sizin 18 kasım lh pik yapmış, yumurtlama da 24-36 saat ıcınde oluyor. yanı onemlı gunler 19-20 kasımOvulasyon testi kullandım ilk defa. Doktorum polikistik overin var çok ama çok rahat gebe kalabilirsin dedi sanırım yumurtlama her ay olmuyomuş. Adetim düzenliyken ilk kez bu ay baya gecikti ve doktorumun vermesiyle tarlusal kullanarak oldum sonrasında bu testleri yaptım. Çift çizgiyi 4 günde gördüğüm işin tam anlayamadım yardımcı olur mysunuz sizce neden bu şekilde
Çok teşekkür ederimlh yükselmeleriniz çok belirgin güzel bir ovulasyon surecı olmus, bende pcosluyum her ay yumurtlamıyorum. sız umarım yumurtlamısınızdır. adet baslangıcından ıtıbaren 21. gun progesteron testı verebılırsınız bu sekıdle o ay yumurtlama olmus mu olmamıs mı bellı oluyor
17 18 19 21 kasım değerlendirdim inşallah bu ay gebelik görürümsizin 18 kasım lh pik yapmış, yumurtlama da 24-36 saat ıcınde oluyor. yanı onemlı gunler 19-20 kasım
Adetleriniz nasıldı benim ilk kez bu ay baya gecikmem oldu 7 8 yıldan sonraÇok teşekkür ederim
17 18 19 21 değerlendirdim18-19-20. gunleri değerlendırdınız mı
hayırlısı olsun ınsalalh17 18 19 21 kasım değerlendirdim inşallah bu ay gebelik görürüm
benım adet dongum 32 gun bazen 2-3 sarkıyorAdetleriniz nasıldı benim ilk kez bu ay baya gecikmem oldu 7 8 yıldan sonra
Amin teşekkür ederimhayırlısı olsun ınsalalh
ovülasyon testlerınde sadece lh yukselmesını görebiliriz, her lh yukseldıgınde yumurtlamıyoruz. lh pikinden 24-36 saat ıcınde yumurtlama oluyor. yanı pık gununden cok sonra kı gun en onemlı gun oluyor.Bir de anlayamadığım, yumurtlamam olmasa testte pozitif görme şansım var mı? Yani test pozitif yumurtlama oluyor ama çatlamıyor böyle bişey mümkünmü yoksa testte çift çubuk görürsem kesin çatlıyor mu
Çokta umutlanmıyım o zamanKesin çatlama olur mu bılenmez ama genellıkle lh pıkınden sonra yumurtlama oluyor. ama kısıye gore degısıyor ıste dedıgım gıbı olmayadabılıyor
valla ruh saglıgın ıcın umutlanma benım cok pık oldu ama hıc hamılelık olmadı halaÇokta umutlanmıyım o zaman
Elimde olmadan kafama takmaya başladım bende . Nasip umarım en yakın zamanda bi oh çekeriz. Sende sağlıklı bi evlat sahibi ol inşallahvalla ruh saglıgın ıcın umutlanma benım cok pık oldu ama hıc hamılelık olmadı hala
cok tesekkur ederım amın ınsallah. ALLAH isteyen herkese nasıp etsınElimde olmadan kafama takmaya başladım bende . Nasip umarım en yakın zamanda bi oh çekeriz. Sende sağlıklı bi evlat sahibi ol inşallah