Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım sol kasığım ve belim aşırı ağrıyor birdeÇatlama olmamış daha canım. Saat kaçta yaptın bugünkü testi? Eğer elinde fazlaca test varsa akşama doğru da bir test yap derim ben
12:45 de yaptım tamÇatlama olmamış daha canım. Saat kaçta yaptın bugünkü testi? Eğer elinde fazlaca test varsa akşama doğru da bir test yap derim ben
Peki kaç güne kadar yumurta durur çatlamayıp kaybolur muBugun ve yarini degerlendirin mutlaka daha catlamamis. Yumurtlama gunlerinde kasik ve bel agrisi oluyor
Tamam teşekkürlerBenim de sizin gibi olmuştu aynı bu şekilde. Eşit çıktığı gün birkaç saat sonra çatlamıştı. Bende hafif derecede pcos var yalnız onunla mı ilgili bilmiyorum ama doktordan sonra emin olmak için aynı gün akşam yine test yapmıştım daha da siliklesme başlamıştı. Akşam saatlerinde test yaparak takip edin bence mutlaka da değerlendirin :)
Bildigim kadariyla yumurta 24 saat canli kaliyor. 1 gun once, o gun ve sonraki gunu degerlendirmek öneriliyor. Yarin aksam siliklesme olur muhtemelen lh testinde (pcos falan yoksa) siliklestigi ilk gun de ihtimal oluyor sonrasinda düşüyorPeki kaç güne kadar yumurta durur çatlamayıp kaybolur mu
Canım daha yumurtlama olmamışEki Görüntüle 3537164 kızlar bakar mısınız saat 2 de yaptım yarın daha koyulaşmasın gerek yoksa bu yeterlimi
Bugünü değerlendiremedik annemlerde kaldım korku girdi içime yarın koyulaşması gerekiyor değil miCanım daha yumurtlama olmamış