- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 369
- 25
- Konu Sahibi rabianizzz
Kızlar en üstteki test adetin 12 ci günü testi bir alttaki adetin 13 cu günü en alttaki adetin 14 cu günü ovulasyon testi.pcos var 2 aydır ovulasyon takip etmeye başladım geçen ay hep silik çıkmışti hiç koyulaşma olmadı.Bu ay 13 cu günde koyuluk yakaladım fakat pik gibi tam durmuyor ama idrarımı tutup yapmadım sanirim çoğu kişi ıdrarini bir kaç saat tutup öyle test yapıyormuş ben çok az gelen idrarla yaptım çünkü idrarimi tutmaya dikkat etmemiştim ondan tam pik göstermedi denilebilirmi?saat kuralına ve sıvı kuralına dikkat ederek yaptım 3 testide saat oglen 13 ila 16 arasında yaptım.5 senelik evliyim oğlum var bitane ikinci asilama tedavisiyle hamile kalmıştım tekrar doktora gittim ve tedavi olmamın ikinci çocuğu istiyorsam tedaviye başlamam gerektiğini söyledi yoksa yaşım ilerleyince olmama olasılığının yüksek olduğunu söyledi zaten oğlum 1 yaşına girince korunmayı bırakmıştık zaten tedaviyle oldu kendim hamile kalamam diye.bir senedir korunmuyoruz ama hamilelik olmadı oglumada 2 buçuk sene sonra asilamayla hamile kalmıştım.5 senelik evlilikte hiç ovulasyon takibi yapmadım pcosda yumurtalar hiçbir zaman kendiliğinden buyumez algısıyla falak bana veya biz pcoslulara bu algıyı aşılayan maalesefki doktorlar tedavisix hamile kalamayacagimizj bize sürekli empoze ettikleri için ben tedavisiz hamile kalmam kafasıyla hiç ovulasyon takibi yapmadım. Takı geçen aya kadar önceki ay yaptım hiç piki bırakın azıcık bir koyuluk bile elde edemedim hep en alttaki test kadar silikti. Sadexe bu ay bı boyle koyuluk yakaladım.onuda dediğim gibi gelen azıcık idrarla yaptım hiç idrar tutmaya dikkat etmedim onun etkisi varmıdır tam pik gibi cikmamasinda birde herkes kalem ovulasyon kullanın kasetler çok iyi değil ovulasyon diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum da. Birde dün işte bu ikinci sıradaki 13 günki ovulasyon testini yaptiktan.hemen 15 20 dakka sonra çok yoğun yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntım oldu ama nerdeyse nasıl desem baya yoğun bir akıntıydi. Akıntının icjnde sadece çok azıcık beyaz herzamanki gelen akıntım vardı ama çok azicikti diğer kalan kısım yumurta akı gibi saydamdi ve baktım baya uzayan bir yapıya sahipti.Bu akıntı bir gün öncesindeki ilişkiden olan akıntı olabilirmi? Yani birinden duydum oda pcos böyle sıvı akıntısı olunca doktor yumurtamaya değilde ilişkiden içerde kalan spermler akıntı yapmış demiş.iyide yani öyle olsa o gelen akıntılar genelde ilişkiden 1 veya 2 saat sonra geliyor bitiyor bende hep öyle oluyor ertesi güne böyle gelmez o akıntı heralde çünkü hiç oyle bişey yasamadim o bile takıldı aklima ama yumurtlama akıntısı degilmi diye.lutfen yardim edin kafam allak bullak ya.pcos olup ovulasyon testinde pik yakalayıp hamile kalanlar varmı?? Pcosda ovulasyon testi yanlış sonuç veriyor diyeceksiniz biliyorum fakat soyle yalnis sonuç veriyor diye biliyorum.Lh hormonu yüksekliğinden dolayı günlerce hatta haftalarca ovulasyon testinde pik gören kadınlar var fakat bende öyle değil bende hep silik çıkıyor hiç pik çıkmıyor.