• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yardımcı olur musunuz?

Alin Ada

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
383
146
18
28
Kızlar belki bilen vardır benim Ovülasyon testlerim yaklaşık 10 gündür bu şekilde çıkıyor fotoğraf ekliyorum. Ama pik olmuyor acaba pcos olabilir mi? Düzenli regl oluyorum bu arada

Eklentiler

• IMG_6834.jpeg
    IMG_6834.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar belki bilen vardır benim Ovülasyon testlerim yaklaşık 10 gündür bu şekilde çıkıyor fotoğraf ekliyorum. Ama pik olmuyor acaba pcos olabilir mi? Düzenli regl oluyorum bu arada
Son Regli tarihiniz neydi ? Bi de kaç güne bi regl oluyursunuz?

Canm bu kaset ovü testleri tam net çıkarmayabiliyormuş. Çubuk şeklindekiler daha güvenilir diye duymuştum

Her gün 16.00 gibi yapıyorumm günde 1 tane
İstersen öyle yap ama ben akşamları hep daha koyu gördüğüm için gündüz 2-3 gibi bi kere akşam 9-10 arası bi kere yaptım ve akşam Piki yakaladım. Diğer gün öğlen yaptığımda pikti sonra silikleşti

Son regl 21 Aralık 30 günde bir oluyorum
Yapmaya devam edin hepsini bi kağıda alt alta yapıştırın.tarih saat ve reglinden itibaren kaçıncı gün olduğunu ekleyin. Bu ay yumurtlama görmeyip regl olursanız çubuklardan alın bi sonraki ay .ben onları kullamıştım.Ovulasyon testiden 2 öncesi sıvı almamaya dikkat ediyor musunuz?

Yapmaya devam edin hepsini bi kağıda alt alta yapıştırın.tarih saat ve reglinden itibaren kaçıncı gün olduğunu ekleyin. Bu ay yumurtlama görmeyip regl olursanız çubuklardan alın bi sonraki ay .ben onları kullamıştım.Ovulasyon testiden 2 öncesi sıvı almamaya dikkat ediyor musunuz?
Evet evet ediyorum. Birdaha ki ay çubuklardan deniyim bakalımm

İstersen öyle yap ama ben akşamları hep daha koyu gördüğüm için gündüz 2-3 gibi bi kere akşam 9-10 arası bi kere yaptım ve akşam Piki yakaladım. Diğer gün öğlen yaptığımda pikti sonra silikleşti
Ya artık 22. Gün yumurtlama olsa da sağlıksız olur diye moralim bozuluyor 2 de kimyasal gebeliğim var zaten

Back