- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 23
- 28
- Konu Sahibi kendimeinanamiyorum
-
çok teşekkür ederim dönüşünüz için Allahtan dilerim tez vakitte güzel bir haber alırım ben ve bekleyen herkes, siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMerhaba bir tavsiye kesinlikle bunlarla uğraşmayın bende demedim olmadı 1 yıl boyunca çocuk bekledik tam 1.yılımızda nasip oldu sadece adetten sonra 1 dolu 1 boş ilişkiye girin ayağınızı havaya kaldırmaya gerek yok sırt üstü düz durun olur inşallah
Hamile duası kabul olurmuş inşallah sizde sağlıklı hayırlı evladınızın haberini tez zamanda alırsınız
dün pikmiş bugün çatlamış yumurta :) değerlendirr tabikiKızlar selam ovülasyon testi yaptım resim yüklüyorum değerlendirebilir misiniz her gün ilişki oldu eşimde sperm hareketliliği sorunu vardı düzeldi ama hala gebelik olmadı 1,5 yıldır bugünüde değerlendirmeli miyim
T çizgisi çok az daha olabilirdi koyu ama siz değerlendirin olmuş olabilir yumurtlama devam edin eğer silikleşmeye başlar ise olmuşturKizlar ben yumurtlamismiyim bakabilirmisin rica etsem
Her gün ilişki önerilmiyor ki. Gün aşırı yapsanız hatta 11-12-13-14. Günleri gün aşırı değerlendirseniz yeterli olurdu. Mesela 11-13 gibi. Her gün olan ilişki sperm sayısını azaltır. Gebeliğin gerçekleşme ihtimalini düşürür.Kızlar selam ovülasyon testi yaptım resim yüklüyorum değerlendirebilir misiniz her gün ilişki oldu eşimde sperm hareketliliği sorunu vardı düzeldi ama hala gebelik olmadı 1,5 yıldır bugünüde değerlendirmeli miyim
Canim 29 30 ve 1 i degerlendirdik bugün değilde yarın değerlendirsek olmazmiT çizgisi çok az daha olabilirdi koyu ama siz değerlendirin olmuş olabilir yumurtlama devam edin eğer silikleşmeye başlar ise olmuştur
Her gün ilişki önerilmiyor ki. Gün aşırı yapsanız hatta 11-12-13-14. Günleri gün aşırı değerlendirseniz yeterli olurdu. Mesela 11-13 gibi. Her gün olan ilişki sperm sayısını azaltır. Gebeliğin gerçekleşme ihtimalini düşürür.
T çizgisi çok az daha olabilirdi koyu ama siz değerlendirin olmuş olabilir yumurtlama devam edin eğer silikleşmeye başlar ise olmuştur
Sen değerlendir canım benimde aynı oldu bende Çarşamba gittim yumurtalar oluşmaya başlamış güzel dedi geldim test yaptım koyu çıktıKızlar acil bir konuda yardım istiyorum ben bugüb doktor kontrolüne gittm ultrasonda yumurtlama gibi bi şey görmedi daha küçük küçük yumurtalar var dedi ama içlerinden biri diğerlerinden daha çok büyümemiş dedi adetimin 10. Günü daha vakit de var dedi gönderdi ama eve gelince ovülasyon testi yaptım ve böyle çıktı sonuçlar bir bilgisi olan var mı bu konuda? Bugün yumurtladıysam ondan ultrasonda gözükmemiş olabilir mi ?? İki farklı testle takil yapıyordum ne olur ne olmaz diye ikisini de yükledim yorum bekliyorum
Tam değilmiş gibi canım t çizgisi daha koyu olmalıArkadaşlar merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay yine deniyoruz pik olmuş mu sizce? En sonuncu bugünkü testim. Bu arada dün sabah ilişki olmuştu.
Teşekkür ederim canım beklemeye devam o zamanTam değilmiş gibi canım t çizgisi daha koyu olmalı
Aynen canım devam et yapmaya sen ama değerlendirmeye devamda etTeşekkür ederim canım beklemeye devam o zaman
Arkadaşlar merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay yine deniyoruz pik olmuş mu sizce? En sonuncu bugünkü testim. Bu arada dün sabah ilişki olmuştu.
Bakalım dilerim Allahtan bu sefer olur çok teşekkürlerSen değerlendir canım benimde aynı oldu bende Çarşamba gittim yumurtalar oluşmaya başlamış güzel dedi geldim test yaptım koyu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?