Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hemen degerlendir bu sonucu ben sabah yaptım böyleydi şimdi silik anlamadım ben bu iştenMerhaba hanımlar
Ben aranıza yeni katıldım
Ovülasyon testi yapmaya başladım bugünden itibaren sonuçları paylaşıyor olacağım
Bilgi sahibi ve önerileri olan tüm hanımlardan destek ve bilgi bekliyor olacağım
Teşekkürler şimdiden
Bence hemen degerlendir bu sonucu ben sabah yaptım böyleydi şimdi silik anlamadım ben bu işten
Olumlu diyerek seni umitlendiremem daha koyularını da gördüm bu sitede ama degerlendir sonuçta erkek spermleri 1 ila 2 gün yaşayabiliyorlar yanı yumurtan catladiginda orada hazırda bekleyen spermlerle karşılaşmış olacak anlicaginCevap yazman beni çok mutlu etti
Sizce olumlu mu
Olumlu diyerek seni umitlendiremem daha koyularını da gördüm bu sitede ama degerlendir sonuçta erkek spermleri 1 ila 2 gün yaşayabiliyorlar yanı yumurtan catladiginda orada hazırda bekleyen spermlerle karşılaşmış olacak anlicagin
Canım henüz daha pik olmamış biraz daha zamanı var sanırm aynı koyuluk olması lazımMerhaba Hanımlar
12 ve 13 Ekim tarihinde yaptığım ovülasyon testilerim ektedir
Bilgi sahibi olanların deneyimlerine ihtiyacım var
Canım henüz daha pik olmamış biraz daha zamanı var sanırm aynı koyuluk olması lazım[/QUOTE
Teşekkür ederim bilgi için ,sabırsızlıkla bekliyorum :)))
Bu geceyi mutlaka değerlendirir yarında koyu çıkar bi sonraki gün çatlar sen gün aşırı yap canımMerhaba arkadaşlar ben bugun 2 ayri testdede ayni koyulukta iki cizgiyi yakaladim bu catladigimi catlayacagimi anlamına geliyor hangi günleri degerlendirmeliyim
Teşekkür ederim benim aldığım testlerin cogu bozuk çıktı birakmistim bugün bir deneyim yine dedim kasiklarimda agri olunca onceki testlede denedim ayni cikinca inandimBende acemiydim bu ay ilk defa denedim 13 ekimde catlama oldu. Ekteki fotografta attim inceleyebilirsiniz