Ovulasyon testi yorumlama

Canım geçen ay pik bekleğim günlerde benim de böyleydi ama pik olmadan silindi. O uzayan akıntıyı yaşadım ama. Başka bir forumda bu marka testin 20 mm ve üzeri olgun yumurtayı pik saydığı gibi bir şey okumuştum. Ama testte tam pik olmasa da hamilelik oluşabiliyormuş yani değerlendirin mutlaka

Tamam inşallah çok sağolun

İnşallah canım benim sende durumlar nasıl
Ben de dün tekrar yaptım ama dışarıdaydım sıvı tüketimine istemeden çok dikkat edemedim. Pik silinmişti, o ilk attığım pik diye düşünüyorum. Değerlendirmeleri yaptık hayırlısı Allahdan artık

Merhaba ben de ilk defa ovulasyon testi yapıyorum, sizlerden destek alabilir miyim. Aslında ayın 14 ünde iki kere test yapmıştım, bence pik ti, sonra 15 i ve hatta 16 sı da oldukça koyu renk iki çizgi çıktı. Bugün 17 sinde sanırım çatladı. Tek kafamı karıştıran eğer 14 ünde yumurtlama olduysa 3 gün sürmesi normal mi ?? Bir de 15 i ve 16 sinda 14 ü kadar tam koyu değildi az da olsa C den daha açık gibi. Nasıl oluyor pozitif yorumu için birebir C kadar mı koyu olmalı yoksa belirgin bir çizgi yeterli oluyor mu pozitif yorumlamaya
Bu arada ayın 15. İnde resmen çatladığını hissettim, sonraki günlerde çok hafif lekelenmem de oldu.
Bu arada her günü değelendirdik. Çatlamayı bugün gördüm, bugün de değerlendireceğiz. Yarın ve öbür gün de ilişki gerekir mi acaba ?

Selam kızlar benim sat 6 Ekim, bat 3 Kasım gösteriyor uygulamada döngüm 28-31 gün arası. Yumurtlama tarihimi 20 Ekim veriyor uygulama 16-17 değerlendirdik 18 boş. Dün ve bugün yumurtlama belirtilerim vardı kasık ağrısı doluluk vs ilk defa ovülasyon yaptım böyle çıktı. Anlamadım daha pik olmadı mı yoksa çatladı mı? Dünkü sızı çatlama sızı mıydı acaba? Ve hala devam ediyor regl olacak gibi. Yani ben şimdi hangi günleri değerlendireceğim kafam karıştı ya destek pleaseeee

Eklentiler

• 7D1670DF-4302-4C6C-BC10-2C1F6E678BF4.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba ilk kez kullanıyorum ovulasyon testi adet bitiminden 6 gün sonra başladım ilk üç gün yavaşça koyulastı 3. Gün ekteki gibi oldu dün ve bugün hiç bir şey çıkmadı. 3. Gün doktor alttan muayene etmişti yumurta oluşmuş güzel falan demişti. Pik mi olmuş sizce ? Çatlamış mıdır? Siteye yeni üye oldum sırf bu yüzden:)

Eklentiler

• 1000122934.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…