Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erseva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
20
6
1
48
Merhaba hanımlar
Ben aranıza yeni katıldım
Ovülasyon testi yapmaya başladım bugünden itibaren sonuçları paylaşıyor olacağım
Bilgi sahibi ve önerileri olan tüm hanımlardan destek ve bilgi bekliyor olacağım
Teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• IMG_2180.PNG
    175,5 KB · Görüntüleme: 491
Bence hemen degerlendir bu sonucu ben sabah yaptım böyleydi şimdi silik anlamadım ben bu işten

Cevap yazman beni çok mutlu etti
Sizce olumlu mu
Olumlu diyerek seni umitlendiremem daha koyularını da gördüm bu sitede ama degerlendir sonuçta erkek spermleri 1 ila 2 gün yaşayabiliyorlar yanı yumurtan catladiginda orada hazırda bekleyen spermlerle karşılaşmış olacak anlicagin

Merhaba Hanımlar
12 ve 13 Ekim tarihinde yaptığım ovülasyon testilerim ektedir
Bilgi sahibi olanların deneyimlerine ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_2198.PNG
    231,3 KB · Görüntüleme: 448
  • IMG_2199.PNG
    218,9 KB · Görüntüleme: 444
Merhaba Hanımlar
12 ve 13 Ekim tarihinde yaptığım ovülasyon testilerim ektedir
Bilgi sahibi olanların deneyimlerine ihtiyacım var
Canım henüz daha pik olmamış biraz daha zamanı var sanırm aynı koyuluk olması lazım

Merhaba bende 1 hafta önce adet oldum. Bugün ovülasyon testini denemek istedim normalde diğer hafta yapmam gerektiğini biliyorum bugün deneme amaçlı test yaptım 2 çizgi çıktı gebelik durumu olabilir mi?

Eklentiler

• 20171015_162232.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 268
Merhaba
Bende Yen'i yapmaya başladım ve bu konuda çok tecrübeli olduğum sayılmaz
Yaptığım testlere ve aldığım yorumlara bakılırsa 2 çizgide aynı kırzımılıkta olmalıymış

İki çizgiden öte ikinci çizginin yani normalde silik çıkan çizgi yumurtlama döneminde digerinden daha koyu çıkar sizin daha vaktiniz var hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmalısınız

Bende ilk defa ovulasyon testi alacağım yarın. Beraber takip edelim bakalım :))

Merhaba hanımlar
Herkese iyi haftalar
Yeni yaptığım ovülasyon testi ektedir.
Görüş ve bilgilerinizi bekliyor olacağım

Eklentiler

• IMG_2212.PNG
    236,9 KB · Görüntüleme: 264
  • IMG_2212.PNG
    236,9 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleme:
Daha yumurtlamana var canım kaçıncı günün bügün

Merhaba arkadaşlar ben bugun 2 ayri testdede ayni koyulukta iki cizgiyi yakaladim bu catladigimi catlayacagimi anlamına geliyor hangi günleri degerlendirmeliyim

Merhaba arkadaşlar ben bugun 2 ayri testdede ayni koyulukta iki cizgiyi yakaladim bu catladigimi catlayacagimi anlamına geliyor hangi günleri degerlendirmeliyim
Bu geceyi mutlaka değerlendirir yarında koyu çıkar bi sonraki gün çatlar sen gün aşırı yap canım

Bende acemiydim bu ay ilk defa denedim 13 ekimde catlama oldu. Ekteki fotografta attim inceleyebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_20171014_141154_575.JPG
    48,7 KB · Görüntüleme: 257
Bende acemiydim bu ay ilk defa denedim 13 ekimde catlama oldu. Ekteki fotografta attim inceleyebilirsiniz
Teşekkür ederim benim aldığım testlerin cogu bozuk çıktı birakmistim bugün bir deneyim yine dedim kasiklarimda agri olunca onceki testlede denedim ayni cikinca inandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…