Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam edicm ama anlayamadmm siz yaptinizmi hicBence yapmaya devam et.![]()
Ben de ilk defa bu ay yapıcam. Doktor yumurta takibi yapıyodu ben yapmıyodum.Devam edicm ama anlayamadmm siz yaptinizmi hic
Yapmaya devam edin. Adetiniz düzenliyse ve testler yumurtlama zamanlarına denk geldiyse belki kaçırmış olabilirsiniz ama pik olmayı geçtim pik olmaya yakın bi koyulukta bile olmamış sanki daha zaman var gibi geldi banaKizlar ilk defa test yapiyorum t c kadar koyu olmadi ama ertesi gun test yaptim siliklesmis(5. Ve 6.gun) yumurtlamayi kacirdimmi ?
Adetim bittgnden beri her gun yaptmmm bugunde yaptm t yine silik cikti anlamadm yumurtlamadmmi acabaYapmaya devam edin. Adetiniz düzenliyse ve testler yumurtlama zamanlarına denk geldiyse belki kaçırmış olabilirsiniz ama pik olmayı geçtim pik olmaya yakın bi koyulukta bile olmamış sanki daha zaman var gibi geldi bana
Yumurtlamamış olabilirsiniz. Bazen saatten pik görülemeyebiliyor. Mesela akşam pik yapacak sabahları yapılıyorsa test kaçırılmış gibi oluyor. Ama onda bile baya koyulaşma olur pik’e yakınAdetim bittgnden beri her gun yaptmmm bugunde yaptm t yine silik cikti anlamadm yumurtlamadmmi acaba
Aksamlari yapiyorum ben yinede devam edicm bakalim belki daha olmamistirYumurtlamamış olabilirsiniz. Bazen saatten pik görülemeyebiliyor. Mesela akşam pik yapacak sabahları yapılıyorsa test kaçırılmış gibi oluyor. Ama onda bile baya koyulaşma olur pik’e yakın
Henüz pik olmamıs canımKizlar ilk defa test yapiyorum t c kadar koyu olmadi ama ertesi gun test yaptim siliklesmis(5. Ve 6.gun) yumurtlamayi kacirdimmi ?
14.gunu gectm hala pik gormedm anlamamdki ilk defa yapiyormmm yumurtlamiyormuym acabaBu arada herkes adetin 14.günü yumurtlamayabiliyor gelecek adetten 5 gün önce bile yumurtlayan var o yüzden telaş yapmayın![]()
Sin gune kadar devam etmelisin her zaman ayni gunde yumurtlamayiz14.gunu gectm hala pik gormedm anlamamdki ilk defa yapiyormmm yumurtlamiyormuym acaba![]()
Devam ediyorm 8 gun oldu bakalimSin gune kadar devam etmelisin her zaman ayni gunde yumurtlamayiz
8 gun daha erkenmis canim bazen son gun bile yumurtlamayi gorenler varmisDevam ediyorm 8 gun oldu bakalim
Son gun yumurtlama olurmukii yanii hangi ara dolleyecekte hamile kalacaksn8 gun daha erkenmis canim bazen son gun bile yumurtlamayi gorenler varmis
Oluyormus o yuzden bazen adetlerimiz uzayabiliyor . Gec dollenme oluyor o zamanSon gun yumurtlama olurmukii yanii hangi ara dolleyecekte hamile kalacaksn
Rabbim isi iste ne zaman isterse o zmn olurOluyormus o yuzden bazen adetlerimiz uzayabiliyor . Gec dollenme oluyor o zaman
Nasip hersey .Rabbim isi iste ne zaman isterse o zmn olur