- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Yenianne59
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve kızlar benim bugün akıntım hep kahverengi pembemsi geliyor adet günüme cok şubat 1 de adet olmuştum en son neden olur kiArkadaşlar ovulasyon testi kullanıyorum bugün koyu çıktı ikiside yeteerince koyu mu ? Bilmiyorumda pek lütfen yardım edin
Arkadaşlar ovulasyon testi kullanıyorum bugün koyu çıktı ikiside yeteerince koyu mu ? Bilmiyorumda pek lütfen yardım edin
Aynen değerlendiricem şimdiye kadar hep silikti peki sizdede pembe akıntı oluyor mu
Allah aşlah benim bildiğin pembeHayır.
Allah aşlah benim bildiğin pembe
İlk defa olduPeki hep mi pembe oluyor? Yumurtlama zamanlarinda mi oluyor bu pembelik? Hep olmuyorsa üşütmüş olabilir misin?
İlk defa oldu
Canım bence daha değil. Bugünde test yap gönder bakalım. Ama yaklaşmışArkadaşlar ovulasyon testi kullanıyorum bugün koyu çıktı ikiside yeteerince koyu mu ? Bilmiyorumda pek lütfen yardım edin
Bende sürekli oluyor ben de sebebini merak ediyorum adetim de düzensiz zatenAynen değerlendiricem şimdiye kadar hep silikti peki sizdede pembe akıntı oluyor mu
Bu da benim testim yeterli mi???Yeterli seviyede değil ama sen riske atma değerlendir. Test yapmaya da devam et
Oo tatlım senin cok belirmişBu da benim testim yeterli mi???
Bu da benim testim yeterli mi???
Bence iki günüde değerlendirKizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce