Bana biraz testin kullanımıyla ilgili bilgi verir misin?testi sipariş ettim.ilk defa kullanıcam.yarın gelir sanırım.28-29 günde bir adet oluyorum. :/Canim evet o dedigin gunlerde olmus, bende ovulasyon testi kullandgm ay hamile kaldm aynen seninki gibi digeriyle birebir tam koyu olmamak kaydiyla koyulasmisti. Inşallah degerlendirmissindir :))
Canim zaten testin icinde yaziyo kullanimi ve dikkat edilmesi gerekenler. Sen 28 gunde 1 regl oluyorsan bence 12.ci gun bqsla yapmaya gunde 2 tane yap, oglen ve aksam. Zaten kullanma kilavuzu oluyo oraya bakip kullanabilirsinBana biraz testin kullanımıyla ilgili bilgi verir misin?testi sipariş ettim.ilk defa kullanıcam.yarın gelir sanırım.28-29 günde bir adet oluyorum. :/
Tatlm eczanede satiliyo ama orda pahali bide icinde az var. Gittigidiyor dan satin alabilirsin daha uygun ve daha fazla adet var icinde. Ben laboquick kullanmistim.Bu test eczanelerde satiliyormu acaba bu aralar yumurtlama zamanim nette gore ama daha emin olmak istiyorum yardim edermsnz Nasil alican ve Nasil kullancm
Tesekkur ederim arkadasim şuan netten alirsam gecikmiş olabilirim sanirim eczanede çökmüş fiyatli hic bilgim yok ne kadar civariTatlm eczanede satiliyo ama orda pahali bide icinde az var. Gittigidiyor dan satin alabilirsin daha uygun ve daha fazla adet var icinde. Ben laboquick kullanmistim.
Klavuz var tabi canım ama senin ve diğer kullanıcıların yorumları daha önemli benim için. Teşekkür ederimmCanim zaten testin icinde yaziyo kullanimi ve dikkat edilmesi gerekenler. Sen 28 gunde 1 regl oluyorsan bence 12.ci gun bqsla yapmaya gunde 2 tane yap, oglen ve aksam. Zaten kullanma kilavuzu oluyo oraya bakip kullanabilirsin
Yanlis hatirlamiyorsam icinde 10 adet mi ne var fiyati 25 tl olacakti tam hatırlamıyorumTesekkur ederim arkadasim şuan netten alirsam gecikmiş olabilirim sanirim eczanede çökmüş fiyatli hic bilgim yok ne kadar civari
Insallah tatlm. Canim ilk idrarinla yapma, testi yapnadan 3 saat önce sivi alimini kes, aksam 10 dan sonra yapma bide. Gunde 2 adet yap, takip et 13.cu gune dogru koyulasacak, o gun ve sabahi iliski olsun ben oyle yapmıştım. Ha bide akintini da takip et, seffaf uzayan akintin oluyorsa hic durma iliski olsunKlavuz var tabi canım ama senin ve diğer kullanıcıların yorumları daha önemli benim için. Teşekkür ederimmoff inşallah olur
Yorumlardan okuduğum kadar anladığım şu.yanışsam düzelt lütfen.ikinci çizgi önce silik oluyor.sonra koyulaşıyor.silikleşince gün aşırı ilişki oluyor.dogru mu canım?Yanlis hatirlamiyorsam icinde 10 adet mi ne var fiyati 25 tl olacakti tam hatırlamıyorum
Bence pozitif canım.Arkadaşlar 14. Günüm ve bu testin sonucu sizce pozitif mi? Yani yarın mı ilişkiye girilmeli? Ne olur yardım... İlk kez deniyorum
pozitif belirginArkadaşlar 14. Günüm ve bu testin sonucu sizce pozitif mi? Yani yarın mı ilişkiye girilmeli? Ne olur yardım... İlk kez deniyorum
ben de laboquik adlı markadan aldım bir kere silik cizgi çıktı ve sürekli negatif aynı zamanda yumurtalam takibi yaptırdım iki yumurta oluşmuş birisi sonradan kayboldu diğeri de aynı duruyordu 9mm de geçen hafta test yapmaya devam ettim ve çift çizgi hiç göremedim
bugün progesteron testi yaptırıcam sonucu gösterince dr a sorucam bakalım yumurtalama olmuşmu diyeMarkasını mı değiştirsen acaba? Bana doktorum Galenik diye bir marka önerdi, en doğrusu ve iyisi buymuş dediğine göre? Biraz zor bulunuyor yalnız