşallah :))
Evet canım çizgi siliklesmeye başlamış artık.. yani çatlamış yumurta.. İnşallah çalışmalar sonuç verir. Ben kendime test yapamıyorum bugün çay kahve ikramı oluyor sürekli sürekli soluğu tuvalette alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…