Dün öğlen yaptığım test ,dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test bu şekilde.Dün öğlen yaptığım daha koyuydu bugün soluk çıktı anlayamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz?Eki Görüntüle 2841255
Dün öğlen yaptığım test ,dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test bu şekilde.Dün öğlen yaptığım daha koyuydu bugün soluk çıktı anlayamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz?Eki Görüntüle 2841255
Koyu olunca yumurtlama günün demek oluyor,silikleştiğinde çatlamış anlamına geliyor.bir sabah bir akşam yapmana gerek yok canım her gün aynı saatlerde 2 saat sıvı alımı yapmadan testini yap öğle saatlerinde yapılması daha uygundur.Yumurtlama öncesinden yumurta çatlamasına kadar olan süreçte bir gün ara ile ilişki öneriliyorBen de anlayamayanlardanım, koyu olunca gebelik ihtimali yükseliyor mu ? Eğer öyle ise sizin 3 Mayıs daha koyu gözüküyor.
Son 4 gün de yaptığım testler her geçen gün daha da soluklaşıyor.Anlayamadım 3 ü koyu gibiydi o gün yumurtlama olmuş olabilir miKoyu olunca yumurtlama günün demek oluyor,silikleştiğinde çatlamış anlamına geliyor.bir sabah bir akşam yapmana gerek yok canım her gün aynı saatlerde 2 saat sıvı alımı yapmadan testini yap öğle saatlerinde yapılması daha uygundur.Yumurtlama öncesinden yumurta çatlamasına kadar olan süreçte bir gün ara ile ilişki öneriliyor
Benim testlerim de bi silik bi koyu aynı durumdayızSon 4 gün de yaptığım testler her geçen gün daha da soluklaşıyor.Anlayamadım 3 ü koyu gibiydi o gün yumurtlama olmuş olabilir mi
Sonuç ne ki acabaBenim testlerim de bi silik bi koyu aynı durumdayız
Valla ben de anlamıyorum ki canimSonuç ne ki acaba
Son 4 gün de yaptığım testler her geçen gün daha da soluklaşıyor.Anlayamadım 3 ü koyu gibiydi o gün yumurtlama olmuş olabilir mi
Adetin ilk gününden 10. Gün canımcanım bak bu benim koyuydu silikleşti sonra bi anda yumurtlama oldu yani sen koyudan silikleşmesine takılma günden güne koyulaşcak diye birşey yok önemli olan T nin ç kadar koyu yada daha koyu olması.Kaçıncı gündesin yapmaya devam et
Daha erken canım bende 11. Gün gördüm yumurtlama 2 gün sürdü ertesi gün çatladığını gördüm bıraktım testi.Bende 3 aydır kullanıyorum testi ama bu ay farklı bir yöntem ve yöntemler deniyorum bakalım bu ay olacak mıAdetin ilk gününden 10. Gün canım
Kizlar yumurtlamami yoksa hamilelikmi yardimci olurmusunuz ovilasyon testi ama bu hcg degilMerhabalar arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım yumurta takibine gittim 26 nisanda 10.gün yumurtam 17mm olmuştu doktor bugün yarın veya sonraki gün çatlar dedi ben o günden beri ovulasyon testi yapiyorum araştırdığım kadarıyla C ve T çizgisinin eşit koyulukta olması gerekiyormus ben o koyuluğu bir türlü göremedim bugün adetimin 15. Günü oldu hala pik olmadı 17mm yumurtanın bugüne kadar çatlaması gerekmez miydi kaçırdım mi acaba yoksa test yapmaya devam mi etmeliyim yorumlar misiniz lütfen
Canim mm sini testten nasıl anlıyoruz bende daha yeni araştırıyorumCevabın için sağ ol canim o zaman 17mmlik yumurta henüz çatlamamış bunu anlıyoruz herhalde
Döngü günün kaç neden o kadar geç oluyor ki7. Günüm adetin birinden itibaren sayınca 22 günde oluyorum
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?Merhabalar arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım yumurta takibine gittim 26 nisanda 10.gün yumurtam 17mm olmuştu doktor bugün yarın veya sonraki gün çatlar dedi ben o günden beri ovulasyon testi yapiyorum araştırdığım kadarıyla C ve T çizgisinin eşit koyulukta olması gerekiyormus ben o koyuluğu bir türlü göremedim bugün adetimin 15. Günü oldu hala pik olmadı 17mm yumurtanın bugüne kadar çatlaması gerekmez miydi kaçırdım mi acaba yoksa test yapmaya devam mi etmeliyim yorumlar misiniz lütfen