• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yorumlayin lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tubaasare

Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl💕
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
1.979
3.341
83
Kizlar ilk defa test yapiyorum t c kadar koyu olmadi ama ertesi gun test yaptim siliklesmis(5. Ve 6.gun) yumurtlamayi kacirdimmi ?

Eklentiler

• 20200330_204037.jpg
    20200330_204037.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar ilk defa test yapiyorum t c kadar koyu olmadi ama ertesi gun test yaptim siliklesmis(5. Ve 6.gun) yumurtlamayi kacirdimmi ?
Yapmaya devam edin. Adetiniz düzenliyse ve testler yumurtlama zamanlarına denk geldiyse belki kaçırmış olabilirsiniz ama pik olmayı geçtim pik olmaya yakın bi koyulukta bile olmamış sanki daha zaman var gibi geldi bana

Yapmaya devam edin. Adetiniz düzenliyse ve testler yumurtlama zamanlarına denk geldiyse belki kaçırmış olabilirsiniz ama pik olmayı geçtim pik olmaya yakın bi koyulukta bile olmamış sanki daha zaman var gibi geldi bana
Adetim bittgnden beri her gun yaptmmm bugunde yaptm t yine silik cikti anlamadm yumurtlamadmmi acaba

Son testi yapmadan önce herhangi bir sıvı tükettiniz mi ? O yüzden daha açık çıkmış olabilir ama bence ovülasyon olmamış test yapmaya devam edin.

Bu arada herkes adetin 14.günü yumurtlamayabiliyor gelecek adetten 5 gün önce bile yumurtlayan var o yüzden telaş yapmayın 😊

Adetim bittgnden beri her gun yaptmmm bugunde yaptm t yine silik cikti anlamadm yumurtlamadmmi acaba
Yumurtlamamış olabilirsiniz. Bazen saatten pik görülemeyebiliyor. Mesela akşam pik yapacak sabahları yapılıyorsa test kaçırılmış gibi oluyor. Ama onda bile baya koyulaşma olur pik’e yakın

Yumurtlamamış olabilirsiniz. Bazen saatten pik görülemeyebiliyor. Mesela akşam pik yapacak sabahları yapılıyorsa test kaçırılmış gibi oluyor. Ama onda bile baya koyulaşma olur pik’e yakın
Aksamlari yapiyorum ben yinede devam edicm bakalim belki daha olmamistir

Yapmaya devam edin yumurtlama gününü yakalamaniz icin duzenli ayni saate yapmalisiniz

Back