- 30 Mart 2024
- 72
- 40
- 29
- Konu Sahibi kubrakubraa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yorumun için17. ve 18. gün pik yapmış gibi duruyor. Bu günleri mutlaka değerlendirin
Çok teşekkürler yorum için17 pik 18 pozitif yumurta catlmama yakın degerlendirin
Benimde bakar mısınız son 3 günlük yumurtlama hangi günlerde olmuş bilgi verir misiniz17. ve 18. gün pik yapmış gibi duruyor. Bu günleri mutlaka değerlendirin
Benimde bakar mısınız son 3 günlük yumurtlama hangi günlerde olmuş bilgi verir misiniz
Bence var gebelikİyi aksamlar benim testleri de yorumlwrmısiniz benim ayın 9 ve 10 pik oldu ovulasyon değerlendirdik dün tekrar öylesine yaptım adetime 3 gün vardı çift çizgi kıpkırmızı çıktı hemen gebelik testi yaptım bana sanki silik çizgi çıktı gibi belkide bana öyle geldi
Kız gebelik ben burdayım diyor size öyle gelmemiş var varİyi aksamlar benim testleri de yorumlwrmısiniz benim ayın 9 ve 10 pik oldu ovulasyon değerlendirdik dün tekrar öylesine yaptım adetime 3 gün vardı çift çizgi kıpkırmızı çıktı hemen gebelik testi yaptım bana sanki silik çizgi çıktı gibi belkide bana öyle geldi
Gerçekten mi inşallah hamileyimdir 3 yıl oldu bekliyoruz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok teşekkür ederim beni tekrar umutlandırdınizKız gebelik ben burdayım diyor size öyle gelmemiş var var
Çok çok yeni minnoşun kan verip 2 günde bir artışı kontrol edin . MaşAllah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağ Salim ben 6 yıllık evliyim 3,5 yaşında oğlum var 1,5 seneden beri korunmayı bıraktık 2. Çocuğu istiyoruz bizimde henüz olmadı . Klomen+ovitrella denedim şimdi iğnemin 7.günündeyim haftaya kan vericem ben inşAllah vardır bende deGerçekten mi inşallah hamileyimdir 3 yıl oldu bekliyoruz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok teşekkür ederim beni tekrar umutlandırdıniz
İnşallah ikimizdede vardık bebek canım bende letu+ovitrelle kullandım bir aşılama yaptım geçtiğimiz Ekim ayindada düşük yaptım kendiliğinden olmuş ama tutunmayı basaramadı bebeğim o yüzden çok umutsuzum ben kesinlesmeyene kadar inanamıyorum İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir lütfen bana dua edin bende size edeceğim başkasının duası kabul olurmuşÇok çok yeni minnoşun kan verip 2 günde bir artışı kontrol edin . MaşAllah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağ Salim ben 6 yıllık evliyim 3,5 yaşında oğlum var 1,5 seneden beri korunmayı bıraktık 2. Çocuğu istiyoruz bizimde henüz olmadı . Klomen+ovitrella denedim şimdi iğnemin 7.günündeyim haftaya kan vericem ben inşAllah vardır bende de
İnşAllah kuzum Ederimİnşallah ikimizdede vardık bebek canım bende letu+ovitrelle kullandım bir aşılama yaptım geçtiğimiz Ekim ayindada düşük yaptım kendiliğinden olmuş ama tutunmayı basaramadı bebeğim o yüzden çok umutsuzum ben kesinlesmeyene kadar inanamıyorum İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar verir lütfen bana dua edin bende size edeceğim başkasının duası kabul olurmuş
Her ihtimale karşı pazartesiyi bekleyeceğim kan testi için hayal kırıklığından yoruldum çünkü ama sonucu paylaşırım sizinle inşallah hayırlı haberler veririmİnşAllah kuzum Ederim