Çok teşekkür ederimAlttan ikinci pik gibi duruyor en sonda çatlamış yapnaya devam edin ve değerlendirin
Sağlıklı hayırlı gebelik haberleri alalımÇok teşekkür ederim
İnşallah hayırlısıSağlıklı hayırlı gebelik haberleri alalım
Benimde asagi yukarı senin gibi bende 15 mayıs adet oldum adetten sonra 18. gün cift çizgi gözüktü ama pikmi yoksa nedir bilemedim yani 1 hazirana denk geliyorAlttan ikinci pik gibi duruyor en sonda çatlamış yapnaya devam edin ve değerlendirin
HamileyimSağlıklı hayırlı gebelik haberleri alalım
Yaa canım nenim kabul olmuş duamızzzHamileyim
Evet Rabbım.isteyen herkese nasip etsin inşallahYaa canım nenim kabul olmuş duamızzz
Darısı başımaEvet Rabbım.isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah tez zamanda güzel haberi senden de alırız cnmDarısı başıma
ovülasyon testi ile mi oldu, beta kaç çıktı adet kaç gün geciktiHamileyim
Aslında ovulasyon takibi yapmadım bu ay ostorjen hormonum düşük diye ada çayı önerdi doktorum vede adet bitimi gün aşırı ilişki dedi 10 gün boyunca bu şekilde kaldım cnm vede adet olmama 2 gün var ama dün hem kanda vede idrar testinde çıktı yani pozitifovülasyon testi ile mi oldu, beta kaç çıktı adet kaç gün gecikti
adetten sonra gün aşırı ilişki 10 gün boyunca dimi ama bende pcos varAslında ovulasyon takibi yapmadım bu ay ostorjen hormonum düşük diye ada çayı önerdi doktorum vede adet bitimi gün aşırı ilişki dedi 10 gün boyunca bu şekilde kaldım cnm vede adet olmama 2 gün var ama dün hem kanda vede idrar testinde çıktı yani pozitif
Evet adet bitimi 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dediadetten sonra gün aşırı ilişki 10 gün boyunca dimi ama bende pcos var