- 6 Ağustos 2024
- 53
- 12
- 27
-
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
Teşekkür ederim bugün değerlendirdik yarın ve sonraki günü de aralıksız değerlendirmek gerekir mi acaba?Sıvı alımınızdan kaynaklı olma ihtimali var :)) genelde 1,5-2 saat öncesinde sıvı alımını kesin diyorlar yanlış sonuç olmasın diye :)) mutlaka değerlendirin 1-2 güne kadar çatlar havuç ve bol su için :))
Sperm sorununuz yoksa günaşırı degerlendirinTeşekkür ederim bugün değerlendirdik yarın ve sonraki günü de aralıksız değerlendirmek gerekir mi acaba?
Çoook teşekkür ederim cevap içinnnSperm sorununuz yoksa günaşırı degerlendirinen önemlisi bugün ve çatlamasonrasıymış burdan edindiğim bilgilere göre Allah rast getirsin inşallah yumurta kalitesi için kuruyemiş vs tüketin proteinli şeyler yiyin
Henüz pik olmamış sankiKızlar merhaba reglime 6 gün kaldı ovulasyon testlerimde pik görebiliyor musunuz ? Yoksa bu ay yumurtlamadım mıEki Görüntüle 3469744
Evet ikisi de aynı koyulukta yada T çizgisinin dahakoyu olması gerekiyor canım :)sevgiiinur ikisi de aynı koyulukta değil mi
Evet aynı koyulukta :) silik çıkmaya başladığında mı çatlasığını anlıyoruz çok anlamıyorum da yeni yapmaya başladımEvet ikisi de aynı koyulukta yada T çizgisinin dahakoyu olması gerekiyor canım :)
Evet öyle oluyormuşEvet aynı koyulukta :) silik çıkmaya başladığında mı çatlasığını anlıyoruz çok anlamıyorum da yeni yapmaya başladım
Evet canım :)) çatladıgında da değerlendirEvet aynı koyulukta :) silik çıkmaya başladığında mı çatlasığını anlıyoruz çok anlamıyorum da yeni yapmaya başladım
Dün ve bugün silik çıkmaya başladı çatlamış mı yaniEvet canım :)) çatladıgında da değerlendir