- 25 Temmuz 2024
- 383
- 146
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son Regli tarihiniz neydi ? Bi de kaç güne bi regl oluyursunuz?Kızlar belki bilen vardır benim Ovülasyon testlerim yaklaşık 10 gündür bu şekilde çıkıyor fotoğraf ekliyorum. Ama pik olmuyor acaba pcos olabilir mi? Düzenli regl oluyorum bu arada
Canm bu kaset ovü testleri tam net çıkarmayabiliyormuş. Çubuk şeklindekiler daha güvenilir diye duymuştumKızlar belki bilen vardır benim Ovülasyon testlerim yaklaşık 10 gündür bu şekilde çıkıyor fotoğraf ekliyorum. Ama pik olmuyor acaba pcos olabilir mi? Düzenli regl oluyorum bu arada
Son regl 21 Aralık 30 günde bir oluyorumSon Regli tarihiniz neydi ? Bi de kaç güne bi regl oluyursunuz?
Birdaha ki ay onlardan deniyim ben de teşekkürlerCanm bu kaset ovü testleri tam net çıkarmayabiliyormuş. Çubuk şeklindekiler daha güvenilir diye duymuştum
Canım normal bende düzenli adet oluyorum laboquick marka kullanıyorum 16. Günümde pik gördümBirdaha ki ay onlardan deniyim ben de teşekkürler![]()
Regl bitiminde başlamadın mıBirdaha ki ay onlardan deniyim ben de teşekkürler![]()
Canım benim bugün 22. Gün hala pik değil ve hep böyle baya da çizgi var. Pcostan korkuyorum şimdi deCanım normal bende düzenli adet oluyorum laboquick marka kullanıyorum 16. Günümde pik gördüm
Regl bitiminden başladım ama nerdeyse her gün fotoğrafta ki gibi çıkıyorRegl bitiminde başlamadın mı
Sıvı alımına dikkat ediyor musun günde kaç tane yapıyorsun ve saat kaçta yapıyorsunRegl bitiminden başladım ama nerdeyse her gün fotoğrafta ki gibi çıkıyor
Her gün 16.00 gibi yapıyorumm günde 1 taneSıvı alımına dikkat ediyor musun günde kaç tane yapıyorsun ve saat kaçta yapıyorsun
İstersen öyle yap ama ben akşamları hep daha koyu gördüğüm için gündüz 2-3 gibi bi kere akşam 9-10 arası bi kere yaptım ve akşam Piki yakaladım. Diğer gün öğlen yaptığımda pikti sonra silikleştiHer gün 16.00 gibi yapıyorumm günde 1 tane
Yapmaya devam edin hepsini bi kağıda alt alta yapıştırın.tarih saat ve reglinden itibaren kaçıncı gün olduğunu ekleyin. Bu ay yumurtlama görmeyip regl olursanız çubuklardan alın bi sonraki ay .ben onları kullamıştım.Ovulasyon testiden 2 öncesi sıvı almamaya dikkat ediyor musunuz?Son regl 21 Aralık 30 günde bir oluyorum
Evet evet ediyorum. Birdaha ki ay çubuklardan deniyim bakalımmYapmaya devam edin hepsini bi kağıda alt alta yapıştırın.tarih saat ve reglinden itibaren kaçıncı gün olduğunu ekleyin. Bu ay yumurtlama görmeyip regl olursanız çubuklardan alın bi sonraki ay .ben onları kullamıştım.Ovulasyon testiden 2 öncesi sıvı almamaya dikkat ediyor musunuz?
Ya artık 22. Gün yumurtlama olsa da sağlıksız olur diye moralim bozuluyor 2 de kimyasal gebeliğim var zatenİstersen öyle yap ama ben akşamları hep daha koyu gördüğüm için gündüz 2-3 gibi bi kere akşam 9-10 arası bi kere yaptım ve akşam Piki yakaladım. Diğer gün öğlen yaptığımda pikti sonra silikleşti
Yumurtlama için havuç yiyin iyi geliyormuşEvet evet ediyorum. Birdaha ki ay çubuklardan deniyim bakalımm
O kadar çok havuç yiyorum ki hiç anlamadım yaYumurtlama için havuç yiyin iyi geliyormuş