Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7,8,9 Nisan önemli tarihleriniz..Arkadaşlar ovulasyon testlerımı yukleyecegım de yorumlar mısınız 9 nısan gecesı ınanılmaz bır ağrım oldu regl benzer sabah kadar uyutmadı resmen 11 ınde de sılıktı ılıskının anlamı var mıydı artık
Aynı ikimizin benimde 10nisan pik 12nisan çatlama bende değerlendirdim bakalım inşallah tutarsa7,8,9 Nisan önemli tarihleriniz..
Benimde 10nisan pik,12 Nisan silikti yine de değerlendirdik hangisi tutarsa inşallah![]()
Hadi inşallah Nisan ayı uğur getirsin inşallah isteyen herkeseAynı ikimizin benimde 10nisan pik 12nisan çatlama bende değerlendirdim bakalım inşallah tutarsa
Ay 7 kaçırdım ben 8-9-10 denedim7,8,9 Nisan önemli tarihleriniz..
Benimde 10nisan pik,12 Nisan silikti yine de değerlendirdik hangisi tutarsa inşallah![]()
Yumurtlama sonrasi belirtileriniz var miiiHadi inşallah Nisan ayı uğur getirsin inşallah isteyen herkese![]()
Sanki sürekli koyu cizgi görüyorum bendeAynı ikimizin benimde 10nisan pik 12nisan çatlama bende değerlendirdim bakalım inşallah tutarsa
Hayır canım 8nisan da pik olmuş şuan kiler değilSanki sürekli koyu cizgi görüyorum bendehangisi gerçekten ovulasyon günü anlamsidm
Daha çok erken hissetsek bile bunlar yumurtlama etkisidirYumurtlama sonrasi belirtileriniz var miii
Ama tabi kendimi dinlediğim için kasık ağrım oluyo hafif arada ama dediğim gibi bence yumurtlamadan kaynaklıDaha çok erken hissetsek bile bunlar yumurtlama etkisidir![]()
Akıntı oldu mu hiçAma tabi kendimi dinlediğim için kasık ağrım oluyo hafif arada ama dediğim gibi bence yumurtlamadan kaynaklı
Teşekkür ederimHayır canım 8nisan da pik olmuş şuan kiler dğil
10 Nisan pik günümdüAkıntı oldu mu hiç