Ovulasyon testi/ yumurtlama mı ?

sed2

Cennet Kuşlarım 🕊️2023 🕊️2024
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
553
357
Merhaba,
Emin olamadım yumurtlama mı ?

Eklentiler

• 1000071291.jpg
    1000071291.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 25
Dünü değerlendirmedik 🥲

Canım kaç günde bir adet oluyosun
Kaçıncı gün bu yumurtlama testi
Bugunu değerlendirebilirsin yumurta çatlayınca 24 saat yaşıyomuş
Pcosluyum adetlerim düzensiz. İlaçsız zor oluyorum. Duphaston kullandım bu ay. Adetin 18. Günü bugün. Ben yine test yapmaya devam edeceğim. Şu hormonu yumurtlama olana kadar düşük yükselebiliyormuş

*LH hormonu
Pcosluyum adetlerim düzensiz. İlaçsız zor oluyorum. Duphaston kullandım bu ay. Adetin 18. Günü bugün. Ben yine test yapmaya devam edeceğim. Şu hormonu yumurtlama olana kadar düşük yükselebiliyormuş

Sen yine ne olur ne olmaz bugunu değerlendir
Teste devam et cnm
Ama yumurtlama değil gibi gldi bana dünkü

Sabah idrara sıkışık yapman lazım
Bide sabah 10 ile akşam 8 arası daha çok lh hormonu salgılanıyormuş
Aynı saatlerde yapmaya çalış cnm
Ancak işten gelince yapabiliyorum 😔 değerlendirip teste devam aynen öyle yapacağım Şubat ayında yaptığım testi buldum gerçekten onda çok belli inşallah yumurtlama değildir de önümüzdeki günlerde de böyle bir yumurtlama görürüm. Görseldeki Şubat ayında yaptığım test
1000023354.jpg

Ancak işten gelince yapabiliyorum 😔 değerlendirip teste devam aynen öyle yapacağım Şubat ayında yaptığım testi buldum gerçekten onda çok belli inşallah yumurtlama değildir de önümüzdeki günlerde de böyle bir yumurtlama görürüm. Görseldeki Şubat ayında yaptığım testEki Görüntüle 3493919
Yumurtlama bu şekilde olacak işte cnm
T , C den daha koyu yada iki çizgi aynı koyulukda olması lazım

X