• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bkcmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bkcmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
40
27
3
Merhaba kızlar bu ay ovulasyon testi denedim ilk defa kullandığım için pek anlayamadım ama sanıyorum ki 6 yumurtalama günümdü ama 6 sında ilişki olmadı 7 sinde oldu 4 günde devam edeceğim ilişkiye 6 sında olması gerekir miydi bu şekilde tutmaz mı ve yumurtam çatlamış mı oluyor bugün

Eklentiler

• 729EA14C-DC8F-4980-8BB7-6F65B871C5AE.jpeg
    729EA14C-DC8F-4980-8BB7-6F65B871C5AE.jpeg
    95,7 KB · Görüntüleme: 82
İdrarı fazla damlatmışsın sanırım hepsi kaymış çizgilerin

Bak benimkiler böyleydi 15. 16. Pik 17 de çatladı IMG_20200305_103637.jpg

Nasıl yapmam gerektiğini bilmediğim için rastgele yaptım bende sorun olur mu ki bu yanlış göstermez değil mi
Hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapman gerekiyor. Testi yapmadan önce 2-3 saat sıvı almıcaksın ve sıkışık idrarla yapacaksın

Hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapman gerekiyor. Testi yapmadan önce 2-3 saat sıvı almıcaksın ve sıkışık idrarla yapacaksın
Öyle yaptım ama dediğin gibi fazla damlatmışım 3-4 damla olması gerekiyormuş sanırım şimdi benim yumurtalama günüm 6 si oluyor o zaman benim 7 sinde ilişki oldu sorun olur mu acaba

Öyle yaptım ama dediğin gibi fazla damlatmışım 3-4 damla olması gerekiyormuş sanırım şimdi benim yumurtalama günüm 6 si oluyor o zaman benim 7 sinde ilişki oldu sorun olur mu acaba
Çatladığı gün ilişki olması önemli sende değerlendirmişsin inşallah hakkında hayırlısı olsun

Merhaba bayanlar bugün 13.gunum 24-25 günde bir regli oluyorum ,sonucum ilk defa bu kadar belirgin ama ince çıktı anlamafim bir bilgisi olan varmı

Eklentiler

• IMG_20200317_231803.jpg
    IMG_20200317_231803.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba bayanlar bugün 13.gunum 24-25 günde bir regli oluyorum ,sonucum ilk defa bu kadar belirgin ama ince çıktı anlamafim bir bilgisi olan varmı
Sende benim gibi idrrı fazla koydun sanırım ondan mı öle oldu

Sanırım ama yazılarda okuduğum gibi 3 damladan fazla damlatmadim ve tam koyu çıktı , ve regl ağrısı gibi ağrım var , bugünü ve yarını değerlendirmem lazım galiba.

Eklentiler

• IMG_20200318_005012.jpg
    IMG_20200318_005012.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 31
Sanırım ama yazılarda okuduğum gibi 3 damladan fazla damlatmadim ve tam koyu çıktı , ve regl ağrısı gibi ağrım var , bugünü ve yarını değerlendirmem lazım galiba.
Bak bu daha net bugünü ve önümüzde 3 günü daha değerlendir toplam 4 gün ama dün yaptığın da böleyse yumurtlaman iki gün sürüyor olabilir öle durumda 5 gün değerlendirim diyolar

Bak bu daha net bugünü ve önümüzde 3 günü daha değerlendir toplam 4 gün ama dün yaptığın da böleyse yumurtlaman iki gün sürüyor olabilir öle durumda 5 gün değerlendirim diyolar
Teşekkür ederim yorumun için, dediklerini uygulucam ,hayırlısı Allah'tan 10 gün sonra regli günüm bakalım gelicek mi

Teşekkür ederim yorumun için, dediklerini uygulucam ,hayırlısı Allah'tan 10 gün sonra regli günüm bakalım gelicek mi

Ben de yumurtlamayı takip ettim. Benim de normalde bat tarihim 10 gün sonra. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Sağ kasığımda batmalarım var benim de. Ama Bi önceki ay denediğim de de öyle olmuştu anlamadım gitti

27-28 Mart regl tarihim.Aynı zamanda regl tarihi haber verelim olurmu ☺️güzel haber alırız insAllah 🙏

Back