Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağdaki çizgi yok olana kadar çalşmaya devam baya belirhgin olmuş demkki yumurtan tam öatkama seviyesine gelmiş
Doktor gün aşırı yapın diyor ya canım.. Sperm kalitesi açısından.. Ama Bugün de böyle olunca bugünü de degerlendirsek mi dedim :) kararsız kaldim

Sıvı almayıp gece tekrarlayim diyorum testi.. Eğer yine koyu çıkarsa sabahı degerlendirsem diyorum ama bilemedim. Tabi eşimi de ikna edebilirsem

Sıvı almayıp gece tekrarlayim diyorum testi.. Eğer yine koyu çıkarsa sabahı degerlendirsem diyorum ama bilemedim. Tabi eşimi de ikna edebilirsem
Dun degerlendirdiysen eger sabah degerlendir canim spermler daha kaliteli ve hizli oluyor ozaman zaten 72 saat yasiyor sikinti yapma derim ben cift cizgiyi sabah gordum aksam degerlendirdim 3 gundur esim yok artik kismet ins kacirmasimdir diyprum bakalim reglime 10 gun var

İnşallah kacirmamissindir canım.. Benim de aylardır ilk kez böyle koyu çıktı ondan acaba akşamdan değerlendirip riske atmasam mı diyorum. Her ay bu koyulugu yakalasam bu kadar düşünmem. Ama yakalayamiyordum hiç..

Kızlar bnm testime ne diyosunuz çatlamış demi çizgiler çok koyu çıkmamış ama beklediği için sanırım yaptığımda çok koyuydu dün gece oldu ilişki bugun tekrarlamama gerek yok galiba zaten cok yorgunm eşimde gece gelcek hiç cnm istemio

Bence kacirma canim o zaman biran once degerlendir zaten kirmizi gordukten snr 12 ve 24 saat icinde yumurta çatlamasi oluyormus kacirma hakkimizda hayirlisi olur ins ama benim 3 gundurde agrilarim devam ediyor 14 cu yakalamisdim hissettimde kasik agrisi ve bel agrisini halen devam ediyor valla artik kismet diyprum ve guzel haberlerimizi veririz en kisa zamanda inş

Canım 15.gün iyi gibi değerlendirdiysen ne ala :) çatlama olmus mu bilemiyorum

Canım 15.gün iyi gibi değerlendirdiysen ne ala :) çatlama olmus mu bilemiyorum
Değerlendirdim cnm 15 i çatlayınca çizgiler siliniyor diye okumuştum bugun akşamki testte ikinci çizgi yok gibi bende ona istinaden çatladı dedim ama bilemiyorm

3 gun üst üste aynı saatte yaptım hep pozıtır sankı normal mi 15 16 ve 17 .gun sırasıyla yukledim

Eklentiler

• 4395BFA4-7597-443D-82C2-7B051A88DB5F.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 49

Eklentiler

• 692E4613-347A-4428-B333-833D3624223E.jpeg
    17,9 KB · Görüntüleme: 38
  • A97BB096-77FE-48C2-AAF2-2D418ADE183D.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 40
3 gun üst üste aynı saatte yaptım hep pozıtır sankı normal mi 15 16 ve 17 .gun sırasıyla yukledim
Bugünleri değerlendir canım şimdi.bi yazı okudum yumurta çatlamadan girilen ilişkide gebelik daha yuksek oluomus yani senin 3 gününde yumurtlama aşaması daha çatlamamıs o yuzden bol bol değerlendir çatladıktan sonra 12_24 saat içinde yumurta spermle karsılasırsa hamilelik daha kolay gerçekleşiyormuş

Yanlız yoruldum ben bit an önce çatlasa ua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…