- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 12. Günse tam pik olmamış bir kaç güne daha da koyulaşırMerhaba herkese bugun 12.gunumdeyim ayri markalara ait iki test yaptim dun ve bugunu karsilastirdigimizda bugun pik mi yoksa yardimci olabilir misiniz
Ama riske atmamak için siz yinede değerlendirin benceMerhaba herkese bugun 12.gunumdeyim ayri markalara ait iki test yaptim dun ve bugunu karsilastirdigimizda bugun pik mi yoksa yardimci olabilir misiniz
Misafirlige gitme durumu var o yuzden panik havasindayimAma riske atmamak için siz yinede değerlendirin bence
Yatılı değilse problem yokMisafirlige gitme durumu var o yuzden panik havasindayim
Maalesef yatiliYatılı değilse problem yok
olsun ya bişey kaçırmassınız yarında takip edin bakalım zaten en en önemlisi çatlamaMaalesef yatili
O zaman kaçak göçekMaalesef yatili
Valla ayni seyi ben de dusundum hayati bi durum sonuctaO zaman kaçak göçek
Bu azimle başaracaksın ben inanıyorumValla ayni seyi ben de dusundum hayati bi durum sonucta
Ay insallah uzun zamandir yumurtlama gormeyince benBu azimle başaracaksın ben inanıyorum
Her ay yumurtlama görmüyomusun canımAy insallah uzun zamandir yumurtlama gormeyince ben
En son ocak ayinda gormustum sonra stresten adet gorememe basladi bu ay adetim duzelebildi ancaHer ay yumurtlama görmüyomusun canım
Ayy evet çatlamış bence deSanirim catladi diye dusunuyorum, sizce?
Iste bugun misafirlikteyim ama 3 gun degerlendirdim bi de yarin degerlendirirsem iyi olur :)Çatlamış çıtlamış kuzum bugünü bıde yarınıda değerlendirdinmi senin iş tamamdır
Aynen çok iyi olur fırsatını bulursan bugünü de kaçırmaIste bugun misafirlikteyim ama 3 gun degerlendirdim bi de yarin degerlendirirsem iyi olur :)