• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi yrdmm

cgdm82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
210
312
33
Arkadaşlar ovulasyon testi ilk defa kullanılıyorum gündüz ilk yaptım t çizgisi ile C çizgisi hemen hemen aynı orta pembe rengindeydi .şimdi tekrar yaptım resimdeki gibi yorumlar mısınız bilgili arkadaşlar yumurtlama yakın demek midir

Arkadaşlar ovulasyon testi ilk defa kullanılıyorum gündüz ilk yaptım t çizgisi ile C çizgisi hemen hemen aynı orta pembe rengindeydi .şimdi tekrar yaptım resimdeki gibi yorumlar mısınız bilgili arkadaşlar yumurtlama yakın demek midir

Eklentiler

• EC38E37D-850B-48F6-9235-F265CD60EE38.jpeg
    EC38E37D-850B-48F6-9235-F265CD60EE38.jpeg
    224,7 KB · Görüntüleme: 92
T C den daha koyu olursa yumurtlama oluyor C de T den koyu olursa bilin ki catlama olmus yumurtlama ve catlama gunlerini degerlendirin istersenin instagramda bigebeningunlugu var oradaki kadin cok yardimci oluyor isterseniz oraya bir gonderin

T C den daha koyu olursa yumurtlama oluyor C de T den koyu olursa bilin ki catlama olmus yumurtlama ve catlama gunlerini degerlendirin istersenin instagramda bigebeningunlugu var oradaki kadin cok yardimci oluyor isterseniz oraya bir gonderin
Teşekkürler bilgi için 🥰👍aslında biliyorum ama bnm durum biraz karışık regl 4 gün geçti 1 testte silik 2. Çizgi çıktı sonraki 2 farklı marka test ile negatif çıktı…ovulasyona bakayım dedim ondada kafam karıştı bugünlerde çatlamış olamaz diye düşündüm oyuzden sormak istedim yine sağolun açıklama için

Back