- 1 Eylül 2022
- 443
- 388
- 33
- Konu Sahibi True_orange
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir iki güne devam edin yumurtlama yakınKızlar ovulasyon testim pik mi sizce?
Geçen iki ay pik göremedim emin olmak istiyorum o yüzden
Pik değil yani Tamam teşekkür ederim yorumunuz içinBir iki güne devam edin yumurtlama yakın
Pik canım herkeste öyle kıpkırmızı olmuyor değerlendir bugünüKızlar ovulasyon testim pik mi sizce?
Geçen iki ay pik göremedim emin olmak istiyorum o yüzden
Değerlendireceğim mutlaka çok teşekkür ederimPik canım herkeste öyle kıpkırmızı olmuyor değerlendir bugünü
Merhaba canım bildiğim kadarıyla max yazan yerin daha koyu kırmızı olması lazım bende bugun pik gördüm sanırsam tam emin değilim ekliyorum resmiMerhabalar siteye yeni üye oldum. Sizden rica etsem benim de ovu testlerimi yorumlayabilir misiniz. Pkosum var. 5 eylülden beri ovu takibi yapıyorum. Son 2-3 gündür göğüslerimde ağrı oldu ve bu gece vücut ısım çok yüksekti. Dün (13ekim) o meşhur şeffaf uzayan akıntım geldi ve bugün de gelmeye devam etti hatta gülerken öksürürken filan afedersiniz altıma kaçırmışım gibi hissettim ama şeffaf akıntıymış. Ve dün akşam başlayıp bugün artan sağ taraf yumurtalık bölgemde ağrı ve batma oldu, bariz hissettim yürürken bile zorluyordu akşama doğru hafifledi. Akıntı ve ağrı belirtim olmasaydı sadece teste bakarak henüz yumurtlamadığımı düşünebilirdim ancak bu iki belirti beni çok ikilemde bıraktı. Testlerimi ekliyorum.
Evet sizinki pik gibi duruyor. Dediğim gibi ben de kendi testime bakınca pik olmamış gibi yorumluyorum ama bikaç gündür ve özellikle son 2 gündür tüm yumurtlama belirtilerini yaşamak kafamı çok karıştırdı yorumunuz için çok teşekkür ederimMerhaba canım bildiğim kadarıyla max yazan yerin daha koyu kırmızı olması lazım bende bugun pik gördüm sanırsam tam emin değilim ekliyorum resmi
Dün benimde şeffaf akıntım geldi ve sağ kalcamda yürürken bi ağrı vardı ve dünkü testimde aynı sizinki gibi çıktı ne olur ne olmaz değerlendirdim bence sizde değerlendirin inşallah yarın daha iyi sonuçlar alırsınız ilk kezmi kullanıyorsunuz bu testleri ben ilk kezEvet sizinki pik gibi duruyor. Dediğim gibi ben de kendi testime bakınca pik olmamış gibi yorumluyorum ama bikaç gündür ve özellikle son 2 gündür tüm yumurtlama belirtilerini yaşamak kafamı çok karıştırdı yorumunuz için çok teşekkür ederim
Bu iki üç gün u değerlendirin heran yumurtlama olabirliPik değil yani Tamam teşekkür ederim yorumunuz için
Hayır daha önce yine ovu ile hamile kaldım nisan ayında ama meğerse dış gebelikmiş sol tüpümle beraber aldılar. Ameliyattan 3 ay sonra doktora gittim tekrar düşünüyoruz ne yapalım diye rahim filmi ve hormon testi istedi onlar temiz çıktı ama amh yüksek çıktı sanırım o da pkos demek zaten tüm belirtileri yaşıyorum adet düzensizliği özellikle en son 24 ağustosta regl oldum onu da ilaçla olmuştum 5 eylülden beri ilk defa çizgileri bu kadar koyu gördüm ve belirti yaşadım inşallah benim de sizin gibi olur ve yarın pik i görürümDün benimde şeffaf akıntım geldi ve sağ kalcamda yürürken bi ağrı vardı ve dünkü testimde aynı sizinki gibi çıktı ne olur ne olmaz değerlendirdim bence sizde değerlendirin inşallah yarın daha iyi sonuçlar alırsınız ilk kezmi kullanıyorsunuz bu testleri ben ilk kez
Canım amh kaç çıktı regl baya gecikmiş inşallah yarın pik görürsün sende ama göreceksin gibime geliyor dün aynı böyle çıktı benimHayır daha önce yine ovu ile hamile kaldım nisan ayında ama meğerse dış gebelikmiş sol tüpümle beraber aldılar. Ameliyattan 3 ay sonra doktora gittim tekrar düşünüyoruz ne yapalım diye rahim filmi ve hormon testi istedi onlar temiz çıktı ama amh yüksek çıktı sanırım o da pkos demek zaten tüm belirtileri yaşıyorum adet düzensizliği özellikle en son 24 ağustosta regl oldum onu da ilaçla olmuştum 5 eylülden beri ilk defa çizgileri bu kadar koyu gördüm ve belirti yaşadım inşallah benim de sizin gibi olur ve yarın pik i görürüm
Amh 9.37 çıktı, ay inşallah görürümCanım amh kaç çıktı regl baya gecikmiş inşallah yarın pik görürsün sende ama göreceksin gibime geliyor dün aynı böyle çıktı benim
Canım benimde amh 8.72 çıktı ben yeni evliyim 1 senedir 3 aydır deniyoruz ilk kez ovulasyon testi aldım önemli olan amh değil progesteronun kaç yumurtlama düzeyin yaniAmh 9.37 çıktı, ay inşallah görürüm
Ve folik asit kullanıyormusunAmh 9.37 çıktı, ay inşallah görürüm
Ona hiç bakılmadı nasıl bakılıyo yani reglken mi bakılıyorCanım benimde amh 8.72 çıktı ben yeni evliyim 1 senedir 3 aydır deniyoruz ilk kez ovulasyon testi aldım önemli olan amh değil progesteronun kaç yumurtlama düzeyin yani
Hayır normal kan verip baktırdım benOna hiç bakılmadı nasıl bakılıyo yani reglken mi bakılıyor