Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmamış cnmMerhaba,
Emin olamadım yumurtlama mı ?
Bu test sizde boyle koyu gostermis. Her keste koyu olmuyormus.Olmamış cnm
İki çizgide kıpkırmızı olacak
Bak bu benim yumurtlama testim bugun yaptım
Onu bilmiyorum cnmBu test sizde boyle koyu gostermis. Her keste koyu olmuyormus.
Canım kaç günde bir adet oluyosunAs6 solmaztamar L leydii69 Sanırım dün yumurtlamaymış. Bugün görülmeyecek gibi bir çizgi oldu Eki Görüntüle 3493904
Pcosluyum adetlerim düzensiz. İlaçsız zor oluyorum. Duphaston kullandım bu ay. Adetin 18. Günü bugün. Ben yine test yapmaya devam edeceğim. Şu hormonu yumurtlama olana kadar düşük yükselebiliyormuşCanım kaç günde bir adet oluyosun
Kaçıncı gün bu yumurtlama testi
Bugunu değerlendirebilirsin yumurta çatlayınca 24 saat yaşıyomuş
Pcosluyum adetlerim düzensiz. İlaçsız zor oluyorum. Duphaston kullandım bu ay. Adetin 18. Günü bugün. Ben yine test yapmaya devam edeceğim. Şu hormonu yumurtlama olana kadar düşük yükselebiliyormuş
Sen yine ne olur ne olmaz bugunu değerlendirPcosluyum adetlerim düzensiz. İlaçsız zor oluyorum. Duphaston kullandım bu ay. Adetin 18. Günü bugün. Ben yine test yapmaya devam edeceğim. Şu hormonu yumurtlama olana kadar düşük yükselebiliyormuş
*LH hormonu
Sabah idrara sıkışık yapman lazımSen yine ne olur ne olmaz bugunu değerlendir
Teste devam et cnm
Ama yumurtlama değil gibi gldi bana dünkü
Ancak işten gelince yapabiliyorum değerlendirip teste devam aynen öyle yapacağım Şubat ayında yaptığım testi buldum gerçekten onda çok belli inşallah yumurtlama değildir de önümüzdeki günlerde de böyle bir yumurtlama görürüm. Görseldeki Şubat ayında yaptığım testSabah idrara sıkışık yapman lazım
Bide sabah 10 ile akşam 8 arası daha çok lh hormonu salgılanıyormuş
Aynı saatlerde yapmaya çalış cnm
Yumurtlama bu şekilde olacak işte cnmAncak işten gelince yapabiliyorum değerlendirip teste devam aynen öyle yapacağım Şubat ayında yaptığım testi buldum gerçekten onda çok belli inşallah yumurtlama değildir de önümüzdeki günlerde de böyle bir yumurtlama görürüm. Görseldeki Şubat ayında yaptığım testEki Görüntüle 3493919