Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. Ovülasyon testi yapıyorum 13. Gün böyle dün silikti. Acaba yumurtlama günü mü. İlk kez kullanıyorum o yüzden emin olamadım. Kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirlerse sevinirim
Arkadaşlar merhaba. Ovülasyon testi yapıyorum 13. Gün böyle dün silikti. Acaba yumurtlama günü mü. İlk kez kullanıyorum o yüzden emin olamadım. Kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirlerse sevinirim
Pozitif görünüyor yarın eğer tam pik gorunurse yani t çizgisi c den daha koyu olursa pik ama yarın silik çıkarsa çatlamış demektir herkes pik goremeyebilir pozitifte yeterli olabiliyor bunu kendini ölçerek devamlı anlarsın bende mesela bazı aylar pik bazı aylar pozitif gördüm sağlıklı sonuçlarımız olsun