Ovulasyon testi :( yardımmmmmm

fatmaibo

duam belli...
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
24
5
Kızlar mrb 8 aydır korunmuyoruz bebişimiz olmadı bu ay ovulasyon testi aldım çünkü 32-36 gün arası Değişiyor adet döngüm 10. Günden itibaren yapmaya başladım ve hep aynı sonuç çıktı biri koyu biri oldukça silik şekilde neyse sonra 2-3 gün yapamadım testi tekrar yaptığımda ikinci çizgi daha belirgin çıktı önceye göre ama yine diğer çizgi kadar koyu değildi ve sonraki Günlerde de yine eskisi gibi silik çıktı hep sizce o koyu günde yumurtlama olmuş olabilir mi ????

Canim evet o dedigin gunlerde olmus, bende ovulasyon testi kullandgm ay hamile kaldm aynen seninki gibi digeriyle birebir tam koyu olmamak kaydiyla koyulasmisti. Inşallah degerlendirmissindir :))

Canim evet o dedigin gunlerde olmus, bende ovulasyon testi kullandgm ay hamile kaldm aynen seninki gibi digeriyle birebir tam koyu olmamak kaydiyla koyulasmisti. Inşallah degerlendirmissindir :))
Bana biraz testin kullanımıyla ilgili bilgi verir misin?testi sipariş ettim.ilk defa kullanıcam.yarın gelir sanırım.28-29 günde bir adet oluyorum. :/

Bu test eczanelerde satiliyormu acaba bu aralar yumurtlama zamanim nette gore ama daha emin olmak istiyorum yardim edermsnz Nasil alican ve Nasil kullancm

Bana biraz testin kullanımıyla ilgili bilgi verir misin?testi sipariş ettim.ilk defa kullanıcam.yarın gelir sanırım.28-29 günde bir adet oluyorum. :/
Canim zaten testin icinde yaziyo kullanimi ve dikkat edilmesi gerekenler. Sen 28 gunde 1 regl oluyorsan bence 12.ci gun bqsla yapmaya gunde 2 tane yap, oglen ve aksam. Zaten kullanma kilavuzu oluyo oraya bakip kullanabilirsin

Bu test eczanelerde satiliyormu acaba bu aralar yumurtlama zamanim nette gore ama daha emin olmak istiyorum yardim edermsnz Nasil alican ve Nasil kullancm
Tatlm eczanede satiliyo ama orda pahali bide icinde az var. Gittigidiyor dan satin alabilirsin daha uygun ve daha fazla adet var icinde. Ben laboquick kullanmistim.

Canim zaten testin icinde yaziyo kullanimi ve dikkat edilmesi gerekenler. Sen 28 gunde 1 regl oluyorsan bence 12.ci gun bqsla yapmaya gunde 2 tane yap, oglen ve aksam. Zaten kullanma kilavuzu oluyo oraya bakip kullanabilirsin
Klavuz var tabi canım ama senin ve diğer kullanıcıların yorumları daha önemli benim için. Teşekkür ederimmoff inşallah olur

Klavuz var tabi canım ama senin ve diğer kullanıcıların yorumları daha önemli benim için. Teşekkür ederimmoff inşallah olur
Insallah tatlm. Canim ilk idrarinla yapma, testi yapnadan 3 saat önce sivi alimini kes, aksam 10 dan sonra yapma bide. Gunde 2 adet yap, takip et 13.cu gune dogru koyulasacak, o gun ve sabahi iliski olsun ben oyle yapmıştım. Ha bide akintini da takip et, seffaf uzayan akintin oluyorsa hic durma iliski olsun

Arkadaşlar 14. Günüm ve bu testin sonucu sizce pozitif mi? Yani yarın mı ilişkiye girilmeli? Ne olur yardım... İlk kez deniyorum

Eklentiler

• image.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 233
ben de laboquik adlı markadan aldım bir kere silik cizgi çıktı ve sürekli negatif aynı zamanda yumurtalam takibi yaptırdım iki yumurta oluşmuş birisi sonradan kayboldu diğeri de aynı duruyordu 9mm de geçen hafta test yapmaya devam ettim ve çift çizgi hiç göremedim

Markasını mı değiştirsen acaba? Bana doktorum Galenik diye bir marka önerdi, en doğrusu ve iyisi buymuş dediğine göre? Biraz zor bulunuyor yalnız

Markasını mı değiştirsen acaba? Bana doktorum Galenik diye bir marka önerdi, en doğrusu ve iyisi buymuş dediğine göre? Biraz zor bulunuyor yalnız
bugün progesteron testi yaptırıcam sonucu gösterince dr a sorucam bakalım yumurtalama olmuşmu diye

en garantisi progesteron testi canım bu ovulasyon testlerine güvenip dr.a gitmemek doğru bir yol değil.inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Yanlışlıkla veya ilk denemede çocuğu olanların nasıl oluyor anlamıyorum yumurtlama dönemini bile bilmeyen bir sürü hamile var
Kendi adıma doğum kontrol haplarıyla vücudu iyice tembelleştirmişim, hiç bir sorunumuz yok allaha şükür ama hamile kalamıyorum.

Allah yardımcımız olsun, şu mübarek günlerde bebiş isteyenlere hayırlısıyla versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…