Ovulasyon testi yorumm

ksevgi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
22
6
25
Ovulasyon testi kullandım ilk defa. Doktorum polikistik overin var çok ama çok rahat gebe kalabilirsin dedi sanırım yumurtlama her ay olmuyomuş. Adetim düzenliyken ilk kez bu ay baya gecikti ve doktorumun vermesiyle tarlusal kullanarak oldum sonrasında bu testleri yaptım. Çift çizgiyi 4 günde gördüğüm işin tam anlayamadım yardımcı olur mysunuz sizce neden bu şekilde

Eklentiler

• IMG_0976.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 180
lh yükselmeleriniz çok belirgin güzel bir ovulasyon surecı olmus, bende pcosluyum her ay yumurtlamıyorum. sız umarım yumurtlamısınızdır. adet baslangıcından ıtıbaren 21. gun progesteron testı verebılırsınız bu sekıdle o ay yumurtlama olmus mu olmamıs mı bellı oluyor

sizin 18 kasım lh pik yapmış, yumurtlama da 24-36 saat ıcınde oluyor. yanı onemlı gunler 19-20 kasım

Bir de anlayamadığım, yumurtlamam olmasa testte pozitif görme şansım var mı? Yani test pozitif yumurtlama oluyor ama çatlamıyor böyle bişey mümkünmü yoksa testte çift çubuk görürsem kesin çatlıyor mu

ovülasyon testlerınde sadece lh yukselmesını görebiliriz, her lh yukseldıgınde yumurtlamıyoruz. lh pikinden 24-36 saat ıcınde yumurtlama oluyor. yanı pık gununden cok sonra kı gun en onemlı gun oluyor.

Merhaba arkadaşlar. Benim bu testi de yorumlamayabilir misiniz? 2 aydan fazladır ovulasyon testi yapıyorum ama yumurtlama göremedim ;(

Eklentiler

• C119FE40-6BE5-4471-A5E3-D4F6B0433D6D.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 58
Bende pcosluyum dün adet günümde biraz lekelenme yaşadım hani kafm dağılsındiye ovulasyon testi yaptım ilkkez pik gördüm tabi adet de bitti niye pik gördüm son testumi kullandım kafayı yicem

Eklentiler

• IMG_20240104_224241.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…