• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yardımm

pembeuzum

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
78
5
16
34
Merhabalar, bugün adetimin 14. günü 28 günde bir adet oluyorum. Testlerimde pik olmadan çizgi silikleşiyor gibi geliyor bana.
LH hormonumda yükseliş olmuyor mu acaba yoksa bu durum normal mi Teste devam etmeli miyim

Eklentiler

• 7499E80E-0A3D-453C-9B9B-A98F7DAC900F.jpeg
    7499E80E-0A3D-453C-9B9B-A98F7DAC900F.jpeg
    110,1 KB · Görüntüleme: 63
Bende 1 yıl boyunca denemediğim yöntem kalmamıştı bende altım bu testlerden baya da çok aldım ama bunlar sağlıklı sonuç vermiyor siz adetinizden sonra bir doku bir boş ilişki yapın düz şekilde yarım saat durun olur inşallah

Biraz daha uyduruk olan çoklu ovülasyon testlerinden almanızı öneririm (trendyolda falan var). Sabah akşam - sabah akşam yaparken en üst düzeyi yakalayabilirsiniz. İlginç bir bilgi olarak paylaşmadan geçemedim. Ben hamile kalmak istemeye başladığım dönemde bu testler ile kafayı bozdum ve birkaç ay cinsel birlikteliğimiz mekanik bir hal aldı. Sonra, bir ay, ovülasyon testinin en koyu noktasını atladım bir-iki gün sonra ve eşimle keyiften birlikte oldum. Bilin bakalım ne oldu? Hamile kaldım: ) Hamile kalmayayım dediğim o ay de!

Biraz daha uyduruk olan çoklu ovülasyon testlerinden almanızı öneririm (trendyolda falan var). Sabah akşam - sabah akşam yaparken en üst düzeyi yakalayabilirsiniz. İlginç bir bilgi olarak paylaşmadan geçemedim. Ben hamile kalmak istemeye başladığım dönemde bu testler ile kafayı bozdum ve birkaç ay cinsel birlikteliğimiz mekanik bir hal aldı. Sonra, bir ay, ovülasyon testinin en koyu noktasını atladım bir-iki gün sonra ve eşimle keyiften birlikte oldum. Bilin bakalım ne oldu? Hamile kaldım: ) Hamile kalmayayım dediğim o ay de!
Kesinlikle çok haklısınız. Bir yerden sonra insan kuruyor ve sadece ona odaklanıyor. Ve bu arada 4 gündür testim pik çıkıyor, hiç silikleşmedi 🤷🏼‍♀️ Ne demek anlamıyorum ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum
4 günüde değerlendirdik hala devammı etmeliyim bilmiyorum
Sizin başınıza böyle birşey geldimi?

Back